Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä

Kommentoitu viesti

Joopajoo
Vieras

#65 Koirakuiskaaja, jep jep.

05.09.2010 14:27

http://www.youtube.com/watch?v=Qh9YOyM2TAk 

Minä en ainakaan vaikutu näkemästäni. Tosi "pro", purettaa itseään vieraalla koiralla. Sitä paitsi, eikös koiran omistajan pitäisi tehdä koulutus? MIKÄÄN oikea ongelmakäytös ei ratkea yhdellä kuristuskerralla, hahhahhaa.. :D

Vastaukset

Vieras
Vieras

#71 Re: Koirakuiskaaja, jep jep.

2010-09-07 18:53:10

#65: Joopajoo - Koirakuiskaaja, jep jep.

"Sitä paitsi, eikös koiran omistajan pitäisi tehdä koulutus?". Huoh, ei Cesaria varmaan muuten paikalle pyydettäisi jos koiran koulutus osattaisiin itseratkaista..

Vieras
Vieras

#74 Re: Koirakuiskaaja, jep jep.

2010-09-14 23:56:25

#65: Joopajoo - Koirakuiskaaja, jep jep. 

 Toivottavasti pystyit katsomaan videon niin että sulla oli äänet päällä ja kaveri kääntämässä mistä siinä puhuttiin. Tossa tapauksessa koira oli tottunut saamaan tahtonsa läpi ja pomottamaan hyppimällä ja näykkimällä käsistä ja vaatteista. JOS olisi ollut aggressiivinen ja halunnut satuttaa puremalla, olisi jälki ollut hyvinkin toisen näköistä. Eipä tuossa juuri muuta voi tehdä kun viedä tahtojen taisto loppuun. Ja tuo selätys, sehän tapahtui kun koira jo luovutti, tarkoituksena selätyksessä on saada koira rauhoittumaan. Jos omistaja pelkää koiraansa niinkin paljon kun tuo sohvalla kommentoinut pariskunta sitä jo pelkäsi, tai tuollaisia tilanteita koiran kanssa, niin on vaan hyvä että koira-ammattilainen, Milan tai kiljuva täti, tai jopa suomalainen koira- ja koiranomistajan kouluttaja, tekee asian ensin ja näyttää miten ja miksi näin tehdään, ja mitä sillä saavutetaan.  Hommaapa itselles parivuotias mix-husky joka pomottaa, kommentoi sitten. Tai erittäin omaehtoinen kääpiökoira, kyllä nekin osaa hyppiä ja näykkiä.

mrx

#667 Re: Koirakuiskaaja, jep jep.

2018-04-24 19:54:53

#65: Joopajoo - Koirakuiskaaja, jep jep. 

saa just sellaisen koiran ku ite haluaa