Ei Airisto-Haverö-siltavaihtoehdolle / Nej till bro över Airisto och Haverö

Kommentoitu viesti


Vieras

#57 Re: Re: Re: Re:

26.01.2016 17:15

#56: Laura Johansson, viidennen polven stormälöläinen. Asunut myös Houtskarissa aikoinaan. - Re: Re: Re:  

Saa sanoa mielipiteensä kuten muutkin saa, mutta kannattaisi viitata selvityksiin eikä valehdella. 

Mutta Stormälöläiset osoittelevat nyt sormensa että muita saaria pitkin voi mennä miten vaan ilman järkeviä argumentteja. Se ei riitä että no kun me nyt emme nyt vain halua sitä mutta toisiin saariin voi rakentaa 100 miljonaa kallimpi ja 80 metriä korkeampi silta. Siinä ei vaan ole järkeä.

Maiden lunastiksista esim. Tunnelin kivilouheen varastointiin on pakkolunastettava 60 000 neliömetriä maata, kun kasat on 15 metriä korkeat. Eli louhintavarastoon tarvitaan noin tuplasti enemmän maata kuin Haverön tie tarvitsee. Jälkipolville jää tästä lunastuksesta 15 merin kivikasa perinnöksi. Stormälössä on jo tie tätä voi hyvinkin leventää pari metriä ja rakennetaa meluaidat jos nämä on tarpeen tämä ei ole uusi tie vaan parannettu olemassa oleva tie. 

Stagsundetin silta on jo romahtamaisillaan ja tämä joudutaan aivan pian uusimaan joka tapauksessa. 

 

Saa olla mielipiteitä mutta valehtelu on halveksittavaa. 

Vastaukset

Laura Johansson

#60 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-26 19:40:57

#57: - Re: Re: Re: Re:  

 minä en tietääkseni ole osoitellut sormella ketään tässä, älä lähde yleistämään. Haluamme pitää kotisaaremme ja koemme edelleen, että nykyinen reitti on se oikea reitti koska se on jo olemassa. 

Minust tässä ärsyttävää on se, ettei kommentoijat uskalla puhua omilla nimillään. En usko että Stormälöläiset ovat ainoita jotka nyt suojelevat omaa tonttiaan.