Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#35941 Naisen ja,miehen avioliiton puolesta

11.06.2014 07:41

Hyvä adressi.
Tasa arvoista avioliittoa ei pidä sotkea epätasa arvoiseen homoliittoon, koska toinen suku puoli puuttuu kokonaan homoudessa. Homohiv tarttuu ja entistä nuoremmat saavat pysyviä traumoja tartunnoissa ja aidsi tappaa kantajansa ennenaikaisesti. Kukaan ei kannata homoliittoja ja homohiv tartuntojen lisäämistä. Ranskassa kansa on jyrkästi homoliittoja vastaan, valta vaihtui sielläkin. Kansa ei pitänyt viemäritouhuistaa ja hiv tartunnoista.

Vastaukset

Bögarnas fel

#35959 Aidsi, daidsi, baidsi, saidsi...

2014-06-11 13:45:55

#35941: - Naisen ja,miehen avioliiton puolesta

Lukihäiriöistä ,uutispimennnossa elävää, virustartunnat ja traumat(ihme ,että osasi kirjoittaa  sen sanan edes oikein) keskenään sekoittavaa tiedottajaa, jolla ei tosiaan ole tietoa edes jo  alakoulussa opituista kirjoitussäännöistä ei tarvita, eikä kukaan kaipaa mihinkään.

Tämänkin kehuja tälle  adressille antavan viestin  kirjoittaja on aivan oppimiskyvytön: hän kirjoittaa edelleen sanat ´sukupuoli´ ja ´tasa-arvo´  väärin.( Molemmista virheistä  on sanottu hänelle jo aikaisemminkin ja vaikka ne molempien oikeat kirjoitusasut olisi helposti voinut oppia tältäkin palstalta...)

Hän käyttää edelleenkin nimitystä (tai siis paremminkin nimittelysanoja)  "homohiv" ja "aidsi".Tuon ensinmainitun nimityksen leimaavuudesta on sanottu täällä jo vaikka kuinka monta kertaa  ja useidenkin kirjoittajien toimesta.Mutta hän vain jatkaa-kaikesta ja mistään huolimatta ja mistään välittämättä-aivan kuin mitään ei olisi sanottu  (...tällainen nimittely ja   sillä osoittelu vain on niin kivaa?)

Puhettaan "homoliitoista" hän jatkaa yhtä suvereenisti, vaikka sekin on täällä todettu aivan  yhtä selvästi- pelkäksi nimittelyksi....

"Viemäritouhuista" on tullut hänelle  kertakaikkiaan niin rakas sana, että siitä hän ei kyllä suostu luopumaan millään.`Loanheittäjien´ tapaan hän tietystikin tarvitsee viemärijätteitä (...että olisi jotain mitä muiden niskaan heittää,tietty)

Sitä ,että kunnollinen, jätevesiasetuksen normit ja vaatimukset täyttävä viemäriverkosto nimenomaan  suojaa yhdyskuntaa ja sen asukkaita (kaikilta) esim. kulkutaudeilta ym. puutteellisen saniteettijärjestelmän  aiheuttamilta terveysriskeiltä (kokonaan puuttuvasta sellaisesta nyt  puhumattakaan) hän ei suostu millään valistuksellakaan ymmärtämään.

Nyt hän yrittää lisäksi uskotella täällä, että Ranskassa tasa-arvoista avioliittoa vastustettaisiin yhä,mikä ei tietenkään pidä paikkaansa ,koska lainsäädäntö on sen siellä jo jonkun aikaa sitten hyväksynyt.Hän siis yrittää joko levittää omaa tietämättömyyttään tai - yksinkertaisesti valehtelee.

Tässä teille perusteet sille,miksi kyseistä kirjoittajaa on syytä pitää ,paitsi henkisiltä kyvyiltään vajaana niin myös( kaikesta tästä päätelleen): pysyvästi oppimiskyvyttömänä.

Voitte kuitenkin  olla varma siitä ,että hän jatkaa täällä  edelleen "tietoiskuineen" ja manifestilauseineen teidän agendaanne ja lähes yhtä varmaa on se ,että  te annatte hänelle jatkossakin siihen ´hiljaisen hyväksyntänne´, sillä ilman juuri näitä tuttuja loanheittäjiä.... kukapa tekisikään sen likaisimman työn puolestanne.Tällaiset,valitettavan   vajaamieliset kirjoittajat ovat teille siis tavallaan välttämättömiä ja otatte siksi heidän kehunsa adressinne ´hyvyydestä ja viisaudesta´hyvin  mielissänne vastaan...