Vaaditaan potkut kodista häädetyn armeijapojan toimijoille

Kommentoitu viesti

Sakarias Lehtomäki
Lapua

#27 Oikea mielipide tästä asiasta

25.06.2010 23:42

Mielestäni isännöitsijän menettelytapa tässä tilanteessa oli TÄYSIN OIKEA, ellei jopa ESIMERKILLINEN. Nykyajan nuoret ovat usein melkoisia selkärangattomia vellihousuja, joille millään ei ole mitään väliä, edes laskujen maksamisella ajallaan. Tämmöiset hulttionuoret eivät todellakaan kasva suoraselkäisiksi kansalaisiksi, elleivät he saa tuntuvia rangaistuksia rikoksistaan. Ja sitten vielä kehdataan mennä itkemään roskalehdille siitä, että velvollisuuksien laiminlyönnistä tuli seuraamuksia! Mielestäni Tomin tulisi olla ennemminkin kiitollinen isännöitsijän antamasta isällisestä ja kasvattavasta kohtelusta!

Olisiko Tom edes saanut tällaista kansanliikettä taakseen, jos hän olisi ollut "armeijapojan" sijaan vellihousuinen siviilipalvelusmies ja isänmaanpetturi? Luulen, että ei! Ilmeisestikin monet kuvittelevat, että suomalainen asevelvollisuusarmeija olisi edelleen samanlainen miesten koulu kuin vielä pari vuosikymmentä sitten, ja että sitä käyvät ansaitsisivat jotenkin erityislaatuisen kunnioituksen ja sympatian. Näin ei kuitenkaan ole laita, sillä siitä on tullut äärimmäisen surkea pullamössösukupolven leirikoulu, jossa opetetaan vain hiihtämisen alkeita ja kengännauhojen sitomista. Nykyään ei ole enää varusmiehiä, vaan pelkkiä "armeijapoikia", jotka eivät kestä kahta päivää ilman Internet-tietoverkkoa tai videopelejä. Kaiken kaikkiaan koko nykynuoriso on täynnä pelkkiä selkärangattomia hulttioita, jotka ovat häpeäksi isänmaallemme ja sotiemme veteraaneille.

Vastaukset

kalle virtanen
kauhajoki

#50 Re: Oikea mielipide tästä asiasta

2010-09-05 01:45:50

#27: Sakarias Lehtomäki - Oikea mielipide tästä asiasta

pidä apina turpas kii ku mistää mitää tiiä

Vieras

#51 Re: Oikea mielipide tästä asiasta

2010-09-07 19:25:17

Sinua on varmaan hakattu ja raiskattu ja piesty kotonasi, kun kerran olet noin suoraselkäinen ja tasapainoinen ihminen.

Vieras

#52 Re: Oikea mielipide tästä asiasta

2011-08-23 12:23:49

Sinä se p*skahousu tässä olet. Kirjottelet ruudun takaa adresseja vitullisin määrin, etkä muuta kykene. Onko se v*ttu meiän syy, että ei oo enää yhtä rankkaa kuin teillä niin kovilla vanhoilla kansalaisilla oli! Aja muuttuu spede totuttele siihe ajatuksee.

Lapua lainen

#53 Re: Oikea mielipide tästä asiasta

2012-02-13 22:32:39

#27: Sakarias Lehtomäki - Oikea mielipide tästä asiasta

Juuri niin spede,  jokainen kantaa taakkansa ja vastaa pullisteluistaan...  :)