Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!.

PERSURIKOLLISET KURIIN!

#101 SUOMALAISNAINEN JOUTUI RIKOKSEN UHRIKSI!

05.02.2018 19:53

https://yle.fi/uutiset/3-10059287

Jos tekijä olisi ollut maahanmuuttaja, persut olisivat suurin piirtein itse lynkanneet tekijän, mutta kun tekijä on yksi heistä, he taputtelevat tekijää päähän ja selittävät, että "pitää ymmärtää, kun persulla on paha mieli".

Persut suosivat suomalaista rikollisuutta! TÄMÄ ON RASISMIA SUOMALAISIA KOHTAAN! Persurikolliset oikeaan vastuuseen teoistaan, muutaman kympin sakko EI riitä! PERSUJEN PAAPOMINEN LOPETETTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miksi tällaista sallitaan? Minä vain kysyn!

Suomen kansa raivostui!

#102 Perussuomalaisille

08.02.2018 14:29

Perussuomalaiset saavat tänäkin vuonna puoluetukea 38 kansanedustajasta, vaikka heillä on nykyisin vain 17 kansanedustajaa. Heille maksetaan siis puoluetukea 21 OLEMATTOMASTA kansanedustajasta!

Ennen kuin jatkatte maahanmuuttajien "ylellisten tukien" haukkumista, siivotkaa ensin oma pesänne! Joohan?

Super... eikun perSumies

#103 Re: Re:

14.02.2018 17:36

#92: - Re:  

Tuo on kukku puhetta, suorastaan täyttä pask**. Aina puna virheät syyttävät meitä juopoiksi joilla ei ole koulutusta. Tämä ei pidä paikaansa minäkin olen puisto kemisti jplla on moni vuotinen kokemus alalta. Tälläalalla ei matuja olekkaan joten, on aivan oikein että meitä supi suomalaisia suositaan tässäkin. Koulytuksena minulla on elämän kova koulu!

PS: KIITOS 1939 - 1945 !

Super... eikun perSumies

#104 Kiitos Prother Christmasille!

26.02.2018 19:52

Brother Christmas kertoi vihdoinkin julksesti sen mitä me Perus Suomalaiset olemme ajatellet koko ajan separit ärsyttävät.

Suuret kiitopkset Brother Cristmasille siitä että hän auttaa heitä jotka oikeasti travitrsevat Apua eikä mtään separeita (eikä neecereitä eikä lespofeministivihervasemmistoämmiä).

Seporeiden hyysäääminen on lopettava ja ne rahat on annaettav Sotaveteraaneille ja Lotille jotka pelastivat Suomen! Istuin kerran bussisa ja siellä oli joku separi nainen joka MURISI itsekseen ainakin kymmenen minuuttia. Että minuaotti aivoon. Teki mennä lyömään sitä separi naista mutta eihän niin olisi voinut tehdä sillä sillloin kaikki viher vasemmistolaiet olisivat tulleet puolustamaan tätä separi naista kun vammaiset ovat NIIIIN MUKAVIA! Hyi helwetti!

Olen nähnyt televisoista että näille separeille järjesteään maan puolustus kursseja. Voi villu! Veteraanien ja Suomen Armeijan pilkkaamista! Jos separeiden pitää päästä armeijaan he sopisivat miinan polkijoiksi.

Että näin...

#105 Viimeisimmät kuulumiset Persulandiasta

23.03.2018 14:35

MTV:

Mies puukotti naisystäväänsä kaulaan Helsingissä – pariskunnan neljäs väkivaltatapaus puolen vuoden sisällä

"Poliisin mukaan 1970-luvulla syntyneet uhri ja tekijä olivat tekohetkellä päihtyneinä." Keitä muita uhri ja tekijä voisivat olla kuin perussuomalaisia spurguja? Mutta toisaalta: hehän olisivat erinomaisia ehdokkaita perussuomalaisille tuleviin maakunta- ja eduskuntavaaleihin.

supisuomalainen, ei perussuomalainen

#106 Re:

27.04.2018 15:23

#86: -  

Ja se persuakkahan ei ota minulta mitään näytteitä! Korkeintaan voisin antaa hänelle sylki- tai kaasunäytteen suoraan kasvoille! SAAT*NA!

Minä vihaan persuja

#107 Re:

11.05.2018 12:17

#35: anneli -  

Taidat olla joku persuämmä, joka kirjoitti tuon vuodatuksen kännissä joko kotona tai kapakassa. Paras ystäväsi taitaa olla Jallu, siis se juoma...


Vieras

#108 Re:

11.05.2018 12:22

#38: -  

Mene sinä vain pumppaamaan Barbaraasi!


Vieras

#109 Re: Hellanduudeli, papelittomat laukat...

04.06.2018 19:08

#79: Seppo Lehikoinen - Hellanduudeli, papelittomat laukat... 

Hyi Seppo, ei saa mennä kirjoittelemaan jurrissa tuollaisia!

Raivostunut

#110 PERSUJEN MILJOONAPUHALLUS

20.06.2018 14:03

Persuille myönnettiin täksi vuodeksi puoluetukea 5 630 650 euroa 38 kansanedustajasta. Yhtä kansanedustajaa kohti tämä tekee 148 175 euroa. Persuilla on kuitenkin vain 17 edustajaa, joten heidän kuuluisi saada vain 2 518 975 euroa. Persujen saaman summan ja heille kuuluvan summan erotus on siis 3 111 675 euroa.

 

PERSUT OVAT SIIS HUIJANNEET SUOMEN KANSALTA YLI 3 MILJOONAA EUROA!!!!

 

JOS TÄMÄ EI OLE RASISMIA SUOMALAISIA KOHTAAN NIIN MIKÄ SITTEN ON???!?!?

 

RÖTÖSHERRAT KURIIN!!!!

 

MINÄ VAADIN OIKEUTTA!!

Tämä ei saa olla totta

#111 Re: PERSUJEN MILJOONAPUHALLUS

20.06.2018 15:11

#110: Raivostunut - PERSUJEN MILJOONAPUHALLUS 

Hei,  kiitokset valaisevasta kirjoituksestasi. Näistä asioista on julkisuudessa vaiettu - perussuomalaiset etunenässä. Kyllä tässä olisi nyt Suomen kansalla aihetta rikosilmoitukseen ja vahingonkorvauskanteeseen Perussuomalaisia kohtaan. Tämähän on selvää talousrikollisuutta. Olisiko joukkokanne mahdollinen? Ja kuka on perussuomalaisten keulahahmo? Alkoholisoitunut sahan omistaja Viitasaarelta! Tämä kyllä muistetaan vaaleissa!


Vieras

#112 Ambulanssin ensihoitajien kimppuun käytiin yöllä Helsingissä

04.08.2018 20:21

"Maahanmuuttokriitikot" jaksavat usein muistuttaa, kuinka Tukholman Rinkebyssä poliisi, palokunta ja terveydenhoitohenkilöstö eivät voi tehdä työtään, kun maahanmuuttajat kivittävät poliisiautoja, paloautoja ja ambulansseja.

Heinäkuun lopussa ambulanssin ensihoitajia pahoinpideltiin Helsingissä. Tässä Ylen uutinen:

"Kolme miestä on käynyt ambulanssin ensihoitajien kimppuun myöhään torstaina Helsingin Pihlajistossa.

Ensihoitajat olivat olleet paikalla hoitamassa toista tehtävää, kun he olivat huomanneet lähistöllä miehen hoipertelevan ja kaatuvan. Kun he olivat yrittäneet herätellä miestä, tämä oli hermostunut sekä lyönyt ja potkaissut ensihoitajaa. Hetken kuluttua paikalle oli saapunut kaksi muuta miestä, jotka olivat myös käyneet ensihoitajien kimppuun.

Poliisi on ottanut kiinni kaikki kolme miestä. Heitä epäillään pahoinpitelystä. Lisäksi yhtä kiinniotetuista epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, koska hän potkaisi kiinnioton yhteydessä poliisia."

Pahoinpitelijöiden käytöksestä voi päätellä, että he olivat tukevassa humalassa eli he olivat siis perussuomalaisia.

TÄMÄ ON RASISMIA SUOMALAISTA TERVEYDENHUOLTOJÄRJESTELMÄÄ KOHTAAN!

Itse toivon näille tekijöille kuolemantuomiota!

Ai niin, tästä ei saa puhua!

Persujen entinen äänestäjä

#113 Re:

04.08.2018 20:30

#39: -  

Hei, lue nimi merkin "Raivostunut" kirjoitus #110. Siitä selviää hyvin kuinkja perus suomalaiset kusettavat Suomen Kansaa. Varmaan perus suonalaisille kiva saada yli 3-miljoonaa ylimääräistä puolue tukea, jolla voi ostaa viinaa. Teuvo Hakkaianen kiittää! Entä ne köyhät Suomalaiset jotka joutubat käynään leipä jonoissa?

Tämä on huutava vääryys

Perussuomalaisten vihollinen numero 1

#114 Teuvo Hakkarainen, Viitasaaren lahja Suomen eduskunnalle

06.08.2018 22:03

Lainaus Helsingin sanomien toimittajan Marko Junkkarin Teuvo Hakkaraisen asuntosotkuista kertovan kolumnin kommenttiosiosta. Kommentin on kirjoittanut nimimerkki xivis:

"Kadullako Hakkaraisen olisi pitänyt asua? Hän on muualta tullut, tarvitsee asunnon pääkaupunkiseudulta. Miksei siihen kelpaisi myös keittiöllä, kamarilla ja vessalla varustettu saunaosasto? 490 euron lisäys kulukorvaukseen ei kyllä kovin ihmeellistä asuntoa kustanna.
Asunnon käyttötarkoituksen ongelmat kuuluvat vuokraajalle, ei vuokralaiselle."

Voisikohan Hakkaraisen asuntosekoiluun soveltaa persujen omaa maahanmuuttopolitiikkaa:  menköön takaisin sinne, mistä on tullut älköönkä tulko asumaan Helsinkiin vieläpä meidän verorahoillamme. Aivan erityisesti kun hänestä ei ole mitään hyötyä vaan hänen aikaansaannoksensa ovat lähinnä erilaisia skandaaleja.

Kummasti persujen moraali joustaa silloin kun on omista kyse, ja aina löytyy joku muu vielä pahempi rötöstelijä.

Persut kuuluvat suljetulle osastolle

#115 Re:

07.08.2018 23:22

#83: -  

Olen samaa mieltä. Perussuomalaiset kokevat alinomaa olevansa milloin maahanmuuttajien, milloin suomenruotsalaisten, milloin homoseksuaalien, milloin feministien, milloin vihreiden, milloin vasemmistolaisten, milloin naisten, milloin minkäkin tahon uhkaamia ja sortamia. Tällainen viittaa pahaan itsetunto-ongelmaan ellei peräti vainoharhaisuuteen. Yksi merkki tästä on perussuomalaisten vääristynyt sananvapauskäsitys: kun heitä arvostellaan, he itkevät kuinka heidän sananvapauttaan muka rajoitetaan.

Välillä sanotaan, että perussuomalaisten kanssa on käytävä asiallista keskustelua, vaikka ei jakaisikaan heidän mielipiteitään. Valitettavasti on kylläkin niin, että jos keskustelun perussuomalainen vastapuoli on syvässä psykoosissa, julistaa aggressiivisesti omia mielipiteitään ja kieltäytyy uskomasta keitään muita kuin itseään, asiallinen keskustelu on mahdotonta. Minä en voi olla perussuomalaisten mielenterveys- enkö mielisairaanhoitaja.

-

#116 Suomalainen lapsi rasismin uhrina!

03.09.2018 18:51

Helsingin sanomat 3.9.2018:

”Otti kurkusta kiinni ja yritti kuristaa” – Sähkö­pyörä­tuolilla liikkuneen miehen epäillään pahoin­pidelleen 5-vuotiaan tytön Vuosaaren metro­asemalla, poliisi tutkii

Helsingin poliisi vahvistaa, että Vuosaaren asemalla on käynyt poliisi ja tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

 
Katri Kallionpää HS

Julkaistu: 3.9. 14:11

 
Sähköpyörätuolilla liikkuneen miehen epäillään pahoinpidelleen viime torstaina Vuosaaren metroasemalla viisivuotiasta tyttöä. Tyttö oli liikkeellä äitinsä ja rattaissa istuneen vauvan kanssa.

Seurueeseen kuului lisäksi toinen äiti ja tämän kuusivuotias poika.

Äiti julkaisi tapahtuneesta seikkaperäisen kuvauksen Facebookissa. Hän sanoo halunneensa varoittaa muita Itä-Helsingissä ja Vuosaaressa asuvia.

Helsingin Sanomat ei tavoittanut naista kommentoimaan tapausta.
 
Facebookissa julkaistun kirjoituksen mukaan kahden naisen ja kolmen lapsen seurue oli tulossa metrosta torstaina illansuussa. Isommat lapset säntäsivät hissille painamaan nappia ja pitämään ovea auki rattaille hissin kynnyksellä seisten.

Samalla hetkellä naisten ohi kiiti hurjaa vauhtia sähköpyörätuolilla liikkunut mies, jota nainen kuvaa aggressiiviseksi ja vihaisen näköiseksi. Nainen kertoo kehottaneensa hississä seisovia lapsia siirtymään sivuun ja päästämään miehen ensiksi hissiin. Niin lapset tekivätkin.

Silloin mies teki ennalta arvaamattoman äkkikäännöksen, otti vauhtia ja jyräsi tuolillaan lasten päälle”, nainen kertoo.

Hän työnsi 5-vuotiasta tytärtäni ja otti hyvin voimakkaasti häntä kurkusta kiinni ja yritti kuristaa häntä.”

Kuusivuotiaan pojan kerrotaan päässeen ihmeen kaupalla pois tilanteesta.

Naisen mukaan mies huusi ja kirosi, jyräsi laitteellaan edestakaisin ja käyttäytyi uhkaavasti. Nainen siirtyi rattaiden eteen suojellakseen vauvaa. Toinen juoksi viisivuotiaan tytön avuksi.

Äiti kuvaa tilannetta kauheaksi, koska hänen olisi pitänyt samaan aikaan suojella sekä vauvaa että viisivuotiasta. Hän kirjoittaa, että ei uskaltanut jättää rattaita tarkistaakseen tyttärensä vointia, sillä hän pelkäsi miehen työntävän rattaat metrotaiteelle.

Tilanne oli ahdistava myös siksi, että ainoa keino päästä pois metron laiturialueelta rattaiden kanssa oli hissi.

Nainen kuvaakin tilanteen olleen järkyttävä šokki ja täynnä kauhua. Tytär itki ja oli jähmettynyt kauhusta.

Samaan aikaan kun nainen soitti hätäkeskukseen, hänen ystävänsä ryntäsi ulos etsimään vartijaa.

Vartija saikin pyörätuolimiehen kiinni, mutta mies hyökkäsi tämän kimppuun ”työntäen, repien ja jyräten pyörätuolillaan”. Vartija pyysi naisia kiirehtimään poliisien tuloa.

Poliisit saapuivatkin paikalle ”pillit pauhaten”.

Poliisit kuulustelivat naisia ja kyselivät lapsen vointia. Tyttären ainoa toive oli naisen mukaan se, että mies pyytäisi anteeksi. Pyörätuolimies pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa.

”Sydämeni meni rikki tästä tapahtuneesta ja siitä, millaisen jäljen tämä mahtaa jättää lapseeni”, nainen kirjoittaa.

Hän kertoo vieneensä tytön saman tien terveysasemalle saadakseen lääkärintodistuksen kuristusjäljistä. Aika lääkärille löytyi kuitenkin vasta illaksi.

Nainen kokee, että virkavalta ja terveyskeskus eivät suhtautuneet tilanteeseen riittävän vakavasti.

Helsingin poliisi vahvistaa, että Vuosaaren asemalla on käynyt poliisi ja tapauksesta on tehty rikosilmoitus.
 
*****
Yllä tekstistä lihavoimani kohdat osoittavat miehen käytöksestä, että hän on perussuomalainen. Tässä on nyt kyse siitä, että täysin viaton 5-vuotias suomalaistyttö joutui rasismin uhriksi! Lisäksi tämä persumies hyökkäsi vartijan kimppuun!
 
Tuollaiset persumiehet kuuluvat saunan  taakse!!!111
 
HÄVETKÄÄ, PERUS"SUOMALAISET"!!!!1111

Vieras

#117 Re: Suomalainen lapsi rasismin uhrina!

04.09.2018 21:57

#116: - - Suomalainen lapsi rasismin uhrina! 

PRKLE JOS MINÄ NÄÄN TOLLASEN UKON METRO ASEMALLA MINÄ TYÖNNÄN SEN PYÖRÄ TUOLEINEEN METRO RAITEILLE, SEURAAMUKSISTA VÄLITTÄMÄTTÄ! OPPIIPAHAN KUNNIOITTAMAAN SUOMALAISIA NAISIA JA LAPSIA!!!!!

Perussuomalaieten hyysäämisen on loputtava

#118 Suomalainen kaupunginvaltuutettu joutui mielipidevainon kohteeksi

11.09.2018 18:54

Keskustan oululainen kaupunginvaltuutettu ja Pihlajalinnan  alueellinen toimitusjohtaja Riikka Moilanen joutuu lopettamaan yhtiössä, koska hän kutsui päihdeongelmaisia ja asunnottomia ihmisroskaksi, yhtiö kertoo. Sen mukaan päätökseen päädyttiin yhteisymmärryksessä. (Yle 11.9.) Tämä on taas uusi esimerkki suomalaisiin kohdituvasta mielipidevainosta. Suomalaisia yritetään vaientaa kun he puhuvat perussuomalaieten aiheuttamista ongelmista ja turvallisuusuhista. Moilanen tosin puhui vähäosaisista ihmisitä, jotka käyttävät ammattimaisesti alkoholia, huumeita, päihteitä ja ovat ottaneet Isokadun nyt kodikseen, mutta kysykääpä näiltä ihmisiltä, mitä puoluetta he kannattavat. Yllätys yllätys - perussuomalaisia.

Suomalaiset joutuvt myös pelkäämään omissa kotikaupungeissaan, tätä Moilanen tarkoitti puhuessaan turvallisuusriskistä. Myös kiinetistöniomistajille ja vronmaksajille tulee kalliiksi ku  he joutuvat siivoamaan saman kadun pätkän kerran viikossa.

Riikka Moilanen ansaitsee kiitoksen rohekeudestaan tarttua tähän akuuttiin ongelmaan eikä suinkaan mitään potkuja työstään eikä valtuustoryhmästään! Toivottvasti Moilanen vie irtisanomisensa oikeuteen ja vaatii korvauksia laittomasta irti sanomisesta.

Suomessa joudutaan leikkaamaan työtöömiltä ja koulutuksesta siksi että näitä rahoja voiatsiin käyttää Perussuomalaisten lääkäri-, sairaala- ja päihdehoitoihin. Tämänpäälle perussuomalaisille maksetaan 3.1 miljoonaa euroa ylimääräistä puoluetukjea! Mihin Suomi on menossa? Veteraanit eivät taistellet tällaisen Suomen puolesta!

Super... eikun perSumies

#119

13.09.2018 12:32

Koshun huuruiset ... hik ... therveiset meiltä Pershuilta ... hik ... koko Shuomen Kanshalle ... hik ... paitshi ei matuile, viher vasemistolaisille ... hik ... feministheille, hurreile eikä homoille ... hik.. JUODAAN VIINAA TULLAAN VIISAAMMIKSI NÄIN... Hik ... kippis ja kulaush

Super... eikun perSumies

#120

29.09.2018 12:13

Viher vasemmiston ääni torvessa Helsingin Sanomissa oli 23.9. juttu, kuinka kehitysvammainen 28 vuotias Konsta Pylkkänen on jotunut kiusaamisen kohteeksi: "nuoret ovat heitelleet häntä kivillä, vieneet hänen tavaroitaan ja kahvihetki Pylkkäsen kotona onkin muuttunut bileiksi ja pilvenpoltteluksi".

Tässä Hesarin jutussa yritetään tarkoitus hakuisesti luopda kuvaa että Pylkkänen on viaton kisaamisen uhri johtuen vammaisuudestaan. Totuus on  kuitenkin se, että tämä ns. kiuysaaminen on Suomalaisten hätähuuto ja turhautuneisuuden osoitus vammaisten erityis kohtelua vastaan! Heille tulee kaikki valmmina, heidän asoistaan huoletivat muut, mitään ei tarvitse hoitaa itse, asunto, ruoka ja toimeentulo tulevat valmiina, töitä ei tarvitse tehä, niin että eläkettä aletaan maksaa heti lapsi lisän päättymisen jälkeen ym. ym. ym.

Olen lisöksi kuullut, että vammaisten laskut ja muut menot maksetaan - yhteuskunnan varoilla niin että heidän ei tarvitse käyttää omia rahojaan ja monet ovat voineet rikastua tällätavoin. Tälläinen vammaisten hyysääminen ja Suomalaiten syrjiminen loukkaa syvästi koko Suomen kansaa! Niin ikävää kuin se Pylkkäsen ja hyysäreidtten mielestä onkin, Pylkkänen saa syyttää kohtelustaan itseään.

Ja millaiseyt vanhemmat antavat lapselleen numeksi Konsta Pylkkänen?? Kas kun ei Antero Rokka!!!11 Oikein naurattaa!!


Vieras

#121 Totuus on tarua ihmeellisempää

01.10.2018 14:30

Opettaja kertoi oppilaille, että Jumala on luonut ihmisen. Yksi oppilas viittasi ja sanoi: "Minun isäni sanoo, että ihminen on kehittynyt apinasta". Opettaja vastasi: "Minä en nyt puhukaan teidän suvustanne".

Tällainen opettaja on oikeasti olemassa. Hän on Laura Huhtasaari.

Kyllä demokratialle ja sananvapaudelle, ei Persulandialle!

#122 SUOMALAISLAPSET PERSUJEN RAIVON KOHTEENA

01.10.2018 19:31

Laura Huhtasaari nyyhkii twitter-tilillään, kuinka "Useat opiskelijat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja kertoneet, kuinka koulujen opettajat vihapuhuvat ja lietsovat ja kannustavat vihaan demokraattisesti valittuja poliitikkoja kohtaan". Joopa joo, ja lähteet ovat tietenkin taas kuulopuheita. Kun Huhtasaaren twiitti sitten johtaa siihen, että koululaisia uhataan VÄKIVALLALLA, tämä ei Huhtasaarta, hänen puoluettaan ja hengenheimolaisiaan häiritse.

SIIS PERSUJEN MIELESTÄ ON AIVAN OIKEIN UHATA JOPA KOULULAISIA VÄKIVALLALLA, JOS NÄMÄ KEHTAAVAT AJATELLA ERI TAVALLA KUIN PERSUT!

HUHTASAARI LÄHETTI YMMÄRTÄMÄTTÄÄN RIKINHAJUISET TERVEISET PERSULANDIASTA!

Huhtasaari edesvastuuseen

#123 Adressi Laura Huhtasaaren erottamiseksi kansanedustajan toimesta

03.10.2018 14:25

Me allekirjoittaneet olemme sitä mieltä, että perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari ei ole pätevä suorittamaan kansanedustajan tehtäviään tämän maan edun mukaisesti.

Adressimme on kannanotto Suomen kouluihin ja koululaisiin kohdistuvia kaikkia väkivallantekoja ja uhkailuja sekä hallitsematonta tviittailua vastaan.

Koska Huhtasaari on ajattelemattomilla tviiteillään altistanut jopa pienet alakoululaiset väkivallalle, vaadimme myös hänen opettajanpätevyytensä peruuttamista.

Tätä adressia saa monistaa ja levittää vapaasti. Kerro tästä myös kaikille tuttavillesi ja pyydä heitäkin allekirjoittamaan tämä adressi perussuomalaisen mätäpaiseen poistamiseksi eduskunnasta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

"AIKOIHIN ELETTY"

#124 SOTAVETERAANIT HÄPÄISTY!

11.12.2018 18:04

SUOMEEN ON PERUSETTU UUSI MAAHAN MUUTTO VASTAINEN PUOLUE SUOMEN KANSA ENSIN. PUOLUEEN PERUSTAJA ON MARCO DE WIT. HELSINGIN SANOMISSA KERROTTIIN ETTÄ HÄN ON TAMPERELAINEN MUTTA, EI HÄN VOI OLLA KOSKJA HÄN ON MATU, NÄKEEHÄN SEN JO NIMESTÄ. SUOMEKSI MARKO KIRJOPITETAANN KOO:LLA. TÄMÄ PUOLUE PITÄÄ HETIPAIKALLA POISTAA PUOLUE REKISTERISTÄ JA KANNATTAJA KORTTIEN ALLE KIRJOITTAJAT PISTÄÄ SYYTTEESSEEN MAAN PETOKSESTA! SOTA VETERAANIT EIVÄT TAISTELLEET SEN PUOLESTA, ETTÄ JOKU MATU RUPEAA PERUSTAMAAN PUOLUETTA. LISÄKSI MARCO DE WIT ON HETI KARKOITETTAVA SUOMESTA!

KAIKKI TE JOTKA ALLE KIRJOITITTE KANNATTAJA KORTIN TE OLETTE EPÄ ISÄN MAALLISIA MAAN PETTUREITA! HÄVETKÄÄ! KYLLÄ TEKEE MIELI SANOA ETTÄ VOI WIT...

Kiitos tästäkin joulu lahjasta, Persut

#125 Itsekkin leipä jonoissa käumään joutuva

21.12.2018 15:39

Perus Suomalaisten kansan edustaja Ville Vähämäki on kavaltanut 13000 euroa ja Teuvo Hakkarainen 28000 euroa Eduskunnan eli Suomemn Kansan varoja ! Tämän lisäksi Perus Suomalaiet ovat puoluetuki kikkailöullaan huijanneet itselleen 3100000 euroa.

Muistaakseni Perus Suomalaiset aikoinaan ainoana puolueena vaativat puolue tuen lakkauttamista. On tainnut k*si nousta päähän jytkyjen myötä ! Tällä välin meitä vähä varaisia nöyryytetään pakottamalla käymään leipä jonoissa ! Muuten saisimne kuolla nälkään !

Kyllä Perus Suomalaiset ovat nyky päivän Seteli selkä rankaissia. Osaatteko te edes hävetä ?

Minä vaadin ihmis oikeutaa itselleni ja muille Suomalasille Vähä varaisille !