Kaksi yöhoitajaa toisi turvan vanhuksille

Kommentoitu viesti

Mahmoud Machaal

#18 Yllätys Tampere on köyhää! Kun "ei ole varaa palkata" yksi lähihoitaja!?

29.08.2011 14:06

Viimeiset tiedot on; "Kaupin sairaalassa on jatkosakin kaksi lähihoitaja yövuorossa, joka osastolla". Osastolla missä valvova sairaanhoitaja edellytetään, että hän on osastolla auttamassa ja kun sairaanhoitaja lähtee jollakin muulla osastolla, apua pitäisi tulla toiselta osastolta!? Yksi lähihoitajan vähennetään yövuorosta perustelua ja syynä on; EI OLE RAHAA!?
Toivotaan, että Tampereen kaupungin päättäjät tekevät täällä asialle lopullinen ratkaisu. Kyllä rahaa löytyy, jos vain löytyy tahtoa? Halutaan työrauha kiitos!
Nukutaan yön yli ensin ja mietitään sitten; Miten niin köyhää kaupunki suunnittelee rakentamaan satoja millionaan maksavia rakennuksia, kuin ei ole varaa palkata yksi tai kaksi lähihoitaja hoitamaan vanhuksia!!?

Vastaukset


Vieras

#19 Re: Yllätys Tampere on köyhää! Kun "ei ole varaa palkata" yksi lähihoitaja!?

2011-09-02 10:36:49

#18: Mahmoud Machaal - Yllätys Tampere on köyhää! Kun "ei ole varaa palkata" yksi lähihoitaja!?

Kyllä raha löytyy mutta päättäjät ovat haluttomia. Ei rahaa lastensuojelulle.. On paljon turhia huostaanottoja. esim. jos lapsella on mustelma, lapsi huostaan..... On väärin!    Mustelma kuuluu asiaan. Voi kaatua esim. voimistelusalissa, urheilussa jne..... Ei saa rikkoa perheitä . On annettava apua jos perhe tarvitsee apua mutta ei ole kotiapua!... ....