Avioliitto on miehen ja naisen välinen pyhä liitto

Kommentoitu viesti

Jumala on rakkaus?

#55 MIKÄ IHMEEN PYHÄ LIITTO?

28.01.2015 17:45

Raamattu on ikääntyneiden miesten kokoama komieanmietintö mitä ristiriitaisummasta taruperinnöstöstä. Se on sallinut naisen alistamisen, orjuuden, ristiretket, yksinvallan, riiston. Ja raamatulla kaikkia näitä on aikanaan perusteltu.

Katolinen kirkko levittää ehkäisykiellolla aidsia, köyhyyttä, katulapsiprostituutiota ym. Katolinen kirkko suojelee sisällään pedofiliaa ja ylläpitää sitä papiston luonnonvstaisella selibaattivaatimuksella. Lestadiolaisilla, jehovalaisilla ym on kaikilla omat hämäräperäiset kuvionsa, joista puhuminenkin on kielletty.

Tällä "taruolentojen" sanalla halutaan vielä määrätä aikuisten ihmisten rakkaudesta ja keskinäisestä sitoutumisesta - myös niiden osalta jotka uskonnollista humpuukia eivät niele.

Ihminen on luonut Jumalan, kuten muutkin jumalansa, omaksi kuvakseen. Tätäkö pitäisi nöyristellä.

Kyllä säällinen, sivistynyt, ihmisarvoa kunnioittava, rakkaudellinen ja KAIKISTA LÄHIMMÄISISTÄ VÄLITTÄVÄ elämä on mahdollista ilman galaksin ulkopuolista ilmoitusta ja omahyväistä taivasosuuden tavoittellua.

Minun Jeesukseni ei tällaista farisealaisuutta niele. Katsokaa peiliin, te omahyväiset teeskentelijät-

Vastaukset


Vieras

#59 Re: Jumala on rakkaus

2015-01-29 09:52:55

#55: Jumala on rakkaus? - MIKÄ IHMEEN PYHÄ LIITTO? 

 Joko helpotti? Katsellaan peiliin ihan jokainen suomalainen.

Tuolla ihmeellisellä kirjoituksellasi juuri osoitit, että olet itsellesi "luonut" jumalan. Juuri tuollaiseen lopputulokseen päätyy Jumalaan vihamielisesti suhtautuva ihminen. 

 

"Me annamme nopeasti periksi periaatteista, jotka ennen olivat tärkeitä arvoja, jotka muodostivat ikäänkuin elämän perustuksen. Nyt meidän perustuksemme repeilee ja halkeilee ja viimein romahtaa.

Tästä kaikesta me sitten syytämme Jumalaa ja ihmettelemme, kuinka rakastava Jumala sallii tällaista. Me itse hylkäsimme Jumalan totuuden ja valitsimme valheemme. Sitten Jumala on meidän mielestämme syyllinen. Me kohdistamme kaiken syyn ja vihan Jumalaan, joka tarjosi meille pelastusta kaikesta tästä."  (Maiju Kuhanen, Herran puhuttelussa)