Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

Kommentoitu viesti

-Hamasin tavoite: Islamilainen valtio koko Palestiinan alueelle

#119 Otteita Hamas-järjestön perussopimuksesta

15.08.2014 02:27

#118: Tästä on kysymys! - Hamasin uhkaukset vääräuskoisia länsimaita vastaan 

Otteita Hamas-järjestön perussopimuksesta

 -Hamas on islamilainen liike:

Islamilainen vastarintaliike (Hamas) on yksi muslimiveljeskunnan siipi Palestiinassa. Muslimiveljeskunta on universaali organisaatio joka muodostaa nykyajan laajimman islamilaisen liikkeen. Sitä luonne on Islamin käsitteiden syvä ymmärtämys kaikilla elämänalueilla, kulttuurissa, uskontunnustuksessa, politiikassa, taloudessa, yhteiskunnassa, oikeudessa ja lainkäytössä, ja islamilaisen koulutuksen, taiteen, tiedotuksen levittäminen sekä islamiin käännyttäminen.(Artikla 2)

-Hamasin tavoite: Islamilainen valtio koko Palestiinan alueelle

Islamilainen vastarintajärjestö on huomattava palestiinalainen liike, joka on uskollinen Allahille ja jonka elämäntapa on islamilainen. Se pyrkii kohottamaan Allahin lipun Palestiinan joka kolkan ylle... (Artikla 6)

Islamilainen vastarintajärjestö uskoo, että Palestiinan maa on islamilainen wakf, joka on pyhitetty tuleville muslimisukupolville tuomiopäivään saakka. Sitä tai yhtäkään sen palasta ei tule menettää eikä luovuttaa pois. Ei yhdelläkään arabimaalla yksinään tai yhdessä sen enempää kuin kenelläkään kuninkaalla tai presidentillä olivatpa palestiinalaisia tai arabeja ole oikeutta siihen. Tämä on se laki, joka määrää Palestiinan maasta islamilaisessa shariassa, ja sama pätee kaikkiin maihin, jotka muslimit ovat valloittaneet voimalla, koska islamilaisen valloituksen aikoina muslimit pyhittivät nuo maat muslimisukupolville tuomiopäivään saakka. (Artikla 11)

-Palestiinan vapauttamisen keinot:

Palestiinan kysymykseen ei ole muuta ratkaisua kuin jihad. Aloitteet, ehdotukset ja kansainväliset konferenssit ovat kaikki ajan tuhlausta ja turhia ponnisteluita.(Artikla 12)

-Suhtautuminen rauhanehdotuksiin:

Aloitteet ja niin sanotut rauhanomaiset ratkaisut ja kansainväliset konferenssit ovat islamilaisen vastarintaliikkeen periaatteiden vastaisia. Yhdenkin  Palestiinan osan väärinkäyttö on väärinkäytös, joka on tähdätty uskontoa vastaan... Palestiinan kysymykseen ei ole muuta ratkaisua kuin jihad. Aloitteet, ehdotukset ja kansainväliset konferenssit ovat kaikki ajan tuhlausta ja turhia ponnisteluita. (Artikla 13)

Maailmanlaajuinen sionismi yhdessä imperialististen voimien kansa yrittää harkitun suunnitelman ja älykkään strategian avulla irrottaa arabivaltiot yhden toisensa jälkeen sionisminvastaisesta taistelusta, jotta lopulta palestiinalaiset taistelisivat yksin. Egypti siirrettiin suurelta osin syrjään taistelusta kavalan Camp Davidin sopimuksen avulla (tark. Israelin ja Egyptin välistä rauhansopimusta). He yrittävät saada arabimaat samanlaisin sopimuksiin vetääkseen heidät pois taistelusta.

-Hamasin antisemiittinen luonne:

Rahoillaan he (juutalaiset) ovat ottaneet valvontaansa maailman median, uutistoimistot, lehdistön, painotalot, tv-asemat ja muut. Rahoillaan he ovat saaneet aikaan vallankumouksia eri puolilla maailmaa saavuttaakseen tarkoitusperänsä. He aiheuttivat Ranskan vallankumouksen, kommunistisen vallankumouksen ja suurimman osan kaikista vallankumouksista, joista olemme kuulleet siellä ja täällä. Rahoillaan he ovat perustaneet salaseuroja kuten vapaamuurarit, rotarit, lionsit ja muut eri puolilla maailmaa tarkoituksenaan sabotoida yhteiskuntia ja saavuttaa sionistiset intressinsä. Rahoillaan he kontrolloivat imperialistisia maita ja yllyttävät heitä kolonialisoimaan monia maita, jotta voisivat käyttää niiden resursseja hyväkseen ja levittää korruptiota niissä.

Alueellisista sodista ja maailmasodista voisi puhua vaikka kuinka paljon. He olivat ensimmäisen maailmansodan takana, jolloin he onnistuvat tuhoamaan islamilaisen kalifaatin saavuttaen taloudellisia etuja ja valvoen luonnonvaroja. He saivat Balfourin julistuksen, muodostivat Kansainliiton, jonka kautta he pystyivät hallitsemaan maailmaa. He olivat toisen maailmansodan takana, jonka ansiosta he tekivät valtavia taloudellisia voittoja myymällä aseita ja tasoittivat tien valtionsa perustamiselle.  Heidän yllytyksestään Kansainliitto korvattiin YK:lla ja  turvallisuusneuvostolla, jotta he pystyisivät hallita maailmaa niiden kautta. Missään ei käydä sotaa ilman, että heillä olisi sormensa pelissä. Kapitalistinen länsi ja kommunistinen itä tukevat vihollista (juutalaisia) kaikin voimin, sekä rahallisesti että miesvoimalla. Nämä voimat vuorottelevat tässä työssä. Kun islamin päivä koittaa, nämä voimat yhdistyvät sitä haastamaan, sillä uskottomat ovat yhtä ja samaa kansaa. (Artikla 22)

Maailmanlaajuinen sionismi yhdessä imperialististen voimien kansa yrittää harkitun suunnitelman ja älykkään strategian avulla irrottaa arabivaltiot yhden toisensa jälkeen sionisminvastaisesta taistelusta, jotta lopulta palestiinalaiset taistelisivat yksin. Egypti siirrettiin suurelta osin syrjään taistelusta kavalan Camp Davidin sopimuksen avulla (tark. Israelin ja Egyptin välistä rauhansopimusta). He yrittävät saada arabimaat samanlaisin sopimuksiin vetääkseen heidät pois taistelusta.

Islamilainen vastarintaliike kutsuu arabeja ja islamilaisia valtioita tarttumaan vakaviin ja ahkeriin toimiin estääkseen sellaisen kauhistuttavan suunnitelman menestyksen ja varoittamaan ihmisiä vaarasta, joka seuraa sionisminvastaisesta taistelusta irtautumista. Tänään Palestiina, huomenna joku toinen maa. Sionistien suunnitelma on rajaton. Palestiinan jälkeen sionistit tavoittelevat laajentumista Niililtä Eufrat-joelle. Kun he ovat sulattaneet itsensä alueen, jonka ovat vallanneet, he haluavat laajentua lisää ja niin edespäin. Heidän suunnitelmansa on kuvattu "Siionin viisaitten pöytäkirjassa", ja heidän tämänhetkinen käytöksensä on paras todiste siitä mitä me sanomme. Sionisminvastaisesta taistelusta luopuminen on maanpetos, kirottu olkoon se, joka niin tekee. (Artikla 32)

-Hamasin suhde palestiinalaiseen nationalismiin:

Nationalismi islamilaisen vastarintaliikkeen näkökulmasta on osa uskontunnustusta. mikään nationalismissa ei ole merkityksekkäämpää tai syvempää kuin tilanne, jossa vihollinen uhkaa muslimien maata. Vihollisen vastustaminen ja tukahduttaminen tulee silloin jokaisen muslimin yksilölliseksi velvollisuudeksi, niin miesten kuin naisten. Nainen voi lähteä taitelemaan vihollista vastaan ilman aviomiehensä lupaa, samoin orja voi lähteä ilman isäntänsä lupaa.(Artikla 12)

-Palestiinan vapauttaminen on muslimien uskonnollinen velvollisuus:

Kysymys Palestiinan vapauttamisesta kuuluu kolmelle piirille: palestiinalaisille, arabeille ja Palestiinan vapauttaminen on näin ollen jokaisen muslimin henkilökohtainen velvollisuus, ja tältä pohjalta ongelmaa tulisi tarkastella. Jokaisen muslimin tulisi käsittää tämä. Sinä päivänä, kun ongelmaa käsitellään tältä kannalta, ja kun kaikki nämä kolme tahoa mobilisoi voimansa, nykyinen asiaintila muuttuu, ja vapauttamisen päivä tulee lähemmäksi. (Artikla 14)

-Lasten kasvattaminen jihadiin (pyhään sotaan):

On tarpeen istuttaa jihadin henki Kansan sydämiin, jotta he kävisivät vihollista vastaan ja liittyisivät taistelijoiden riveihin. On tarpeellista, että niin tiedemiehet, kouluttajat, opettajat; tiedonvälityksessä ja mediassa työskentelevät henkilöt; koulutettu väki; kuin erityisesti nuoriso ja islamilaisten liikkeiden sheikit ottaisivat osaa joukkojen herättämiseen. On tarpeen, että koulujen opetusohjelmaan tehdään perustavanlaatuisia muutoksia, jotta niistä saadaan juurittua pois ne ideologisen invaasion jäljet, jotka ovat seurausta orientalistien j lähetystyöntekijöiden vaikutuksesta..." (Artikla 15)

-Naisten rooli jihadiin kasvattajina. Hamas otti käyttöön naisten ja lasten käytön itsemurhaiskijöinä:

Musliminaisen rooli vapautustaistelussa ei ole vähemmän tärkeä kuin miesten. Hän on miesten tekijä. Hänen roolina uusien sukupolvien ohjaamisessa ja kouluttamisessa on suuri. Myös viholliset ovat tajunneet hänen roolinsa tärkeyden. He arvelevat, että jos pystyvät kasvattamaan hänet haluamallaan tavalla, kaukana islamista, he voittavat taistelun. Sen tähden he jatkuvasti antavat näille yrityksille painoa erilaisin informaatiokampanjoin, filmein ja koulutusohjelmin käyttäen tehtävään lakeijoitaan, jotka ovat soluttautunet sionististen organisaatioiden avulla erilaisilla nimikkeillä kuten vapaamuurarit, rotaryt, erilaiset vakoiluryhmät ynnä muut, jotka eivät ole mitään muuta kuin valvontaan ja sabotointiin pyrkiviä soluja. (Artikla 17)

Naisella taistelevan perheen kodissa, olkoonpa äiti tai sisar, on mitä tärkein rooli...lasten hoitamisessa ja islamin aatteiden ja moraalisten arvojen opettamisessa. Hänen täytyy opettaa heitä täyttämään uskonnolliset velvollisuutensa valmistautuessaan edessään olevaan taistelutehtäväänsä. Sen tähden on myös tarpeen kiinnittää suurta huomiota kouluihin ja niiden tyttöjä koskeviin opetussuunnitelmiin, jotta heistä kasvaisi hyviä äitejä, jotka ovat tietoisia roolistaan vapautustaistelussa. (Artikla 18)

-Suhde Palestiinan vapautusjärjestöön (PLO):

PLO on Islamilaisen vapautusliikkeen sydäntä lähinnä. Se on isä ja veli, lähin sukulainen ja ystävä...sen ideologisen hämmennyksen seurauksena, joka oli ja on yhä arabimaailmassa ristiretkeläisten jälkeen ja jota voimistivat orientalistit, lähetystyöntekijät ja imperialistit, PLO omaksui ajatuksen sekulaarista valtiosta. Sen tähden huolimatta arvostuksesta, jota koemme PLO:ta kohtaan ja sitä miksi se voi kehittyä ja väheksymättä sen roolia Israelin ja arabien välisessä konfliktissa, emme voi vaihtaa nykyistä tai tulevaa islamilaista Palestiinaa maallisen valtion ideaan. Sinä päivänä, jona PLO omaksuu islamin elämäntavakseen, meistä tulee sen sotilaita ja polttoainetta sen liekkeihin, jotka polttavat viholliset.(Artikla 27)

Koko perussopimus löytyy englanninkielisenä osoitteesta http://www.yale.edu/lawweb/avalon/mideast/hamas.htm

Vastaukset

Tiesitkö tämän?

#120 Hamasin sosiaali-ja kasvatustyön sisältämä kiihotus

2014-08-15 02:58:44

#119: -Hamasin tavoite: Islamilainen valtio koko Palestiinan alueelle - Otteita Hamas-järjestön perussopimuksesta 

 Hamasin sosiaali-ja kasvatustyön sisältämä kiihotus

Hamasin sosiaali- ja kasvatustyö sisältää erityisesti lasten ja nuorten aivopesun terrorismiin ja vihaan. Tämä tavoite käy ilmi jo liikkeen peruskirjasta, jossa sanotaan: "On tarpeen istuttaa jihadin henki kansan sydämiin, jotta he kävisivät vihollista vastaan ja liittyisivät taistelijoiden riveihin. On tarpeellista, että niin tiedemiehet, kouluttajat, opettajat, tiedonvälityksessä ja mediassa työskentelevät henkilöt, koulutettu väki kuin erityisesti nuoriso ja islamilaisten liikkeiden sheikit ottaisivat osaa joukkojen herättämiseen. On tarpeen, että koulujen opetusohjelmaan tehdään perustavanlaatuisia muutoksia, jotta niistä saadaan juurittua pois ne ideologisen invaasion jäljet, jotka ovat seurausta orientalistien ja lähetystyöntekijöiden vaikutuksesta." (Artikla 15)

Osana tätä indoktrinaatiota Hamas julkaisee lapsille suunnattuja internet-sivustoja, www.al-fateh.net. Sivustolla on lapsia viehättäviä satuja, piirroksia ja kertomuksia arabien ja islamin historian sankareista. Näiden vaarattomien ja lapsille sopivien juttujen lomassa sivustosta löytyy artikkeleita, jotka yllyttävät terroritekoihin, ylistävät itsemurhaiskijöitä asettaen heidät roolimalleiksi lapsille, sekä antisemiittista materiaalia, jonka tarkoitus on synnyttää vihaa juutalaisia vastaan.

Esimerkiksi sivustolla ylistetään terroristia, joka vuonna 2001 teki 21 israelilaisen nuoren hengen ja 83 vammauttaneen iskun Dolphinarium -diskoon. Iskua kiitetään sivustolla, ja iskun tehneen terroristin kuvan ohella on luettavana hänen jättämänsä kirje, joka kehottaa toisia seuraamaan hänen jalanjäljissään. Hamas levitti hänen kuvaansa ja kirjoitustaan laajasti palestiinalaishallinnon alueilla.

Sivustolla ilmestyvä lasten online-lehti julkaisi myös kuvan naisitsemurhaiskijän vartalosta irronneesta päästä, joka lojui tiellä iskun jälkeen. Teksti ylistää naisen tekoa ja selittää, että hän on nyt paratiisissa marttyyrina kuten miespuolisetkin marttyyrit. Hän tappoi kaksi israelilaista ja vammautti 17 syyskuussa 2004 Jerusalemissa.

Samassa numerossa Al-Fateh kertoo Muhammad al-Duran tarinan. Palestiinalaispoika jäi isänsä kanssa palestiinalaistaistelijoiden ja Israelin armeijan ristituleen, jossa sai kuolettavan osuman. Lapsille suunnatussa tarinassa vääristellään tapahtumia tarkoituksena herättää inhoa ja vihaa israelilaisia kohtaan. Israelilaissotilaat kuvataan sadisteina, jotka nauttivat lasten ja aikuisten tappamisesta: "...sotilaiden hampaat työntyivät esiin, kun he nauraa räkättivä(kun al-Dura ammuttiin) kuin susien eteenpäin pistävät hampaat, kun ne jauhavat emonsa sylistä riistämänsä viattoman karitsan luita." (Al-Fateh no 38)

Salah Shehada, yksi Hamas-johtajista Gazassa, sanoi Islam Online sivuston haastattelussa 26.5.2002, että lapset tulisi harjoittaa huolellisesti ennen kuin heidän lähetetään tehtävään ja että heidät pitäisi värvätä Hamasin taistelujoukkojen erityiseen osastoon, jotta heihin istutettaisiin aseellisen Jihadin kulttuuri ja he oppisivat erottamaan hyvän pahasta.

Rasha el-Rantisi, Israelin täsmäiskussa kuolleen Hamas-johtajan Abdel Rantisin vaimo, kertoi arabiankielisen el-Bian haastattelussa 16.3.2003, että hän kasvattaa lapsensa jihadiin ja vastarintaan: "Toivon että mieheni, lapseni ja minä itse kuolemme marttyyreina, jotta voimme todistaa, että olemme ensimmäisinä uhraamassa lapsemme Allahille."

Hamasin lapsille tarjoamilla kesäleireillä pelataan palloa, uidaan ja tehdään kaikkea, mitä lasten lomaleireillä tavataan tehdä. Mutta sen lisäksi siellä opetetaan mm. seuraavanlaisia lauluja: "Emme halua nukkua - hamas - tahdomme kostoa - hamas - nosta ylös - hamas - kiväärituli - hamas - vaikka se vaatisi tuhat marttyyria - hamas - tappakaa sionistit - hamas - missä he vain ovatkin - hamas - Jumalan nimessä" ( http://www.teachkidspeace.org/doc1011.php )

Hamasin hyväntekeväisyystyö sisältävää mm. kuukausittaiset maksut itsemurhaiskijöiden perheille, jotka ovat etukäteen määritellyt seuraaviksi: 100dollaria/kk naimattomasta, 150 USD/kk naimisissa olevasta, 200 USD/kk, jos tällä on lapsia, 250 USD/kk, jos lapsia on enemmän kuin 3. Joissakin dokumenteissa luvataan maksaa perheellisen itsemurhaiskijän lasten koulutus ja perheettömien osalta luvataan maksaa yhden perheeseen jäävän lapsen koulutus. (Dokumentteja nähtävänä osoitteessa http://www.intelligence.org.il/eng/sib/3_05/charity_a.htm)

Toisaalta myös Arafatin hallinnon alaisuudessa järjestettiin lastenleirejä, joilla asetettiin itsemurhaiskijät esikuviksi. Leirejä mm. nimettiin itsemurhaiskijöiden mukaan. YK:n alainen UNICEF on ollut rahoittamassa kesäleirejä, jotka kantoivat mm. Wafa Idriksen ja Ayyat al-Akhrasin, kahden naisitsemurhaiskijän nimeä.

Palestiinalaishallinto jo Arafatin aikana omaksui lasten ja nuorten käyttämisen intifadan eturintamassa. Heitä haettiin jopa busseilla koulusta osallistumaan yhteenottoihin Israelin armeijan kanssa. Lapset ja nuoret on toisaalta helppo innostaa ja aivopestä "urotekoihin", toisaalta he ovat myös tehokkaita nuoren ikänsä ja viattoman ulkomuotonsa takia. Palestiinalaishallinto siis toisaalta painotti lasten ja nuorten tärkeää roolia intifadassa, toisaalta käytti yhteenotoissa kuolleiden lasten kohtaloa esittääkseen Israelin armeijan "miehittäjänä, jolla ei ole mitään rajoja" ja joka ei vältä lasten vahingoittamista. Toisaalta monien lasten kohtaloita on käytetty roolimalleina, mihin toistenkin lasten tulisi pyrkiä.

Lasten indoktrinoinnilla on tuloksia: Paitsi että lapset osallistuvat innokkaasti välikohtauksiin, joissa he joutuvat vaaratilanteisiin, niin viimeisen intifadan aikana nähtiin myös useita ala-ikäisten yrittämiä itsemurhaiskuja:

-Huhtikuussa Israelin tarkastuspisteellä Nablusin ulkopuolella pysäytettiin 15-vuotias palestiinalaispoika, joka yritti räjäyttää mukanaan olleet viisi putkipommia sotilaiden lähellä.

-Helmikuussa 2005 samalla tarkastuspisteellä pidätettiin 15-vuotias palestiinalaispoika, joka yritti salakuljettaa pommivyön, maaliskuussa 2004 samalla tarkastuspisteellä pysäytettiin 14-vuotias palestiinalaispoika Hussam Abbo, joka yritti räjäyttää itsensä 8 kiloa räjähteitä, pultteja ja ruuveja sisältävällä raäjähdevyöllä. Poika oli koulukiusattu oppimisvaikeuksiensa takia, ja hän kertoi halunneensa tulla sankariksi. Hän kertoi myös, että terroristit, jotka aseistivat ja lähettivät hänet, olivat luvanneet maksaa hänen äidilleen 20 dollaria ja että hän pääsee marttyyrina suoraan paratiisiin.

-Maaliskuussa 2004 11-vuotias palestiinalaispoika Abdullah Kuran pysäytettiin tarkastuspisteellä, ja hänen laukustaan löydettiin pommivyö, johon oli pakattu pultteja ja ruuveja sekä kännykkä, joka oli yhdistetty pommiin. Lapsi ei tiennyt laukun sisällöstä, mutta hänen tehtävänään oli ollut luovuttaa se tarkastuspisteen takana odottavalle naiselle. Tehtävästä hänelle tarjottiin 5 sekeliä. Kun hänen lähettäjänsä huomasivat pojan jääneen kiinni, he yrittivät kännykällä räjäyttää pommin.

-Helmikuussa 2004 kolme palestiinalaispoikaa, Jaffer Hussein ,13, Tarek Abu Mahsen,14, ja Ibrahim Suafta ,16, pidätettiin Jalamehin tiesululla. Heidän oli tarkoitus suorittaa itsemurhaisku Afulassa. Kuulustelijoille he kertoivat olevansa Islamilaisen Jihadin paikallisen toimiston värväämiä.

-Tammikuussa 2003 14- ja 17-vuotiaat palestiinalaisveljekset yrittivät tunkeutua Netzarimin juutalaisasutukseen aseinaan puukot. He haavoittuivat lievästi kiinniottotilanteessa. Samassa kuussa 15- ja 16-vuotiaat pojat ammuttiin heidän yrittäessään tunkeutua Elei Zahavin juutalaiskylään aseinaan puukot.

-Heinäkuussa 2002 kaksi puukoin varustautunutta 11-vuotiasta poikaa otettiin kiinni lähellä Dugitin tarkastusasemaa. He olivat suunnitelleet kätkevänsä pommin alueelle, ja jäätyään kiinni toinen sanoi halunneensa tulla Israelin sotilaiden ampumaksi.

-Heinäkuussa 2002 17-vuotias poika Jeninistä pidätettiin. Hän oli suostunut tekemään itsemurhaiskun Israelissa ja valinnut pommin sijasta aseen, jolla avaisi tulen väkijoukkoon. Hän oli yrittänyt kahdesti tunkeutua Israeliin. Samassa kuussa pidätettiin 15-vuotias tyttö, joka tunnusti, että oli suostunut itsemurhaiskun suorittajaksi. Kesäkuussa 2002 pidätettiin palestiinalaistyttö, joka oli heittänyt palopommin israelilaisia sotilaita kohti. Hän tunnusti myös suostuneensa itsemurhaiskun tekijäksi.

-Toukokuussa 2002 16-vuotias poika Askarista pidätettiin hänen matkustaessaan taksissa pukeutuneena pommivyöhön. Hän kertoi kuulusteluissa, että Hamas oli värvännyt hänet 14-vuotiaana, ja hän oli suostunut itsemurhaiskun tekijäksi. Pidätyspäivänään hän oli käynyt parturissa, pukeutunut pommivyöhön ja hän oli lukenut videonauhalle viimeisen tahtonsa ja testamenttinsa. Sen jälkeen hänet oli kuljetettu Jeniniin, missä Israelin armeija sai hänet kiinni.

-Huhtikuussa 2002 Netzarimin juutalaisasutuksen vartijat ampuivat kolme palestiinalaispoikaa, jotka yrittivät tunkeutua aidan ali suorittamaan itsemurhaiskua. Pojat olivat Ismail Abu Nada , 12, Moustafa Hamarna, 13, ja Yousef Zakout, 14. Seuraavana päivänä Hamasin verkkosivuilla ilmoitettiin, että pojat olivat Hamasin lähettämiä ja että he kaikki jättivät jälkeensä viimeisen tahtonsa ja testamenttinsa, jossa ilmaisivat halunsa kuolla marttyyreina.


Vieras

#157 Re: Otteita Hamas-järjestön perussopimuksesta

2014-08-22 16:08:33

#119: -Hamasin tavoite: Islamilainen valtio koko Palestiinan alueelle - Otteita Hamas-järjestön perussopimuksesta 

 PLO oli keksitty entisessä Neuvostoliitossa v. 1972. Se oli keksilian KGB organisaation masinoima käsite. Keksijat ovat Suslov ja Andropov. Silloin Neuvostoliitossa oli hyvin vahva valtiollinen antisemitismi. Jotta NL olisi voinut harjoittaa hajota ja hallita politiikansa he siirsivät "tätä"mainioita idea Arafatille.He myöskin keskivät uutta termia "palestinalaiset" . Ennen v 1972 termia ei kukaan käyttänyt vaan olivat palestiinan arabit. Suurin osa heistä on saapunut  alueelle kun juutalaiset alkoivat sinne muuttaa. Tällöin  alueen infrasstruktuurin kehitys on alkanut.Arabit tulivat sinne paremman leivän perään.