Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#110 Re: Homolain seuraamukset kauheat

06.12.2014 20:31

#1: Ei homolakia kiitos! - Homolain seuraamukset kauheat 

 Voisitko kirjoittaa maakuntalehtiin ja Helsingin Sanomiin lyhyen yleisönosastokirjoituksen, jossa toisit esiin mahdollisia jatkoseuraamuksia. Suomessa on ainesta, joka on valmis laventamaan parisuhteen käsitteen alle ihmisten ja eläinten suhteetkin. Tätä kannattaisi avata epävarmoille kansanedustajille. Samoin moniavioisuus tulee luonnolliseksi osin avioerojen välttämiseksi ja toisaalta monikulttuurisuuden myötä. Nykyinen lainsäädäntöhän ei huomioi muslimeja. Syrjiihän se myös kantaväestöön kuuluvia miehiä ja naisia, joille oma puoliso ei riitä. On syrjivää, kun pitää salailla uuden rakastetun olemassaolo esim. taloudellisista syistä, jos avioehto on jäänyt tekemättä. "Suvaitsevaisessa " yhteiskunnassa perhettä voisi aina rakastuttuaan kasvattaa. Olisihan moniavioisuus suomalaismiehelle ehkä uusi statussymbolikin. Näin kamalia vaihtoehtoja nousee mieleen, jos leikitellään sellaisilla argumenteilla, kuin tämän asian yhteydessä on mediasta kuullut.

Tunneargumenteilla parisuhde saadaan kuosiin kuin kuosiin tänä yksilöllisyyden aikakautena. Lapsikin on yksilö, mutta hän ottaa kaiken uuden luonnollisena. Mitä seuraa, kun uusi sukupolvi on aivopesty homoavioliitto hyväksymään. Viimeistään sitten uusi luonnollisen raja rikotaan lainsäädäntötasolla. Ensin saattaa tulla huoltajuuden laventaminen kolmeen, kun biologinen isä/äiti alkaa vaatiakin oikeutta olla sateenkaariparin lapsen elämässä. Siitä on lyhyt matka moniavioisuuteen, kunajatellaan, että "lapsen etu vaatii kaikkien vanhempien läsnäolon lapsen elämässä". Sitten jossain vaiheessa yksi ja toinen vähemmistö kokee parisuhdelain syrjiväksi. Missä sopivan ja ei sopivan raja menee? Ehkä syytä ottaa esiin nyt.

Vastaukset


Vieras

#112 Re: Re: Homolain seuraamukset kauheat

2014-12-07 01:11:11

#110: - Re: Homolain seuraamukset kauheat 

Jos tunnet vetoa eläimiin tai kannatat moniavioisuutta, niin Suomessa lait säätää eduskunta ja kansalainen voi vaikuttaa kansalaisaloitteella. Tosin 50,000 tuhatta nimeä vaaditaan.

Todennäköisesti heikot mahdollisuudet, eipä ole tuo avioliiton käsite eläimiin tai moniavioisuuteen laajentunut muissakaan maissa missä samaa sukupuolta koskeva avioliittolaki jo voimassa.