Suomeen on saatava maailman edistynein eläinsuojelulaki!

Kommentoitu viesti

Tuula Haila
Piikkiö

#15

02.03.2010 01:37

Anteeksi, saanko kysyä kuinka moni ihminen oikeasti tarvitsee turkista näinä päivinä? ei kukaan. En vaadi turkiseläimille parempia oloja, vaan turkistuskieltoa.
Lehmiä ei mielestäni tarvistse/saisi pitää kiinni kuin lypsyn ajan. LUOMU KUNNIAAN! kun ne on lypsetty (ihan sama kuinka monta kerralla), niillä pitäisi olla yhtä hyvät olot kuin hevosilla.

Vastaukset

Vieras

#57 Re:

2010-10-26 18:58:58

#15: Anteeksi, saanko kysyä kuinka moni ihminen oikeasti tarvitsee turkista näinä päivinä? ei kukaan. En vaadi turkiseläimille parempia oloja, vaan turkistuskieltoa.
Lehmiä ei mielestäni tarvistse/saisi pitää kiinni kuin lypsyn ajan. LUOMU KUNNIAAN!
 

Mistä luomusta niitä tekoturkiksia valmistetaan? Luomuvaihtoehtona tietenkin untuvat, mutta kuinka moni untuvatakkia käyttävä tietää, kuinka haahkat kärsivät, kun untuvat nyhdetään niiltä elävänä?

Tekoturkiksilla saadaan niitä Meksikonlahden mustia lintuja. Ehkä nekin tykkää polymeeriturkeista, kuten tekoturkiksissa liikkuvat suomalaiset. Luonnon polymeerimuoti näyttää vaan ikävän mustalta.

Maailman edistyneimpään on kuitenkin vielä matkaa. Pitäisi varmaan ensin rakentaa avoimia lämpimiä navettoja vähän sinne sun tänne, että lehmät pääsisivät lämmittelemään halutessaan - Suomessa on melko kylmää talvella. Mitäköhän kauppatorin torimyyjät tykkäisi, kun lehmät kävisivät herkuttelemassa?