Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#41788 Re: Re: Re:

04.09.2014 11:20

#41786: - Re: Re:  

VASTAAN EDELLEENKIN PUOLIMATKAA LAINATEN

 

Et osaa hankkia asiatietoa, johon voisit perustaa mielipiteesi, etkä liioin saattaa tätä mielipidettä kirjalliseen muotoon, vaan kopioit Puolimatkan sepustuksia, jotka perustuvat USA:n kristillisen oikeiston propagandakirjoituksiin.

 

 

 

Vastaukset

sivullinen

#41793 Re: Re: Re: Re:

2014-09-04 16:14:27

#41788: - Re: Re: Re:  

Sivusta kommentti. Tämän päiväisessä Uusi Tie -lehdessä oli muuten juttua professori Tapio Puolimatkan uutuuskirjaan liittyen. Tässä pieni ote:

"Tapio Puolimatkan mukaan sukupuolineutraalin avioliittolain seurauksena lainsäädännöstä poistuisi YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen määrittelemä ihmisoikeus 'tuntea vanhempansa ja kasvaa heidän hoidossaan'. Tämä heijastuisi myös kouluopetukseen. - Laki muuttaisi koulujen seksuaalikasvatuksen ja johtaisi opetukseen, jonka mukaan seksuaaliset valinnat ovat samanarvoisia. Tällöin jätettäisiin kertomatta, että lapsi ei ole samanarvoisessa asemassa perheessä, jossa hän kaipaa puuttuvaa isää tai äitiä, kuin perheessä, jossa isä ja äiti ovat koko ajan läsnä, hän sanoo. Samalla professori huomauttaa, että niitä, jotka kouluissa puolustavat perinteistä avioliittokäsitystä, voitaisiin syyttää syrjivästä vihapuheesta. Oikeuslaitos ei ole esimerkiksi Kanadassa suhtautunut sympaattisesti vanhempiin, jotka eivät haluaisi sukupuolineutraalia seksuaaliopetusta omille lapsilleen. Kaiken kaikkiaan lakimuutosta vastustavat joutuisivat ahtaalle, sillä jo tällä hetkellä eriävän mielipiteen ilmaisemista pidetään julkisuudessa helposti homofobiana."

Toisin sanoen, lähestyttäisiin samaa tilannetta, joka tapahtui Massachusettsissa. Katso #35442

Tässä video seurauksista: Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille