Tuomarinkylän koiratoimintakeskuksen säilyttämisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#143

08.03.2015 19:53

Allekirjoitin adressin ja totesin, että allekirjoittajia on jo yli 11 000. Se on paljon ja toivottavasti adressilla on jotain vaikutusta kotipaikkakuntamme päättäjien silmissä. Valitettavaa on, että adressit ovat kärsineet vakavan inflaation. Kun katsoo, mistä kaikista aiheista nettiadresseja kerätään, tulee vähintäänkin skitsofreninen olo. Näkisin mielelläni, että Tuomarinkylän alueen säästämisen puolesta kamppailevat ihmiset olisivat yhteydessä esim. luontojärjestöihin ja kaupunginosayhdistyksiin, jotka ovat tehneet aloitteen Helsingin kansallisen kaupunkipuiston (KKP) perustamisesta - nettiadressia on kerätty senkin puolesta. Jos KKP joskus Helsinkiin saadaan, Tuomarinkylän alue kuuluu ehdottomasti KKP:n ydinalueisiin. Se vastaa kaikkia KKP:n peruskriteerejä - on sekä luonnon että kulttuurin puolesta arvokas alue. Toivottavasti alue saadaan säilymään entisenlaisenaan siihen saakka! Toivon menestystä ja jaksamista kaikille Tuomarinkylän puolesta kamppaileville!

Vastaukset

Pro Tuomarinkylä

#145 Re:

2015-03-10 10:41:06

#143: -  

Hei Vieras,

kiitos allekirjoituksesta ja kannustuksesta! Olet ihan oikeassa. Adresseja on todella aivan joka lähtöön ja me tietenkin toivomme, että Tuomarinkylä-adressi erottuu joukosta edukseen sekä tärkeän aiheensa että allekirjoittajien määrän osalta!

Kansallinen kaupunkipuisto -hanke on Pro Tuomarinkylä -liikkeessä noteerattu ja olemme siinä ihan aktiivisesti mukana. Olemme samaa mieltä siitä, että Tuomarinkylä olisi alueena ihan KKP:n ydintä, monistakin syistä. 

Olethan huomannut nettisivumme www.tuomarinkyla.com sekä Facebook-ryhmämme (PRO Tuomarinkylä) -  niiden kautta välitämme tietoa Pro Tuomarinkylän toimista ja seuraamme myös kaavoitusprosessin etenemistä.  

Kevätterveisin

Anu, Pro Tuomarinkylä