Superfood

Kommentoitu viesti

superkeiju

#46

08.11.2011 11:02

Evira toimii tässä kansainvälisen lääketeollisuuden käskyläisenä niin kuin EU:n virkamiehetkin. Lääketeollisuus on taloudellisesti maailman menestyvin teollisuudenala, menestyvämpi kuin autoteollisuus, aseteollisuus, kosmetiikka, vaatetus jne. Sillä on verhottuja painostusryhmiä (yhdistyksiä ja järjestöjä)kaikkialla, myös tiedemiehissä ja lääkäreissä. Skepsis-nimellä varustetut "vapaa-ajattelija"-yhdistykset kuuluvat näihin, ja myös niiden lääkäriryhmien toimintaa rahoittaa lääketeollisuus. Lue Martin J.Walkerin kirja Dirty Medicine: The Handbook, voi tilata vaikka netistä (amazon.co.uk), siinä on salaliittotietoa kerrakseen.

Vastaukset

huh huh

#48 Re:

2011-11-08 12:20:17

#46: superkeiju -  

Mistä ihmeestä päättelet, että Eviralla ja lääketeollisuudella olisi jotain tekemistä toistensa kanssa? Tolla kehäpäätelmällä taas jos Evira olisi hyväksynyt superfood -sanan, se olisi saanut siihen lahjukset luontaistuotebisneksestä.

Jos taas joku kuolisi noiden kaikkien yhteisvaikutukseen, niin sekin olisi varmasti viranomaisten syy.

Itse olen ollut luontaistuotekaupassa töissä ja valitettavasti ainakaan siinä kaupassa asiantuntemus ihan perusbiokemiassa ja solumolekyylien toiminnassa oli pelottavan huonolla tasolla. Myyjä ei edes tiennyt mitä askorbiinihappo ja tokoferolit ovat. Varmasti voi olla paikkoja, jossa asiat ovat tätä kauppaa paremmassa tilassa.