Vaaditaan potkut kodista häädetyn armeijapojan toimijoille

Kommentoitu viesti

jenna saarinen
Vieras

#2

24.06.2010 22:40

aivan törkeää toimintaa! eikö tavaroita olisi voinut jättää ulos tai viedä jonnekkin muualle kuin kaatopaikalle? toivottavasti Tom saa tavaransa takaisin ja sopu tulee!

Vastaukset

Merja Nyberg
Vieras

#25 Jenna

2010-06-25 23:00:10

Törkeää todella:( Sitä paitsi täysin laiton, ensinnäkään kenenkään omaisuutta ei saa tuhota eikä hävittää mihinkään, kaiken saa häädössä kantaa ulos, mutta mitään ei saa rikkoa eikä vahingoittaa millään tavalla. Näin sanoo Suomen Laki.
Vieras
Vieras

#40 Re:

2010-06-28 19:50:53

Kyllä tässä tapauksessa on Tomi ollut täysin välinpitämätön sillä joka asteesta hänelle on mennyt aivan varmasti postia muttei hän ole niihin reagoinut. Samoin oikeudesta on tullut hänelle ilmoitus milloin häätöasiaa käsitellään ja hän olisi voinut antaa vastineensa mutta kun ei ole eväänsä räpäyttänyt on asiasta annettu yksipuolinen tuomio. Myös häädöstä on annettu hänelle tieto ajoissa,olen aivan varma siitä, mutta kun ei ole tavaroitaan korjannut on häätö toimitettu ja vuokranantaja saa jättää tavarat vaikka keskelle pihaa varastettaviksi. Niille ei tarvi varastoa hommata eikä sen paremmin vahtia.Syyttäköön vain ja ainoastaan itseänsä tästä.