Veeraa, Delfiä, Leeviä ja Eeverttiä ei saa siirtää

Kommentoitu viesti

surullista suojelua

#23 Tää on niin tätä

13.07.2016 08:23

Ensin huolestutaan delfinaariosta ja ajetaan sen toiminta alas aktivistien toimesta. Nyt kun on aktivistit saaneet toimensä läpi, delfinaarion esitykset lopetettu. Mitä nyt tehdään? Mikään ei ole hyvä.  Tuskin tässä on alkujaankaan ajateltu näiden  delfiinien etua ja hyvää elämää.

Delfinaario on näiden delfiinien koti. Ei nuo väkisin siellä koskaan esiintyneet, olen kerran ollut sellaisessa näytöksessä, missä nämä eivät suostuneet tulemaan esiin, ja esiintymään.  Taisi olla juuri raskaana yksi laumasta. Eikä näitä silloin pakotettu esiintymään. Asiasta ilmoitettiin kauniisti, että näin voi käydä ja näin kävi. Uskon että tällä laumalla on ollut hyvä elämä " vankeudestaan"  huolimatta. Hoito ollut hyvä koko ajan. 

Nyt vaihtoehdot on vähissä... vaarallinen siirto vai mennäänkö eutanasian kautta?  Toivoisin että delfiinit saisivat pitää kotinsa ja siirroista luovuttaisiin.  Rahaa siihen kuluu, mutta niin se eläimen ylläpito aina maksaa.

Surullista, joskus vois miettiä et mitä oikein mielipiteillään suojelee.  Nyt voisi aktivistit astua esiin ja kertoa miten tää homma hoidetaan.

Vastaukset


Vieras

#24 Re: Tää on niin tätä

2016-07-13 08:32:10