KANSANEDUSTAJIEN PALKASTA POIS25%NYT SÄÄSTELLÄÄN!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1328

09.09.2015 08:02

Jos kansanedustajilla on varaa ottaa heikko tuloisten ja lapsiperheiden kukkarosta rahaa. Miksei he näytä edellä mallia kuinka sitä säästellään? 25% kansanedustajien palkasta ei tunnu missään?

Mutta miettikääpä kuinka paljon suunnitellut leikkaukset tuntuvat pienituloisten kukkarossa? Palkka menee laskujen maksuun ja pakolliseen ruokaan. Mihinkään ei jää mitään ylimääräistä!

Haastan kaikki kansanedustajat kokeilemaan elämistä pienellä palkalla. Tuskin kellään teistä on edes kokemusta siitä miltä tuntuu kun tilillä on pyöreä nolla ja ruokaa pitäisi jostain saada? Se on aika monelle pienituloiselle tuttua arkea! Miten voitte päättää asioista joita ette ole hlökohtaisesti kokeneet?

Vastaukset


Vieras

#1354 Re:

2015-09-09 08:17:44

#1328: -  

 Päättäjämme tässä maassa ovat niin kaukana ns. ruohonjuuritasosta ja tavallisen ihmisen elämästä, että he ovat sokeita ymmärtämään asiaa. Ennen vaaleja kaikki lupaavat maat ja taivaat, ja kun tulevat valituiksi kukaan ei enää muista lupauksiaan. Oma etu tulee tärkeimmäksi. Politiikka ja kuuluminen tiettyyn ryhmittymään ei edes anna yksittäiselle ihmiselle mahdollisuutta vaikuttaa riittävästi. Massan mkana on mentävä! Valitettavasti!