KANSANEDUSTAJIEN PALKASTA POIS25%NYT SÄÄSTELLÄÄN!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1352

09.09.2015 08:16

Hoitoalalla 3-vuorotyötä tekevänä en hyväksy moisia ehdotuksia. Pienestä palkasta pitäisi vielä nipistää, eiköhän olisi jo kansanedustajienkin aika tarkistella tulojaan. Me pienituloiset kärsimme ensimmäisinä. Lomasta pois 8 päivää, naurettavaa!!
Muutenkin joudumme jakamaan loman pätkiin! Kerralla hankala pitää koko lomaa. Opettajat loikoilevat koko kesän ja kansanedustajat myös, talvellakin eduskunta pitää pitkää taukoa. Haloo, kuka hoitaa sairaat jos meitä hoitajia syrjitään?????

Vastaukset

Kokemusta on.

#1381 Re:

2015-09-09 08:43:01

#1352: -  

 Opettajan tyttärenä voin kertoa että opettajan "pitkä" kesäloma (johon toki kuuluu koulutuspäiviä yms.) on TODELLAKIN ANSAITTU! Kukaan muu ammattikunta ei istu töiden jälkeen "vapaa-ajallaan" toista kahdeksaa työtuntia korjaamassa kokeita/valmistelemassa seuraavan päivän tunteja _JOKA_PÄIVÄ!!!! Siinä ei omien lasten kanssa ehdi oikein touhuta muutoin kuin kesälomalla.

Ope

#1491 Re:

2015-09-09 10:34:03

#1352: -  

 Opettajat loikoilevat koko kesän?! Tervetuloa opettajaksi, jos siltä tuntuu. Kesäkeskeytys, ei -loma, on sinänsä pitkä, mutta opettaja on sidottu koulun loma-aikoihin: muuhun aikaan lomaillessa otetaan palkatonta virkavapaata. Lisäksi opetustuntien ulkopuolella tehdään kaikki suunnittelu- ja arviointityö sekä lisäkouluttautuminen. Meillä ei ole ylityökorvauksia, vaan kaikki ylimääräinen on pääsääntöisesti palkatona (illat opettajainkokouksissa, vanhemainilloissa ja -varteissa, opiskelijoiden tukiopetuksessa jne.). Työtä saa kyllä tehdä ihan niin paljon kuin jaksaa, mutta tilipussissa se ei tunnu, toisin kuin vaikka teillä hoitoalalla. :)

Toisaalta: haluaisitko, että omat lapsesi olisivat koulussa kesälläkin, jottei opettajilla vain olisi *lomaa*?