Eläinten väkivaltaisesta kohtelusta kovemmat tuomiot!

Kommentoitu viesti

luonnonsuojelija liikkuu luonnossa ja talla eläimekin jättäen kitumaan

#2 Ilman muuta asiahan näin on,mutta

30.09.2016 11:32

Mikäli tuomiot olisivat kovemmat, teotkin olisivat paljon julmempia kiinnijäämisen pelossa. Julminpia ovat maahansaapuvat pakolaiset, koska ei vielä tunneta ja tiedetä riittävästi, kaikkea ei edeltäkäsin voikaan tietää, on vain kuultu puhuttavan erilaisista julmuuksista. Niin olisihan se huonoa kohtelua, kun kerrostalot romahtaisivat ja kissat jäisivät kitumaan, jopa itse lemmikkien omistajatkin. Suomessa on julmuudet kasvamaan päin ja eihän ne vankilapaikat riitä,kun kahdenlakanan välissä makaajia olisi tosi paljon ja kaviaari keittoja menisi paljon.

Tarvitaan parempia keinoja. Suomalainen monikulttuuri on vienyt siihen, että vain rangaistuksia kiristetään ja rikostrutkintaa lisäämällä luullaan ratkaistavan ongelmia, tiedän että tarkoitus on vain kärjistää ja lisäten valtakoneiston vahvuutta, ennen räjähdystä, näyttää kantaväestölle, oikeusvaltion periaatteita kunnioittamaan.

Ennen sanoivat, "jokainen taaplaa tavallaan ja mitäpäs se muille kuuluu".

Vastaukset

Ihmiseläin

#11 Re: Ilman muuta asiahan näin on,mutta

2016-09-30 14:03:08

#2: luonnonsuojelija liikkuu luonnossa ja talla eläimekin jättäen kitumaan - Ilman muuta asiahan näin on,mutta 

 Miten tosta julmemmaksi teko voi enään muuttua :-\ Usein sen MUTTA sanan jälkeen ei kannattaisi kirjoittaa yhtään mitään :-\

sirpa

#72 Re: Ilman muuta asiahan näin on,mutta

2016-09-30 20:11:34

#2: luonnonsuojelija liikkuu luonnossa ja talla eläimekin jättäen kitumaan - Ilman muuta asiahan näin on,mutta 

 tyhmää verrata pakolaisiin. eläimiä kidutetaan , rääkätään ilman sen kummenpia tuomioita. vankilaan ne paskiasiset kuuluisivat ja pitkäksi aikaa.