Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

ajattelija
Vieras

#2137 ongelmia f- bookin kanssa...

30.08.2010 08:51

http://www.facebook.com/pages/create.php?campaign_id=372931622610&placement=pghm&extra_1=0

tuosta se lähtee.mikä muoto sivuille pantas? viralinen sivu ,yhteisö vai ryhmäsivut..mielestäni yhteisö kun taitaa olla yleensäkkin kannatukseen...ja sivuhan tulee minun nimelleni...no kun ollaan ryhdytty(=. vaikkakin sivuston nimi ei ole allekirjoittanut vapaaksi...olisiko ehdotuksia nimeksi ryhmälle/yhteisölle? esim.hampun kotikasvatus lailliseksi 2010.  tai vapaat kasvattajat? kysympähän nyt kuitenkin mielipiteen muiltakin kun yhteisellä asialla ollaan ..en kaipaa kunniaa sivujen teosta.

hmm...pientä säätöö...ainakaan yhteisö sivuille ei otsikkoon tai siis nimeksi anna ylläpito laittaa "kotikasvatus lailliseksi" tai hamppu mitä vaan...pitäisi olla "nimetön " ryhmän nimi...sortoo jo täälläkin ei vapautta nimetä asioita oikealla nimellä,siis jelppiä jos on aikaa  laittakaa tähän ehdotuksia nimeksi niin valitaan paras tai valitsen ja noilla ed. ehdoilla.

Vastaukset

Luonnon Puolustaja
Vieras

#2142 Re: ongelmia f- bookin kanssa...

2010-08-30 17:46:57

#2137: ajattelija - ongelmia f- bookin kanssa... 

 Nimiehdotukseni sivustolle on Luonnon Puolustajat. Oma näkemykseni on se että keinotekoiset ravinteet ja lisäaineet myrkyttävät ravintomme, nykyiset lääkeaineet aiheuttavat riskejä terveydelle ja suoranaista sairautta. Voisimme toimia luonnon puolestapuhujina laajemminkin. Toki hamppu vaatteina, lääkkeenä, polttoaineena ja hyvinvoinnin lisääjänä näyttelisi merkittävää roolia toiminnassamme. Mukaan tulisi varmasti paljon ihmisiä joiden mielestä ihminen on tuhonnut luontoa liikaa eikä sitä olla ymmärretty kokonaisuutena. Kun sademetsää laitetaan matalaksi että saadaan tilalle banaani- ja eukalyptuspeltoa, tasapaino järkkyy ja se aiheuttaa tulvia sekä edistää ilmastonmuutosta koska puupelto ei sido hiilidioksidia siinä missä monimuotoinen metsä. Metsät ovat suuri rikkaus. Kun olemme vieraantuneet luonnosta, emme edes huomaa elinympäristömme jatkuvaa tuhoa. Haalimme ympärillemme turhaa tavaraa ja ihmettelemme sitten mistä pahoinvointimme johtuu. Mikä on kun masentaa. En nyt tarkoita että meidän tulisi luopua kaikesta, miksi heittää hyvää pois. Tarkoitan ennemminkin että miksi olla mainonnan uhri, painaa työtä uuvuksiin, se ei lisää onnellisuutta vaan onnettomuutta. Kun olemme antaneet päätäntävaltamme pienelle joukolle, elämämme jokaista pientäkin asiaa valvotaan. Kannabiksen kieltolaki on suuri onnettomuus ihmiskunnalle. Se ei ole onnistunut vähentämään kannabiksen käyttöä vaan on lisännyt sitä. Onko lähdettä tälle joku tahtoo kysyä. On. Alankomaiden kannabiksen käyttö verrattuna Ranskaan tai moneen muuhun kieltolakimaahan. Kovempien huumeiden käytön väheneminen on sekin hyvin edullinen asia maissa joissa dekriminalisaatio on tapahtunut. Teollisuusjohtajien ja markkinaihmisten ahneutta sekä lahjottuja/aivopestyjä päättäjiä meidän on tästä syyttäminen mutta vielä tulee laskun aika. He eivät pysty pitelemään kaikkia nyörejä käsissään loputtomiin. Ihmiset ottavat sen mikä heille kuuluu; vapauden ja onnellisuuden. Se facebook saattaisi onnistua helpoiten niin että ei alussa tuoda esille pelkästään kannabista eikä varsinkaan ryhmän nimessä. Tuskin Facebook estää ympäristöjärjestöä rekisteröitymästä. Pian paljastuu että merkittävä osa jäsenistä on kannabiksen puolustajia mutta ei kai se enää ole mikään juttu nykymaailmassa. Suurimmassa osassa euroopan maita dekriminalisaatio on jo tapahtunut. Se on tehty ihmisten suojelemiseksi. Tulet saamaan pelkkää kunniaa oman nimesi tullessa esiin ryhmän perustajana mutta jos oman nimen käyttö arveluttaa niin kai Facebookiin pystyisi rekisteröitymään myös tekaistulla nimellä. Mutta mutta, mies joka oli kaatamassa kieltolakia ei voi olla huono mies. Saatat päästä historiaan jo eläessäsi.