Laittomat maahantulijat poistettava maasta välittömästi!

Kommentoitu viesti

Jari Salonen
Adressin tekijä

#41 Re: Hohhoijaa

11.01.2016 06:08

#36: - Hohhoijaa 

 Tungetaanpa nyt nämä kielioppiasiat johonkin..... Jos kuulut siihen kastiin joka on valmis vihollisen hyökätessä jättämään perheensä ja omaisensa raiskattavaksi ja tapettavaksi itse juosten häntä koipien välissä turvaa ruikuttaen kuten nämä nuoret matu sankarit! SÄÄLIN SINUA! ONNEKSI SUOMI EI OLE KALTAISTESI VARASSA!

Vastaukset


Vieras

#43 Re: Re: Hohhoijaa

2016-01-11 07:25:30

#41: Jari Salonen - Re: Hohhoijaa 

Kannattaa ottaa ensin selvää maan tilanteesta ennen kuin puhuu mitä sylki suuhun tuo. Jos ei ole maata mitä puolustaa niin kyllä kai jokainen turvaan haluaa? Ne nuoret miehetkin on jonkun lapsia. Monilla on varaa lähettää turvaan yksi ja usein valinta kohdistuu sellaiseen, jolla parhaat mahdollisuudet päästä myös perille. Empatiakykyä maailma kaipaa eikä itsekkäitä idiootteja. Rikollisia on joka ryhmässä ja se on yksilön kusipäisyyttä. Tätä yksilöä tulee rangaista, ei kokonaista kansanryhmää.

Lehtori

#59 Re: Re: Hohhoijaa

2016-01-11 15:16:23

#41: Jari Salonen - Re: Hohhoijaa 

 Se nyt vaan on niin, että kirjoitustaidoton henkilö antaa itsestään helposti heikkolahjaisen vaikutelman. Valitettavasti asenteet ovat koulutusta arvostavassa Suomessa mitä ovat: heikko kirjoitus- ja kielitaito on omiaan varastamaan huomion sinänsä vakavalta aiheelta.

Suosittelenkin että marssit reippaasti lähimmälle ala-asteelle äidinkielen tehokurssia vaatimaan. Esim. mamuluokilta löytyy varttuneempaakin väkeä, jos ei kehtaa ihan tenavien kanssa päntätä pulpetissa. Lisäksi kiltti ope auttaa varmasti mielellään myös adressiharrastuksen kanssa.