Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#41720 Re: Re: T o F-postimerkit

03.09.2014 06:26

#41719: - Re: T o F-postimerkit 

 

Aivan. Samalla tavalla tupakkalakia rikkoo Akseli Gallen-Kallelan maalaus Symposion, jonka kristillispersut kaiketi haluavat tuhota.

 

Vastaukset

Bögarnas fel

#41721 Re: Re: Re: T o F-postimerkit

2014-09-03 08:59:36

#41720: - Re: Re: T o F-postimerkit 

 Niin,koska tuotemerkkiä ei missään kohtaa tuoda esille.ei kyse ole minkään yrityksen  mainonnasta sinänsä.Tupakointitavan mainontana se toki voidaan nähdä,mutta siihen kyllä tarvitaan(ihan siis konkreetisestikin) monelta jo silmälaseja tai suurennuslasia jos yleensä aikoo sellaisen,niin pienen  detaljin,eli yksityiskohdan siitä  tarkemmin nähdäkään.

Samalla perusteella voitaisiin sitten sensuroida mm. molemmat Tuntematon sotilas-elokuvat,kaikki Komisario Palmu-elokuvat ja suurin osa koko  kotimaisesta elokuvatuotannosta-aina nykyelokuviin saakka.

Niin että kyllähän sitä asiaa saa vaikka tikustakin jos haluaa,ja ´hukkuvahan  tarttuu vaikka oljenkorteenkin´,kuten vanha sanonta toteaa

( Eivätkös täällä jotkut´ lopunaikojen ennustajat´ olleetkin sitä mieltä ,että suomalainen   media hukuttaa tämän maan   muuten kunnon kristilliset kansalaiset " ympärivuorokautiseen homo-ohjelmien pakkosyöttöön kaikkien kanavien kautta, eli "joka tuutista" .kuten he itse sanovat...)

ps* Tämäkin juttu on muuten käsitelty moneen kertaan siellä ToF-postimerkkien vastustusadressipalstalla,joten eikö olisi viisaampaa siirtyä sinne  käymään tätä keskustelua,jos aihe kerran niin paljon  kiinnostaa. Tämän adressin teemaanhan se ei selvästikään kuulu.