Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.06.2014 21:13



Vieras

#35927

10.06.2014 21:14

 

 

Iltasanomat:
Hei, otetaan ja muistetaan tätä ihmistä hädässään!

Kirsi Ranto heräsi suruviestiin hotellihuoneessa: "Edelleen shokissa"

Laulaja Kirsi Ranto menetti läheisensä äkillisesti.
Kirsi Ranto kertoi virallisilla Facebook-sivuillaan maanantai-iltana, että hänen äitinsä menehtyi äkillisesti.

- Rakkaat, nyt tarvitsen perheeni kanssa kaiken tukenne ja rakkautenne. Heräsin viime yönä täällä LA:ssa hotellissa puheluun: rakas äitini oli menehtynyt äkillisesti ja mitään ei ollut tehtävissä. Olen edelleen shokissa.

- Samalla hetkellä, kun äiti oli siirtynyt toiselle puolelle, minä olin ollut "sattumalta" Amman halauksessa täällä hänen julkisessa ohjelmassaan. Tänään Amma piti minua sylissä hirvittävän kauan ja suuteli äidin kuvaa pitkään ja suri kanssani. Itkin hänen sylissään niin, että tuntui, että kuolen itsekin siihen paikkaan, Ranto kirjoittihttp://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288699542245.html

JEESUS SINÄ VOIT!


Vieras

#35928 Re:

10.06.2014 21:25

#35927: -

 

 

1 Veisuunjohtajalle; veisataan kuin: "Sairaus"; Daavidin mietevirsi.(53:2) Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.
(53:3) Jumala katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa.
(53:4) Mutta kaikki he ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
(53:5) Eivätkö he mitään käsitä, nuo väärintekijät, jotka saavat leipänsä syömällä minun kansaani, eivätkä avuksensa huuda Jumalaa?
(53:6) Siinä heidät valtaa kauhu, missä ei kauhistavaa ole; sillä Jumala hajottaa niiden luut, jotka sinua saartavat. Sinä saatat heidät häpeään, sillä Jumala hylkää heidät.
(53:7) Oi, että Israelille tulisi pelastus Siionista! Kun Jumala kääntää kansansa kohtalon, silloin Jaakob riemuitsee, Israel iloitsee.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.06.2014 21:40


Bögarnas fel

#35930 Re: Pesuaine puuttuu ?

11.06.2014 03:36

#35924: Naisen ja miehen avioliiton puolesta. - Pesuaine puuttuu.

Ei puutu! Mutta entä mahdatteko te persut osata pestä edes per.eenne tarpeilla käyntinne jälkeen kun tuollaisia skeidajuttujanne täällä heittelette! Vesi on katsokaas ´ ..skan lääke´ niinkuin jo(kansanperinne kunniaan) vanha kansa tapasi sanoa...Juttunne katsokaas ovat olleet katsokaas noiden raamatunlauseiden välillä niin, jonkunmoista skeidafiksaatiota syvältä sisimmästänne ilmentäviä,että eiköhän käydä nyt aihe läpi ihan perinpohjin....

Kaikkihan todellisuudessa perustuu siihen ,että teille on joskus  penskana opetettu ,että "Hyi, kakka,hyi" Siitä on joillekin (siisteyskasvattajanne opetuksen laadusta  pitkälle riippuen)jonkunlainen syvä lapsuustrauma.Plus siihen sitten vielä joku uskonto vaikuttamassa vielä  sitä vaihettanne myöhempään kasvuunne.

´ Viimeinen ateria´ kertomuksen mukaan siis  syötiin  ja toki juotiinkin siinä yhteydessä, mutta kukaan niistä kahdestatoista siitä nauttineesta opetuslapsesta ei käynyt sen jälkeen, tai sinä aikana edes (sanotaan nyt näin teidän mieliksenne)virtsalla (suolentyhjentämisestä nyt puhumattakaan.) Vähän sama häveliäisyys siis  kuin esim. Agatha Christien vanhoissa murhadekkareissa, joissa kukaan ei käynyt koskaan kusella, tai edes ´vessassa´,ehkä ei edes ´naisten(tai miesten-) huoneessa. Ruumiillisten tarpeiden hoitaminen ei niissä siis  ilmeisesti ollut ´sivistynyttä´ tai ´sopivaa´ mainittavaksi ja ´saattoi kuulostaa jopa säädyttömältä´.

En viitsi nyt  tuohon länsimaisen kulttuurin hygienian historiaan teitä enempää perehdyttää, mutta kirjallisuutta aiheesta kyllä löytää jos kiinnostusta hiukankin aiheeseen on. Suosittelen kylläkin-moni käsitys muuttuu kyllä  ihan kokonaan jos siitä aiheesta ajatuksella luette. Esim. tapanne hieroa kuivaa vessapaperia peffaanne,ei välttämättä ole ollenkaan  se hygieenisin ja siistein mahdollinen-ympäristöystävällisyydestä nyt puhumattakaan.Tuon tavan perinteetkään eivät ulotu kovin pitkälle historiaan.

Ellei bidet-suihkua ole käytettävissä ajaa vanhanaikainen pesuvati telineineen kyllä  saman asian. Samalla hoituu saippualla alapesu myöskin. Lopuksi huuhtelu kylmällä vedellä ja kuivaus frotee- pyyhkeellä. Kädet pestään tietenkin erikseenkin vielä sen jälkeen.On tietysti selvääkin selvempää, että ruokavalionne  vaikuttaa kuona-aineidenne koostumukseen ja-tietenkin myös niiden hajuun ja sen laatuun ja voimakkuuteen.

" Olet sitä mitä syöt"   sanoo vanha amerikkalainen laihdutussanonta, eikä paljonkaan erehdy. Toinen asia on tietenkin kuonanpoistosyklimme.Kuten lääkärit aina jaksavat painottaa:terveen ihmisen vatsanhan tulisi toimia päivittäin-yleensä vielä aamupäivän puolella mieluiten...Tapahtuuko näin teidän kohdallanne se riippuu mm. teidän ruokailu-ja ravintotottumuksistanne,liikunnastanne ,ruokavaliostanne yms.elämäntavoistanne ja tottumuksistanne.Niihin te voitte kyllä myös valinnoillanne itse vaikuttaa.

Jos kohtelette suolistoanne viemärinä siitä niillä elämäntavoilla pian tuleekin viemäri. Uudet tehdastuoreet viemäriputkethan eivät  uutena  sinänsä tuoksu tavallista keittiömuovia kummemmilta.Viaton siis viemärijärjestelmä sinänsä on mihinkään löyhkään, eikä sinne niihin putkiin saa kiinni mitään jäädäkään.

Eikä muuten  jääkään, ellei... tiskivesien mukana sinne menisi jatkuvasti valtavat määrät rasvaa,joka ajanmittaan tarttuu kyllä putkistoon ja rupeaa haisemaan jo  pian pahalta kun putket avataan .Kuta vähemmän perheessä rasvaisia ruokia siis syödään,sitä puhtaampina talon viemäriputket vastaavasti tietenkin säilyvät,selvähän se.

Ei ihmisen suolistokaan  sinänsä  mitään pahaa hajua tuota -sen tekee kyllä vain  se ruoka mitä on syönyt.Laktoosipitoiset aineet,punainen liha, liiat hiilihydraatit ja turhat kalorit-kaikki tämä.Vaikuttavat myös vyötärön mittaan ,jonka tarkkailuun kultturissamme valitettavasti VAIN  tyttöjä on katsottu sopivammaksi nuoresta pitäen kannustaa.Viime aikoinahan myös lasten vääriin ,kotona liikaa ´ läpi sormien´ katsottuihin ruokailutottumuksiin ja ylipainoisuuteen on alettu  lääkäripiirien ja tutkijoiden toimesta huomiota.Poikiin myös -mikä on erittäin hyvä asia.

Mitä siihen anaaliyhdyntään tulee, niin siihen ja kaikesta  sen hygieniasta huolehtimiseen tulee, niin siinä pätevät pojilla ja miehillä ihan täsmälleen samat säännöt, kuin ne mitkä siitä annetaan  tytöille ja naisille.Asiastahan  ovat esim. palstamammat Vauva-nimisellä palstalla keskustelleet ties kuinka monet kerrat.Älkääkä nyt tulko enää sanomaan, etteivätkö sitä harjoittaisi myös moni ihan tavallinen naapurin Liisa ja Matti tai Jenna ja Ville tai vaikka minkä nimiset miehet  ja naiset keskenään...

Mitähän jos saarnaisittekin heille noita viemäriviisauksianne vaihteeksi-minkähänlaisen vastaanoton luulisitte saavanne heidän seksielämäänsä puuttumisesta ? Muistakaa,että aivan täsmälleen samalta se meistä tuntuu ja tuskinpa itsekään nauttisitte kaiken sen tekstisaastan lukemisesta mitä täällä jatkuvalla syötöllä jotkut saastanpostaajat silmiemme eteen syytävät.Miten hyvin ne teidän mielestänne sopivat raamatunlauseidenne "välipaloiksi" täällä,niin eipä tuo näytä teitä liikaa haittaavan vaikka ne täällä suurinpiirtein jo sellaisiksi ovat muodostuneet.

"Pikku-Hukka"

#35931 Re: Ikävä tapaus...

11.06.2014 03:48

#35927: -

Ja kaikki sympatiat sen johdosta Kirsi Rannolle, mutta tästä tapauksesta puhuminen, eli kirjoittaminen ei mielestäni kyllä kuulu tänne- eikä välttämättä ole sopivaakaan...


Vieras

#35932 Profeetta Jouko Pihon Profetiasivulta

11.06.2014 05:16


Maurice Sklarin sanoma kesäkuussa 2014

Näin sanoo Herra:

”Messiaan morsiamen herätys on alkanut. Tämä tulee olemaan maan päällä ilmaisemani armon suuri loppunäytös. Tämä on salaisuus, jonka olen kätkenyt ja paljastanut vain muutamille palvelijoilleni seurakuntakauden aikana.

Tietäkää, että minä VOITAN aina. Olen antanut lopunajan Elian viitat 1000 profeetalle, jotka minä olen valmistanut ja pitänyt piilossa tähän hetkeen asti.

Katsokaa mitä tulen tekemään. Ihmeitä, parantumisia, kuolleista heräämisiä, halvaantuneiden jalkojen ja käsien kasvamista ja vahvistumista, luovia ihmeitä, jotka tyrmistyttävät maailman, tullaan näkemään televisiossa. Herätykset saavat kokonaiset kaupungit ja alueet uskomaan minuun. Kaikki väenpaljous ei mahdu edes stadioneille. Näiden miesten kautta tulevat ilmestyksen lahjat toimimaan niin tarkasti ja voimakkaasti, että presidentit, kuninkaat ja rikkaat mahtimiehet lankeavat kasvoilleen ja huutavat: ”HERRA, HÄN ON JUMALA!”

Minä murskaan Amerikan ja muiden kansojen jokaisen epäjumalan lopunajan palvelijoideni kautta.

Aika on täyttynyt – lopunajan Elia-profeetat ovat vihdoinkin tulleet.”


Vieras

#35933

11.06.2014 06:07

 

 

 

http://www.kotimaa24.fi/wp-content/plugins/Every/image.php?uuid=4239156f-4e12-4d...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Israelin arkeologi

#35934 Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 06:20

#35933: -

 

Onpa terhakka sauva! Mitähän se symbloi?

 

 

 


Vieras

#35935

11.06.2014 06:28

Päivän Sana

Minä ylistän Herraa kaiken ikäni, veisaan kiitosta Jumalalleni, niin kauan kuin elän.

Ps. 146:2 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#35936 Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 06:39

#35934: Israelin arkeologi - Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet ja #35933


Piispa Risto Soramiehestä muotokuva

Lähetyshiippakunnan pappiskollegion vuosikokouksen yhteydessä 3.6.2014 Pälkäneellä paljastettiin piispa Soramiehestä tehty muotokuvamaalaus. Teos oli tilattu taiteilija Ville Löppöseltä. Maalauksen teemaksi syntyi rakentuva seurakunta.

Ville Löppösen mukaan maalauksessa piispa seisoo maailman myrskyissä evankeliumikirja kädessään kultaisen kehikon ympäröimänä.

- Maalaus kuvastaa rakentuvaa kirkkoa. Kehikkoon on kuvattu keskeisimmät kirkon symbolit: alfa ja omega, Kristus-monogrammi, Herran Pyhä Ehtoollinen ja kaste. Kehikko on kultainen, koska kulta on pyhyyden ja Luomattoman Valon symboli. Seurakunta on Kristuksen pyhittämä ja loistaa Kristuksen valoa.

Ville Löppönen maalasi myös emerituspiispa Matti Väisäsen muotokuvan.

- Matti-piispa on muotokuvassaan kuvattu pimeässä. Hän on kuin pimeässä loistava majakka, joka näyttää suuntaa Suomen evankelisluterilaisen kirkon yössä. Nyt on Riston vuoro jatkaa Matin aloittamaa työtä ja rakentaa eteenpäin maanpäällistä kotia Jumalan kansalle, joka vaeltaa maailman myrskyissä.

Maalauksessa Risto-piispa seisoo tukevasti kuvassa valmiina kulkemaan seurakuntansa edellä, ei omassa voimassaan vaan armolahjan voimasta, joka tulee esiin piispan asustuksesta.

- Keskiössä on risti, paimensauva ja valkoinen vaate. Kyse on siis hengellisestä varustuksesta. Kaikki on annettua ja ilmoitettua. Jumala ei hylkää kansaansa pimeimpinäkään aikoina, Minulle heräsi myös ajatus jonkinlaisesta erämaavaelluksesta jota luterilaisuus käy läpi. Siksi piispa seisoo ikään kuin autiomaassa. Hän on johdattamassa keitaalle, Löppönen kertoo.

Risto Soramiehen muotokuva sijoitetaan Lähetyshiippakunnan kansliaan Koinonia-keskukseen, Kalevankatu 53, Helsinki.

http://www.lhpk.fi/uutiset/piispa-risto-soramiehesta-muotokuva/


Vieras

#35937 Re:

11.06.2014 06:46

#35935: -

Ps.146

1 Halleluja! Ylistä, minun sieluni, Herraa.
2 Minä ylistän Herraa kaiken ikäni, veisaan kiitosta Jumalalleni, niin kauan kuin elän.
3 Älkää luottako ruhtinaihin älkääkä ihmislapseen, sillä ei hän voi auttaa.
4 Kun hänen henkensä lähtee hänestä, niin hän tulee maaksi jälleen; sinä päivänä hänen hankkeensa raukeavat tyhjiin.
5 Autuas se, jonka apuna on Jaakobin Jumala, se, joka panee toivonsa Herraan, Jumalaansa,
6 häneen, joka on tehnyt taivaan ja maan, meren ja kaiken, mitä niissä on, joka pysyy uskollisena iankaikkisesti,
7 joka hankkii oikeuden sorretuille, joka antaa leivän nälkäisille. Herra vapauttaa vangitut,
8 Herra avaa sokeain silmät, Herra nostaa alaspainetut, Herra rakastaa vanhurskaita.
9 Herra varjelee muukalaiset, holhoo orvot ja lesket, mutta jumalattomain tien hän tekee mutkaiseksi.
10 Herra on kuningas iankaikkisesti, sinun Jumalasi, Siion, polvesta polveen. Halleluja!

 


Vieras

#35938 Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 07:24

#35936: - Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

 

Tämä Lähetyshiippakunnan Soramies on "piispa" yhtä paljon kuin jehovat ovat luterilaisia.

 

 


Vieras

#35939 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

11.06.2014 07:25

 

 

 

 

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#35940 Re:

11.06.2014 07:32

#35927: -

 

 

Kaikkivaltias,  Iankaikkinen Jumala
Ja Isä!

Näet Rannon Kirsin,  joka varmaan vieläkin on  siellä yhdysvaltain maaperällä vihollisen raskaasti pettämänä!
Anna Isä anteeksi,  että hän on tämän turvautunut näihin voimiiin, tähän valheelle perustuvaan  hellyyteen,  joka lopulta on Juudaksen suudelman kaltainen,  ja vangitsee vastaanottajansa s:n sitein.  

Herra Jeesus Kristus! Olet tullut maailmaan tekemään tyhjäksi pe -rkeleen teot.  Sitä anomme nyt hänen kohdallaan,  että suomut tippuisivat hänen silmistään,  ja että hän näkisi!  

Ja vaikka se onkin  vielä täysin kätketty hänen ymmärrykseltään,  vie pois näiden voimien ulottuvilta tuntemaan sinut,  joka yksin olet iankaikkinen Jumala ja   Isä.  Ja joka voit täydellisesti hänen sydämensä tyydyttää hyvyydelläsi ja rakkaudellasi.
Tartu hänen käteensä Herra,  anna turvasi,  suojasi ja lohdutuksesi oikein konkreettisena tunteena siellä kaukana kotoa. Isä,  kaikki on sinulle mahdollista,  ota syliisi tämä orpo ja petetty sydän! 



Vieras

#35941 Naisen ja,miehen avioliiton puolesta

11.06.2014 07:41

Hyvä adressi.
Tasa arvoista avioliittoa ei pidä sotkea epätasa arvoiseen homoliittoon, koska toinen suku puoli puuttuu kokonaan homoudessa. Homohiv tarttuu ja entistä nuoremmat saavat pysyviä traumoja tartunnoissa ja aidsi tappaa kantajansa ennenaikaisesti. Kukaan ei kannata homoliittoja ja homohiv tartuntojen lisäämistä. Ranskassa kansa on jyrkästi homoliittoja vastaan, valta vaihtui sielläkin. Kansa ei pitänyt viemäritouhuistaa ja hiv tartunnoista.
Jumalan oma

#35942 Massachusettsin mukainen luonnoton homoterveydenhoito tulossa Suomeenkin

11.06.2014 08:04


Massachusettsissa homoavioliittolain vaikutukset näkyvät muutoksina myös sairaaloissa ja terveydenhuollossa. Julkinen terveydenhuolto on muuttunut huomattavasti. Vuodesta 2004 alkaen homoseksualisti on voinut ilmoittaa puolisokseen tai lähiomaisekseen miehen, jonka kanssa hän on homoavioliitossa. Näin tämä mies on saanut oikeuden vierailla miespotilaan luona sairaalassa. Tällainen käytäntö on varmasti tulossa myös Suomeen, kun homoavioliittolaki säädetään eduskunnassa vastoin Jumalan tahtoa.

Vuonna 2007 Massachusettsin terveysviraston ylijohtaja, joka itse on miehen kanssa naimissa oleva mies, julisti suurelle joukolle lukiolaisia ja yläkoululaisia osavaltion tuella järjestetyssä Nuoriso Pride -tapahtumassa, että on upeaa olla homo ja että hän tekee kaiken voitavansa, että HIV-testejä on kaikkien homojen saatavilla. Kuitenkin avioliittoluvan ehtona ollut pakollinen sukupuolitestaus kumottiin viisi kuukautta homoliittojen laillistamisen jälkeen kuvernööri Mitt Romneyn hiljaisella hyväksynnällä, vaikka osavaltion homomiesten keskuudessa kuppa ja muut sukupuolitartunnat olivat samaan aikaan kasvussa Massachusettsissa terveysviraston mukaan.


Massachusettsissa homosuhteiden laillistamisen vanavedessä radikaalit uudistukset ovat kuitenkin jatkuneet. Massachusettsin terveysviraston nykyinen virallinen linja on, että homosuhteisiin liittyvät epätavalliset ja useinkin kammottavat taudit eivät ole julkiselle terveydenhuollolle ongelma. Terveydenhuoltohenkilöstö ei saa leimata eikä varoittaa homosuhteista, vaan sen sijaan homojen terveydenhuoltoon tulee panostaa enemmän.

Massachusettsissa outoa on myös se, että myös sairaalat ovat rajusti radikalisoituneet. Seksuaalivähemmistöjen tarpeisiin vastaamisen varjolla lähes kaikki Bostonin keskeiset sairaalat ovat alkaneet aktiivisesti tukea homoliikettä. Ne ovat alkaneet osallistua mm. Gay Pride -kulkueisiin sekä järjestää homotapahtumia ja homojen terveyttä käsitteleviä seminaareja. Tämä on yksi huolestuttavimmista epäkristillisistä muutoksista. Kuinka pitkällä oikein ollaan? Beth Israel Deaconess -sairaala Bostonissa on Harvardiin yhteydessä oleva suuri sairaala. Vuonna 2011 eräs sairaalan johtavista lääkäreistä vastusti sairaalan osallistumista Gay Pride -tapahtumiin. Hän esitti myös huolensa homoseksuaalismiin liittyvistä terveysriskeistä. Tämän vuoksi sairaalan johto uhkasi irtisanoa hänet, vedoten siihen, että homoliitot ovat laillisia ja että hänen lausuntonsa edustivat häirintää ja syrjintää.

Ihmisen terveyteen keskittyvän laitoksen CDC:n (Centers for Disease Controland Prevention) julkaisun mukaan papilloomavirus (HPV) on yleinen virus, joista noin 40 viruslajia tarttuu ihmisestä ihmiseen seksikontaktin kautta. CDC:n julkaisussa tutkittiin miesten papilloomavirus tapauksia. CDC:n julkaisun mukaan homoseksualistisilla ja biseksualistisilla miehillä on 17 kertainen riski sairastua peräaukonsyöpään kuin miehillä, jotka harrastavat seksiä vain naisten kanssa. Homoseksualistit ovat siis vaarassa sairastua syöpään papilloomaviruksen kautta paljon todennäköisemmin kuin heteromiehet. CDC:n julkaisun mukaan miehillä, joiden immuunijärjestelmän vastustuskyky on heikentynyt esim. HIV:n takia sairastuvat muita miehiä todennäköisemmin peräaukonsyöpään. Miehillä joilla on HIV tartunta saavat myös muita helpommin vaikeasti hoidettavia syyliä sukupuolielinten alueille. Papilloomavirukselta on vaikea suojautua, sillä edes kondomi ei suojaa tartunnalta, koska papilloomavirus voi tarttua pelkästä ihokosketuksesta.


CDC: julkaisun mukaan on kiistaton tosiasia, että homoseksin harjoittamisen kautta riski sairastua papilloomaviruksen kautta erilaisiin syöpiin on paljon todennäköisempi kuin heteroseksin kautta. Itse asiassa CDC:n julkaisun mukaan homoseksin kautta esim. peräaukonsyövän riski kasvaa 17 kertaiseksi verrattuna heteroseksiin. Kiistattomasti homoseksin harjoittamisen kautta syöpäriski on moninkertainen verrattuna heteroseksiin. On siis kiistaton tosiasia, että homoseksualismin harjoittamisen kautta riski sairastua vakaviin terveydelle vaarallisiin sairauksiin on paljon yleisempää homojen keskuudessa kuin heteroiden. Homoseksualismin hyväksyminen ja leviäminen johtaa vakaviin terveyshaittoihin. Tämä on tosiasia, joka perustuu puolueettomaan ja luotettavaan tutkimukseen.

Massachusettsissa homopariväkivalta on ryöpsähtänyt epidemian tavoin että sille on nykyisin oma momenttinsa osavaltion budjetissa. Vaikka sen ehkäisemiseen käytetään vuosittain satoja miljoonia dollareita, niin tilanne on äitynyt niin pahaksi, että liittovaltion suureksi osaksi kustantamaa homosuhdepariväkivaltaa käsittelevää materiaalia levitetään homoseksualistien yleisötapahtumissa, myös lapsille, jotka osallistuvat Nuoriso Pride -tapahtumiin.


Homoseksualistien keskuudessa on paljon keskinäistä väkivaltaa, jota luonnottomuus synnyttää, koska todellinen ja hellä rakkaus voi toteutua vain miehen ja naisen välillä kuten Raamattu opettaa. Koska homoudesta puuttuu luonnollinen ja hellä rakkaus, niin sen tähden he ajautuvat suhteissaan väkivaltaan. Homoseksualistit ovat myös luonnostaan väkivaltaisempia kuin heterot. Tästäkin tosiasiasta vaietaan julkisesti, vaikka se on nähtävissä joka päivä myös Suomen sanomalehdissä ja televisiossa.

Räikein osoitus siitä kuinka pahasti julkinen terveydenhuolto voi ajautua hakoteille on kirjanen nimeltään pieni musta kirja, jota jaettiin teini-ikäisille Brooklinen lukiossa vapunaattona 2005. Sen laativat yhdessä Massachusettsin terveysvirasto, Bostonin kaupungin terveystoimi, sekä eräät homoliikettä lähellä olevat järjestöt. Se muun muassa neuvoo pojille miten seksiakteja voi suorittaa toisten poikien kanssa "turvallisesti", kuten esim. suoraa toimintaa, imemiset ja nielemiset, pissaleikit, nyrkittäminen (nyrkin työntäminen toisen aanukseen) ja seksilelujen käyttö. Kirjasessa on myös luettelo Bostonissa olevista baareista, joissa nuoret miehet voivat tavata ja harrastaa homoseksiä ja irtoseksiä. Kirjasen mukaan oikeus solmia avioliitto on yksi tärkeimmistä haasteista, joita homot nykyisin kohtaavat alueella jossa on hyvä elää homoseksualistina. Kirjasessa on myös terveysviranomaisten ohjeita nuorille, kuten: Sinulla on oikeus nauttia seksistä (homoseksistä) ilman häpeää tai leimautumisen pelkoa sekä sinulla on oikeus mieltymystesi mukaisiin välineisiin, joita käyttämällä seksi on turvallisempaa. Kirja on niin härski ja epäkristillisen iljettävä, että kun se sanoma ja viesti paljastettiin medialle, niin osavaltion silloinen kuvernööri Matt Romney yritti kiistä hallintonsa osallisuuden kirjaseen.

Edellä olevasta tulee selkeästi esille se kuinka luonnotonta Raamatun vastainen homoseksualismi on ja kuinka se turmelee ihmisiä.


Vieras

#35943 Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 08:06

#35938: - Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

 

 

 

 

Rovasti Risto Soramies on tehnyt elämäntyönsä pääosin Suomen rajojen ulkopuolella, ja on siksi Suomessa osin tuntemattomampi hahmo. Vuodesta 1972 eläkkeelle jäämiseen asti vuonna 2011 Soramies on toiminut Suomen evankelis-luterilaisen kansanlähetyksen (SEKL) palveluksessa muslimien parissa. Työura ensin Saksassa islaminuskoisten maahanmuuttajien parissa ja sen jälkeen Istanbulin luterilaisessa kirkossa, yhdessä jatkuvan teologisen opiskelun (mm. Heidelbergin yliopistossa sekä Suomen akatemian tutkijana) kanssa on tehnyt Soramiehestä yhden Suomen johtavista islamilaisen teologian tuntijoista.

http://hs12.snstatic.fi/webkuva/taysi/675/1305657593268?ts=732...











Hyvä tietää islamista  -  (pdf)  TALTEEN!





Ja tämän päivän menyyksi sopii kansanomaiseen tapaan:  SISKIS


Ainekset

  • 300 gvarhaisperunoita
  • 3porkkanaa
  • 150 gpalsternakkaa
  • 200 gvarhaiskaalia
  • 2 rklvoita
  • 14 dllihalientä (itse tehtyä tai valmista)
  • 4kokonaista mustapippuria
  • ½purjo
  • 500 gsiskonmakkaraa
  • nippu tuoretta persiljaa

Valmistusohjeet

1

Pese varhaisperunat ja käytä ne kokonaisia jos ne ovat pieniä. Kuori ja kuutioi porkkana ja palsternakka. Suikaloi kaali. Kuullota perunoita, porkkanaa ja palsternakkaa voissa kattilassa. Lisää liemi ja pippurit. Keitä kymmenen minuuttia. Lisää kaali ja jatka keittämistä kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Pullauta joukkoon siskonmakkaroita ja lisää suikaloitu purjo. Keitä viisi minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettua
persiljaa.


Vieras

#35944 Re: Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 08:13

#35943: - Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet


Soramies on miellyttävän tuntuinen ihminen kaikenkaikkiaan:  


TV7/Cafe Raamattu arkisto:
Kristinuskon ja Islamin vertailua Osa 2
http://vod.tv7.fi/vod/


Vieras

#35945 Re: Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 08:15

#35943: - Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

 

Kyllä on tämä "piispa" avarakatseinen rauhan mies, jolla riittää pyrkimystä dialogiin kaikkien, paitsi muslimien, naispappien ja homojen, kanssa. Evankelis-luterilaisen kirkon hän yrittää määrätietoisesti hajottaa.

 

 

 


Vieras

#35946 Re: Massachusettsin mukainen luonnoton homoterveydenhoito tulossa Suomeenkin

11.06.2014 08:22

#35942: Jumalan oma - Massachusettsin mukainen luonnoton homoterveydenhoito tulossa Suomeenkin

 

Onhan se aivan kamalaa, että ihminen pääsee vierailemaan aviopuolisonsa luona sairaalassa! Tuo on selvästi kristinuskon ja kristillispersujen puolueohjelmien vastaista!

 

 


Vieras

#35947 Re: Re: Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

11.06.2014 09:20

#35945: - Re: Re: Re: Re: Äijällä pompöösit vermeet ja vehkeet

 

 

Kyllä kirkko huolehtii ihan itte sen hajotuspuolen!

Valitse nimimerkki

#35948 Re: voi voi...

11.06.2014 09:21

#34: "järki käten" - voi voi...

No onko kaikki maailmassa homoja (ja lesboja...)?

Ei ole. Ja ei tule olemaan.


Vieras

#35949 Ja olkaamme suomalaisia

11.06.2014 09:38

#131: -  

”Venäläisiä” – joiden arkipäivää erityinen homolaki ohjaa – emme ole
”Ruotsalaisiksi” – joiden arkipäivää homoavioliitot ovat vaikka ne loukkaavat lapsen oikeutta kasvaa isänsä ja äitinsä hoidossa – emme tahdo tulla
Olkaamme siis suomalaisia – joiden avioliitot ovat naisen ja miehen välisiä, ja joiden liittoja lainsäädännön tulisi edelleen suosia lapsen oikeuksien näkökulmasta

Castafiore

#35950 Ah, ma nauran! - Kristillispersun valehtelemaa

11.06.2014 09:53

#35949: - Ja olkaamme suomalaisia

 

Mitä ihmettä! Ruotsin lain mukaan lapset siis otetaan pois heterovanhemmilta ja annetaan homovanhempien kasvatettaviksi!

Tuo on erikoisin väite, minkä kristillispersu on pitkään aikaan esittänyt. Ja valhehan se tietysti on.