Eläin EI ole tavara -STOP pentutehtailulle myyntisivustoilla!

Kommentoitu viesti

erillainen:ko?

#16 Kukkahatut vauhdissa

18.01.2016 15:41

Täällä tuntuu pätevän kasvattajat ja muut kukkahatut täydellisen harmonian toivossa. Teistä todennäköisesti on kiva teettää (kutsutte sitä jalostamiseksi) pentuja joilla on rotukohtaisia vikoja. Suurin osa kasvattajista väärentää papereita vaikka eivät tosiaankaan sitä myönnä. He ovat niin itseään täynnä että syyttävät sekarotuisten pentujen kasvattajia eläinrääkkääjiksi, pentutehtailijoiksi ja ties miksi! Onko se paperillinen otus nyt sitten niin ihmeellisempi kuin paperiton?

Puolustan pentutehtailua! Kyllä!

Vain sen takia koska mm. Tori.fi tulkitsee seyn paskoilla perusteilla pentutahtailuksi kaikki jotka eivät kasvata rekisteröityjä tai sukutaulun omaavia pentuja lajista riippumatta.

Järjen mukaan pentutehtailu tarkoittaa huonoissa oloissa teetettyjä pentuja. Niitä voivat joko kasvattaa viralliset tai epäviralliset kasvattajat. Papereilla tai ilman. Mutta te olette vienneet pentutehtailun nimikkeen aivan uusii fääreihin! Hyi hävetkää!

Ja mitä myyntipalstojen eläin osioihin tulee, siinä ei ole mitään väärää. Mitä enemmän sääntöjä keksitään sitä vaikeammaksi kaikki tulee. Nyttenkin on jo aivan liikaa eri myyntisivustoja, ei tarvita enää yhtäkään lisää.

Vastaukset

Kukkahattu:ko ?

#19 Re: Kukkahatut vauhdissa

2016-01-19 14:55:48

#16: erillainen:ko? - Kukkahatut vauhdissa 

 Meitä "Kukkahattu" kasvattajia kylläkin valvotaan! Ei tulisi mieleenikään alkaa papereita väärentämään ja miten se edes onnistuisi jos ei molempien sekä uroksen että nartun omistaja tee rikosta? Ei mitenkään! Itse olen kasvattaja sekä mukana kahdessa eri Recue-yhdistyksessä. Harmi ettei nimeäsi näy, pääsisit laakista "mustalle listalle"