Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Kommentoitu viesti

Voi suomalaisia lapsiparkoja

#130 Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina!

27.03.2019 15:41

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006049732.html

 

Missä ovat nyt raivonpurkaukset, tappouhkaukset ym. näitä suomalaismiehiä kohtaan?

Sitaatti HS:n uutisesta: "Suomalaisepäiltyjen toimintaan on poliisin mukaan liittynyt satananpalvontaa, natsismia ja erilaisia fetissejä."

Kyllä koko Suomen kansa tietää, mikä näiden keskimmäisten suosikkipuolue on! Viiden pisteen vihje: sen vaalivoittoja kutsutaan jytkyksi.

Olisiko nyt aika järjestää mielenosoitus suomalaisten miesten suomalaisiin lapsiin kohdistamia rikoksia vastaan perussuomalaisten puoluetoimiston edessä, osoitteessa Iso Roobertinkatu 4, 00120 Helsinki?

Vastaukset

Isänmaallinen kantasuomalainen

#131 Re: Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina!

2019-04-02 19:48:22

#130: Voi suomalaisia lapsiparkoja - Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina! 

Kyllä oikein vihaksi pistää. Kun maahanmuuttajat tekevät seksuaalirikoksia, perussuomalaiset suuttuvat, mutta kun samoja rikoksia tekevät tavalliset suomalaiset, perussuomalaiset ovat hiirenhiljaa. 

Tämä osoittaa, että perussuomalaiset eivät ole kiinnostuneita suomalaisten lasten suojelemiselta seksuaalirikollisilta vaan he haluavat vain haukkua maahanmuuttajia. 

Aivan käsittämätöntä kaksinaamaisuutta! Tätä ei voi hyväksyä! On ihme, jos tämä ei vähennä perussuomalaisten kannatusta eduskuntavaaleissa!

Jussi Halla-aho (Halal-aho/Oh-Allah), miten meni noin omasta mielestä?

Ai niin, tästähän ei saa puhua! Hys hys kaikki! :(

 

Kuka suojelisi suomalaisia lapsia perussuomalaisilta???

#140 Re: Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina!

2019-09-20 14:20:58

#130: Voi suomalaisia lapsiparkoja - Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina! 

Nyt on tullut uusia todistetita siitä, että tekijä on Persu. Ylen (20.9) mukaan epäilty on 57 vuotias mies joka on ollut "Kirkkovaltuutettu, luontoyrittäjä, koiraharrastaja, aktiivinen mielipidekirjoittaja."

Nämä tuntomerkit sopivat hyvin Perussuomalaisiin. Mies on tietenkin kirkovaltuutettuna vastustanut homoseksuaaleja ja pitänyt homoseksuaalisuutta syntiinä ja vastustanut nais pappeutta. Hän on toiminut luontoyrittäjänä. Aika  moni yjksitysiyrittäjä on Persu. Aktiivisena mielipidekirjoittajana hän on tietenkin esittänyt "maahanmuuttokriittisiä" näkemysiään.

Tämän miehen rikoksen iljettävyyttä kuvaa mainiosti se, että jopa hänen puolustus asianajajansa irtisanoutui.