Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36 Näin käy jos homolaki tulee...

03.01.2015 12:23

KATSOKAA VIDEO MITÄ MASSACHUTETTSISSA KÄVI HOMOLAIN JÄLKEEN: 

Ihan järkyttävää, ja tätä Suomen hallitus haluaa, nämä ovat seuraamukset!! 

Siinä on suomenkieliset tekstit:

Massachutetts ja homolain seuraukset

Katsokaa video millainen on Massachusettsin uljas uusi maailma homoliitiijen aikana, jossa normaaleja perhearvoja arvostavia kohdellaan kuin  kakkosluokan kansalaisia!! 

Tätäkö me halutaan Suomelle? Tätä ei pidä hyväksyä, seuraamukset on karmeat yhteiskuntaan ja lapsiin! Kun laki tulee voimaan politiikot sulkee peloissaan suunsa, ja on liian myöhäistä! Tähän pitää saada stoppi!

Kun laki tulee voimaan muutkin seksuaalisen käyttäytymisen raja-aidat alkavat kaatua. Terveyslaitokset ja koulut jakaa lapsille homoseksaalista aineistoa jne..erikoisoiset seksitaudit lisääntyy..homoja suositaan adoptoinnissa jne..

Puhetta riittää kansalaisoikeuksista ja tasa-arvosta, mutta samaan aikaan monet todelliset kansalaisoikeudet alkavat kadota ja perinteisten arvojen kannattajista tulee kakkosluokan kansalaisia.

Homoliittojen ajamisessa on tosiasiassa kyse siitä, että sillä haetaan homoseksuaaleille julkista hyväksyntää kaikilla tasoilla ja kansalaiset pakotetaan hyväksynään se vastoin tahtoaan, samoin kuin koko sosiaalinen ja poliittinen järjestelmämme ja liike-elämämme.

Tasa-arvoinen avioliittolaki on ISO PETOS, ei ole mitään asiaperusteita hallituksen jäsenillä esittää, että se olisi hyvä ja tasa-arvoinen muille. Lapsivaikutusten yli kävellään. Vain tasa-arvo sanaa toitotetaan, ilman järkeä ja perustetta!

Niille, joiden kohdalla homoliittojen toteutuminen on vasta uhkakuva, neuvo on tämä: Älkää jääkö odottamaan! On aivan välttämätöntä, että otatte yhteyttä valitsemiinne edustajiin/poliitikkoihin. Heidän on saatava tuntea suuttumuksenne, ennen kuin on liian myöhäistä!

Vastaukset


Vieras

#109 Re: Näin käy jos homolaki tulee...

2018-02-26 21:24:54