Vaaditaan potkut kodista häädetyn armeijapojan toimijoille

Kommentoitu viesti

Eero Vuorela
VANTAA

#17 Nimet esiin...

25.06.2010 15:23

IS ”Lamminsivun tapauksessa vuokranantaja oli hakenut käräjäoikeudelta lupaa purkaa vuokrasopimus maksamattoman vuokrarästin vuoksi, joka oli tässä tapauksessa 102 euroa. Koska Lamminsivu ei omien sanojensa mukaan saanut tietoa oikeuskäsittelystä, hän ei myöskään vastannut määräajassa. Tämän vuoksi oikeus antoi häätötuomionsa yksipuolisena eli toista osapuolta kuulematta.”


Eero Vuorela: Käräjäoikeudessa vastuullisia päätöksiä tekevät ihmiset joilla on olemassa ihan oikeat nimet. Isännöitsiän ja käräjäoikeuden päätösten tekijöiden nimet on kaivettava esiin ja julkaistava. Eihän oikeusjärjestelmä saa olla kasvoton.

Vastaukset

Merja Nyberg

#26 Re: Nimet esiin...

2010-06-25 23:10:43

#17: Eero Vuorela - Nimet esiin...

 Vaikka päätös olisikin tehty yksipuolisesti niin Tomille ois pitänyt tulla päätös postitse, häätöajan pituus määräytyy sen mukaan, miten kauan hän on asunnossa asunut, 2kk:sta 6kk:teen

   Oli häätö sitten laillinen tai ei niin Suomen Laki sanoo, että asunnon saa tyjentää, mutta mitään ei saa rikkoa, ei hävittää eikä vahingoittaa millään tavalla, kaiken omaisuuden on löydyttävä pihalta tai sieltä, mihin se on toimitettu, mutta kaatopaikka ei ole laillinen osoite häädetyn omaisuuden sijoittamiseen.