Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30878 Tilasto hiv

08.03.2014 23:30

2013 homot 37 Heterot 26
2012 homot 39 heterot 34
2011 homot 26 heterot 39
2010 homot 33 heterot 54

Ai niin tänä vuotena luvut homot 1 ja heterot 3

 

KAIKKI LUVUT ovat THL sivulta.

HOMO TAUTIKO?

Vastaukset


Vieras

#30879 Re: Tilasto hiv

2014-03-08 23:55:59

#30878: - Tilasto hiv

Vuodesta 1980 lähtien homot 882 heterot 1031

Eli heteroilla on enemmän Hiv tartuntoja Suomessa. Miksi sitten haluatte tämän tilaston salata???

THL sivut http://www.thl.fi/ttr/gen/rpt/hivsuokotim.html

EI HOMOLIITTOJA EIKÄ ADOPTIOLAPSIA HOMOUTEEN.

#30884 Re: Tilasto hiv

2014-03-09 01:47:59

#30878: - Tilasto hiv

lue koko tutkimus huolella.  Ja katso huolellisesti mitä Euroopan luvut. Maat jotka ovat jo hyväksyneet tasa-arvoisen avioliittolain. Pitäs lukujen laskea, mutta eipä laskekkaan, vaan kasvaa tarttuvuus jopa yli 10%. Älä jätä asioita kokonaisuudesta pois. Joten homojen tautikehitys onkin käätynyt kasvuun. Ja heillekkö pitäisi vielä viattomia adoptiolapsia suoda.

TÄMÄN VUOKSI TASA ARVOISTA HOMOLIITTO LAKIA EI PIDÄ HYVÄKSYÄ LAILLA.

 

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.
HIV-infektio on krooninen tauti

Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.
Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.
http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi//organisaatio/rakenne/yksikot/seli/verkostokirje/2012/hiv_homomiehilla

Miksi tästä pitää nyt puhua?
Koska vastuunkantajien/päättäjien/kansanedustajien/lakivaliokunnan pitää tietää mihin ovat lakia väsäämässä ja sen mahdollisista seuraamuksista.
Euroopassa hiv on lähtenyt kasvuun ja sitä ei varmaan haluta Suomessa kannustaa millään muotoa.
Lasten etu ja heidän oikeus isään ja äitiin ovat aina etusijalla kun puhutaan lasten ulkoisesta adoptoinnista. Lasten oikeudet poljetaan monesti näissä tilanteissa maton alle. Tahdon homo- ja lesboliitojen kampanjoinnissa lasten etua ei ole otettu lasten suojelullisesta näkökohdasta. Monet homot ovat sivuuttaneet lasten edun kokonaan ja se huollestuttaa suuresti myös päättäjiä ja suomalaisia isiä ja äitejä ja ennen kaikkea itse lapset siitä ovat erittäin huolissaan.

EI HOMOLIITOILLE, EI ULKOISELLE ADOPTOINNILLE HOMOLIITTOIHIN.
Ruotsissa eivät ole antaneet yhtään lasta homoliittohin. Siis ei yhtään lasta. Se on lasten etu tekoina.

Tämä ei ole vihapuhetta ketään vastaan vaan keskutelun avaus todellisista, tutkitusta HIV leviämisestä ja mitä se vaikuttaa myös myöhemmin. Lasten suojelun unohtamisesta tahdon kampanjoinnissa. Ei ole rehellistä kertoa puolitotuuksia. Äänestäjät tarvitsevat rehellisen tiedon siitä mitä laki aloite kokonaisuudessaan pitää sisällään. Lasten etu on tärkeämpi, kuin aikuisten halut.
Seuraamuksia tulee verrata Euroopan muiden maiden kehitykseen tässä asiassa. Huoli HIV leviämisestä entistä nuorempiin/lapsiin on valtava. Tällainen huoli pitää aiheuttaa korjaavia toimenpiteitä myös kansanedustajissa ja päättäjissä.

HIV homojen kansan tauti. THL.

#30886 Re: Tilasto hiv

2014-03-09 02:18:06

#30878: - Tilasto hiv

Homojen hiv tartunnat kasvaa ja heterojen hiv tarunnat laskee. Katoppa Euroopan kehitys on kolminkertainen Suomeen verrattuna.