Valtionuskonto

Kommentoitu viesti

Sirje Lähde
Turku

#7

04.02.2010 17:17

Ei millään pahalla kirjoittajaa ja näitä fanaattisia kannattajia kohtaan, arvostan toki mielipidettänne. On kuitenkin pakko huomauttaa, että olette erehtyneet pahasti siitä tiedosta, että luterilainen kirkko olisi suomen valtionkirkko. Suomella ei nimittäin ole valtionkirkkoa, vaan luterilainen kirkko on kansan kirkko, joka siis saa nimensä sen mukaan että valtaosa suomen kansalaisista on luterilaisia.

Luterilaiseen kirkkoon ei teistä ole yhdelläkään velvollisuus kuulua. Täällä jokaisella on uskonvapaus. Voitte minun puolestani kaikin mokomin erota kirkosta ja julistaa olevanne ateisteja. Antakaa kristittyjen olla silti rauhassa.

Kirkko on vain maallinen rakennus, jonka ihmiset ovat pystyttäneet. Samoin ihmiset ovat koonneet Raamatun. Ihmiset ovat uskonnon nimessä tehneet pahaa toisilleen, mutta kuka väittää sen olevan Jumalan tahto?! Samanlaisia vääryyksiä löytyy kaikista uskonnoista, sillä niin kauan kuin ihmisillä on valtaa valita, he tekevät pahaa.

Vastaukset

Carl Palomäki

#9 Re:

2014-01-21 12:18:49

#7: Sirje Lähde -

Ev.Lut kirkko on nimenomaan Valtionkirkko..Sillä on patriarkaalinen verotusoikeus samaan tapaan kuin Alkolla oikeus myydä viinaa monopolina..Menepä itse perustamaan uskonlahko,ja ala verottaa kansaa,niin huomaatkin tuotapikaa joutuvasi linnaan..Ev.Lut kirkolla ja Kristityillä on hyvin vähän tekemistä keskenänsä..Pappeina on pedofiileja ja vapaamuurareita ja näitä Marja-Siskoja ja muita hyypiöitä..Tämmöiseen sakkiin en halua kuulua..Uskominen Jumalaan ja Jeesukseen ei ole kiinni minkään Kirkon jäsenyydestä..Näiden kommentoijien puheet ovat vain merkki "massaan kuulumisesta"..Hyvin harva tavallinen aivopesty tallaaja ymmärtääkään intellektuellien puheista yhtään mitään,minkä voi täälläkin todeta varsin helposti!!