Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Kommentoitu viesti

anneli

#35

18.04.2016 11:11

Kuinka kauan vielä menee, että tämä maahantallottu kantasuomalaisten joukko kiipeää barrikadeille puolustamaan kotiamme, isänmaatamme ja uskontoamme? Kaikkialla muualla maailmassa maahantunkeutujia vastaan taistellaan sekä sanalla että näköjään jo miekallakin, mutta me suomalaiset edelleen vain viemme kätemme housujen taskuun - ja siellä sitten kädet puristuvat nyrkkiin. Emme uskalla näyttää edes nyrkkiä Suomen syöjille, puhumattakaan, että kättä pitemmällä näytettäisiin.

 

Siitä ovat pitäneet - ja pitävät - huolen valtaeliitin itselleen orjiksi lunastamat poliisit, jotka ovat hetkessä paikalla silloin, kun/jos kantasuomalainen uskaltaa inahtaakaan epäoikeudenmukaisuudesta ja rasismista omaa kansaansa, kantasuomalaista kohtaan. Halveksin niin poliiseja, luterilaisia, ortodoksi- ja roomalaiskatolisia kirkkouskovaisia kuin kaikkia heitä, joiden mielestä tämä rakas, verellä ostettu isänmaamme joutaa korvauksetta luovuttaa muslimeille.

Vastaukset

Minä vihaan persuja

#107 Re:

2018-05-11 12:17:03

#35: anneli -  

Taidat olla joku persuämmä, joka kirjoitti tuon vuodatuksen kännissä joko kotona tai kapakassa. Paras ystäväsi taitaa olla Jallu, siis se juoma...