Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Ei homoliittoja

#41707 naisen ja miehen tasa arvoinen avioliitto toimii ja

02.09.2014 19:38

tuottaa tulevaisuutta yhteiskunnalle. Homoliitot eivät tuottaisi tulevaisuutta, koska jälkeläisiä ei synny. Homoliitot tuottaiso todella paljon hivi ja aidsi ja peräsuoli syöpä tautikuormaa kun Se suhteutetaan homojen määrään suomessa. Pieni määrä homoja tuottaa hiviä ja aidsi joista ei voi parantua.

 

Ei homoliittoja.

Vastaukset

Bögarnas fel

#41708 "Kasantauti"-mies kaatamassa jälleen päällemme koko maailman tautikuormaa...

2014-09-02 20:58:48

#41707: Ei homoliittoja - naisen ja miehen tasa arvoinen avioliitto toimii ja 

 . Luepa kuule Wikipediasta" se peräsuolisyöpää käsittelevä hakuartikkeli  ihan uudestaan.

Sieltä löydät ne taudin tyypillisimmät syyt ja aiheuttajat,eikä siellä homoista ,eikä homoudesta  mainita  yhtään mitään.

Oikeastaan voisi sanoa, että päinvastoin:tautiin sairastuneiden  sukupuolijakauma on (muihin syöpälajeihin verrattuna) suorastaan harvinaisen tasapuolinen,eli miehiä ja naisia on suurinpiirtein yhtä paljon kumpiakin.

Tällä kertaa nimitys ´kansantauti´ on todellakin paikkansapitävä,eli tuo syöpälaji on siis  ihan virallisestikin sellaiseksi luokiteltu: kaikista syöpälajeista se on maassamme,ellei ihan niitä yleisimpiä, niin ei kuitenkaan kovin  kaukana sieltä kärjen tuntumasta.

Syyt ovat osin geneettisiä,mutta hyvin suuri syy on myös ruokavaliossa ,jossa erityisesti ns.  punainen liha on keskeisellä sijalla ja eläinrasvojen käyttö painottuu liikaa.

MITÄÄN tauteja ei muuten voida sanoa kenenkään ´tuottavan´(...ellei sitten ole kyse jostain biologisen sodankäynnin tutkimuslaboratorioista)

TULEVAISUUTTA ei myöskään voida sanoa kenenkään ´tuottavan´-se vain tulee ja avautuu esille  pikkuhiljaa kuin mattorulla konsanaan ,eli sitä tulee joka hetki( aina hetken verran)  lisää-niin kauan kuin eletään.

Mitään muuta, aivan  ehdottoman varmaa, siinä ei kuitenkaan  ole kuin tämä hetki tässä  jota nyt elämme ja tietoisuus siitä ,että joskus sitten jostain syystä tulemme kuolemaan ja että (tavalla tai toisella) se kohtalo on joskus (aikanaan) esillä jokaisen kohdalla. Kenellä nyt,kenellä joskus myöhemmin...