Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!.


Vieras

#126 Koulupojan murhasta epäilty on persu

27.12.2018 14:42

Helsingin Arabianrannassa tapahtuneesta koulupojan murhasta epäilty on persu. Tämä on pääteltävissä seuraavista seikoista:

  • epäillyn etnistä taustaa ei ole mainittu, joten hän on suomalainen
  • epäillyllä on rikostaustaa
  • epäilty on saanut aiempia tuomioita vuosina 2001, 2003, 2005 ja 2007
  • Ylen uutisen mukaan "Vuonna 2007 mies tuomittiin pahoinpitelystä, joka alkoi sanaharkasta baari-illan jälkeen."

Jokainen voi ihan itse päätellä, mitä puoluetta suomalaiset rikolliset kannattavat. Lisäksi persujen kannatus on suurinta eri baareissa, joissa se nousee jopa 100 prosenttiin.

Ehkäpä epäilty mies perustelee tekoaan sillä, että tapahtumapaikan nimi oli Arabianranta ja hän luuli paikan olevan arabimaahanmuuttajien kansoittama.

Mutta persut kiittävät ja kumartavat, taputtavat päähän ja ottanevat yhteyttä eduskuntavaaliehdokkuuden merkeissä.

Yksi monien puolesta

#127 Perussuomalaisten veronmaksajille aiheuttamat kulut paljastettava

22.01.2019 20:13

Perussuomalaiset ovat huijanneet itselleen 3,1 miljoonaa euroa heille kuulumatonta puoluetukea. Joulukuussa 2017 Teuvo Hakkarainen ryyppäsi eduskunnan pikkujouluissa suomalaisten veronmaksajien rahoilla ja kävi juovuspäissään käsiksi kokoomukseen siirtyneeseen kansanedustajaan Veera Ruohoon. Hakkarainen  tuomittiin 3 060 euron sakkoihin Ruohon seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä. Milläköhän rahoilla Hakkarainen maksoi sakkonsa? Meidän veronmaksajien! Entä paljonko samoista pikkujouluista sairaalahoitoon toimitetun tukevassa humalassa olleen perssuomalaisten eduskunta-avustajan sairaalahoito maksoi ja ketkä sen maksoivat? Me suomalaiset veronmaksajat!

Miksi näistä asioista ei kerrota julkisuudessa? Miksi tätä salaillaan? Tämä on rasismia meitä suomalaisia veronmaksajia kohtaan!! Eduskunta ja puoluetuki ovat perussuomalaisten ikiomat hillotolpat!

Suomen kansa on kurkkuaan myöten täynnä perussuomalaisten kepulikonsteja! Tähän on tultava loppu! Tämä ei ole toive vaan vaatimus! Pirulauta!

Kyllä kirveelle olisi töitä!

#128 Kantasuomalainen nainen joutui persupoliisin pahoinpitelemäksi

24.01.2019 16:35

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005975969.html

 

"Tapauksessa asianomistajana ollut nainen kertoi tulleensa taksijonoon, jossa hänen edellään seisoi itsekseen puhuva ja vihaisen oloinen mies."

"Mies oli alkanut huutaa rasistisia kommentteja nuorille ja hakenut tukea kommenteilleen naiselta, joka oli antanut asian olla ja odottanut miehen jättävän hänet rauhaan."

"Nainen kertoi yrittäneensä rauhoitella miestä sanomalla, että eikö ollut parempi, että iso porukka otti ison taksin ja muut odottavat pienempiä. Tuolloin mies oli hermostunut, haukkunut naista 'suvakkihu*raksi' ja lyönyt tätä avokämmenellä kasvoihin. Mies oli kertonut, kuinka naisen kaltaisten henkilöiden vuoksi Turun kaduilla virtaa veri ja että 95 prosenttia rikoksista on maahanmuuttajien tekemiä. Sen jälkeen mies oli ilmoittanut olevansa poliisi."

"Nainen oli ilmoittanut tekevänsä aamulla miehestä rikosilmoituksen, jonka jälkeen mies oli lyönyt uudelleen."

"Vastaajana ollut poliisi kiisti syytteet. Hän kertoi olevansa suvaitsevainen ihminen eikä uskonut menetelleensä kyseisessä tavalla mutta ei kuitenkaan osannut kertoa tapahtumien kulusta. Hän oli ollut paikalla mutta omasta mielestään liian humalassa. Asianomistaja ei ollut tilanteessa päihtynyt."

Yllä oleva tapahtumankuvaus paljastaa aivan selvästi, että tämä "poliisi" on perussuomalainen. Asia on erittäin vakava. Kantasuomalaiset joutuvat pelkäämään poliisia. Uskaltaako tässä enää soittaa poliisille, jos tilanne sitä vaatii? Tuleeko poliisi auttamaan lainkuuliaisia kansalaisia vai tuleeko paikalle räyhäävä ja väkivaltainen persupoliisi julistamaan omaa harhaista aattettaan, jossa veri virtaa kadulla?

Poliisien määrää vaaditaan lisättäväksi. Poliisien määrärahoja on leikattu, koska rahoja tarvitaan persujen päihdehoitoihin. Toisaalta nykyisessä poliisikunnassa on liikaa poliisiksi kelpaamattomia perussuomalaisia. Kantasuomalaisten oikeusturva on vaarassa!

On ihme, jos tämä ei vaikuta kansalaisten näkemyksiin vaaleissa.

Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari: miten meni teidän mielestänne?


Vieras

#129

03.03.2019 22:02

Paljosta vetoa että Haagan puukottaja on persu? Kyseessä on tietenkin ollut avioerotilanne ja mies on tarttunut puukkoon.  Parisuhteen päättäminen ja avioeron hakeminen kantasuomalaisesta (lue perussuomalaisesta) miehestä voi olla hengenvaarallista kantasuomalaiselle naiselle. Kammottavinta tässä on se, että uhri saa osakseen haukut kun ei ollut suostunut toimimaan niin kuin mies halusi. Tekijää ylistetään. 

Hävetkää persut!

Voi suomalaisia lapsiparkoja

#130 Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina!

27.03.2019 15:41

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006049732.html

 

Missä ovat nyt raivonpurkaukset, tappouhkaukset ym. näitä suomalaismiehiä kohtaan?

Sitaatti HS:n uutisesta: "Suomalaisepäiltyjen toimintaan on poliisin mukaan liittynyt satananpalvontaa, natsismia ja erilaisia fetissejä."

Kyllä koko Suomen kansa tietää, mikä näiden keskimmäisten suosikkipuolue on! Viiden pisteen vihje: sen vaalivoittoja kutsutaan jytkyksi.

Olisiko nyt aika järjestää mielenosoitus suomalaisten miesten suomalaisiin lapsiin kohdistamia rikoksia vastaan perussuomalaisten puoluetoimiston edessä, osoitteessa Iso Roobertinkatu 4, 00120 Helsinki?

Isänmaallinen kantasuomalainen

#131 Re: Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina!

02.04.2019 19:48

#130: Voi suomalaisia lapsiparkoja - Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina! 

Kyllä oikein vihaksi pistää. Kun maahanmuuttajat tekevät seksuaalirikoksia, perussuomalaiset suuttuvat, mutta kun samoja rikoksia tekevät tavalliset suomalaiset, perussuomalaiset ovat hiirenhiljaa. 

Tämä osoittaa, että perussuomalaiset eivät ole kiinnostuneita suomalaisten lasten suojelemiselta seksuaalirikollisilta vaan he haluavat vain haukkua maahanmuuttajia. 

Aivan käsittämätöntä kaksinaamaisuutta! Tätä ei voi hyväksyä! On ihme, jos tämä ei vähennä perussuomalaisten kannatusta eduskuntavaaleissa!

Jussi Halla-aho (Halal-aho/Oh-Allah), miten meni noin omasta mielestä?

Ai niin, tästähän ei saa puhua! Hys hys kaikki! :(

 

Kantasuomalainen

#132 Perussuomalaisten oikea karva paljastui!

11.05.2019 13:23

"IL selvitti: 20 kansanedustajalla on tuore merkintä ulosottorekisterissä - perussuomalaisten Sheikki Laakson ulosottovelka 219 000 euroa"

"Eniten tuoreita ulosottomerkintöjä on perussuomalaisten kansanedustajilla.Perussuomalaisten uusista kansanedustajista seitsemällä on vähintään yksi merkintä ulosottorekisterissä."

Uutisesta käytyyn "keskusteluun" osallistuneiden persujen viesti oli selvä: kun jonkin muun puolueen kuin perussuomalaisten edustajalla on ulosottovelkoja, edustaja on vastuuton huithapeli, mutta kun perussuomalaisten edustajalla on ulosottovelkoja niin kyseessä on viaton järjestelmän uhri, jonka sopii oikein hyvin maksaa velkansa kansanedustajen muhkeilla palkkioilla eli veronmaksajien rahoilla. Maksakoot näitä edustajia äänestäneet heidän velkansa, ei minun verorahoillani!!!

Persut ovat puhuvinaan huono-osaisten kurjuudesta ja vaativat toimia sen poistamiseksi mutta todellisuudessa he ovat kiinnostuneempia uhriutumisesta ja erilaisten etujen haalimisesta itselleen vaikka sääntöjä muuttamalla - muistettakoon vain viime vaalikaudelta puoluelain muuttaminen persujen aloitteesta siten, että persut saivat puolueensa hajottua pitää koko puolueen puoluetuen itsellään. Sillä, että persut olivat aiemmin vastustaneet puoluetukea ei ollut mitään merkitystä.

Tämä on aivan selvää rasismia tavallisia suomalaisia kohtaan ottaen huomioon, että yli 80 prosenttia Suomen kansasta vastustaa perussuomalaisia. 

Jussi Halla-aho julistaa Iltalehdessä 11.5., että ”Perussuomalaiset ei ole tilapäinen häiriö, joka menee pois, kun riittävän kauan odotellaan”. Aivan oikein - perussuomalaisuus on mielisairaus, jota sairastavat pitää sulkea mielisairaalan suljetulle osastolle. Sinne he kuuluvat!

Super... eikun perSumies

#133 Suomen Kansan enemmistöä syrjitään taas

12.05.2019 16:39

Ostin tässä eräänä päivänä kaupasta paketin voita. Kotoan sitä avatessasni huomasin että paketin kannen avauskohta on suunnitelti vasen kätisille. Suomen Kansan enemmistö on oikea kätistä joetn on Suomen Kansan enemmistän syrjintääö laitaa voi paketin vasen kätisille.

Tässä annetaan vähemmistön jatkaa Suomen Kansan enemmistön syrjintää. Vetoan nyt teihin Perus Suomalaisten kansanedstajat: voisitteko saada tämän syrjinnän loppumaan ???

Perussuomalaisten vihollinen nro 1

#134

16.08.2019 19:52

Perjantai-illan menoa itähelsinkiläisessä lähiössä klo 21: kaatokännissä oleva iäkkäänpuoleinen persutantta riehuu kerrostaloasunnossa, poliisi jouduttu kutsumaan paikalle. Persutantta ei suostu tottelemaan poliisia vaan hänen huutonsa kantautuu yli kymmenen metrin päähän.

Tässä nyt tavalliset kantasuomalaiset joutuvat kärsimään per(u)ssuomalaisten naapuriterrorista. Uskomatonta! Nämä häiriköt on saatava kuriin, puhumattakaan jokaikisen ostoskeskuksen kaljabaareissa ja niiden terasseilla päivästä ja yöstä toiseen jatkuvista perussuomalaisten puoluekokouksista.

Yksi monien puolesta

#135 JOPA POLIISI PERSUJEN AGGRESSION KOHTEENA

25.08.2019 15:48

Persujen puheet "poliittisesta poliisista" ja hyökkäys vihreäksi paljastunutta yksittäistä poliisimiestä kohtaan ovat johtaneet konkreettisiin seuraamuksiin: kolmea poliisia on ammuttu viikonlopun aikana. Mahtavat persut nyt olla ylpeitä! 

Minä vaadin jokaiselta perussuomalaiselta: HÄVETKÄÄ ja PYYTÄKÄÄ ANTEEKSI! Jollette osaa, niin opetelkaa! 

Entinen Perus Suomalainen

#136 Re: JOPA POLIISI PERSUJEN AGGRESSION KOHTEENA

26.08.2019 16:35

#135: Yksi monien puolesta - JOPA POLIISI PERSUJEN AGGRESSION KOHTEENA 

Ylen verkkosivut 26/8 -19: "

Poliisiylijohtaja kiittää kansalaisia yhteydenotoista

Poliisi on saanut runsaasti kansalaisilta viestejä ja yhteydenottoja poliisiampumisiin liittyen.

Poliisi sai kansalaisilta apua myös eilisiltaisessa kiinniottotilanteessa Ikaalisten seudulla.

– Poliisi sai tiellä liikkujilta apua pakoauton kiinnisaamisessa. Kansalaiset kertoivat, mihin suuntaan auto oli matkalla, kertoo Ylelle poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen.

Kolehmainen kertoo, että poliisi on saanut paljon kannustavia viestejä.

– Kansalaiset elävät kollektiivisesti tässä mukana, Kolehmainen sanoo."

 

Kansalaisten toiminta osoittaa selvästi että Suomen Kansa ei hyväksy Perus Suomalaisten poliisiin kohdistamaa aggessiota ja syytöksiä! Suomen Poliisi EI ole poliittiinen vaikka Perus Suomalaiset muuta väittävtkin (lue valehtelevat)!!!111

Perus Suomalaisten on välittömästi lopettava Suomen Kansaan kohdistamansa rasismi! Yli 80% Suomalaisista vastustaa Perus Suomalaisia!


Vieras

#137 Re: Suomalainen lapsi rasismin uhrina! VIELÄ UUDEMMAN KERRAN !!

29.08.2019 14:22

#116: - - Suomalainen lapsi rasismin uhrina! 

Helsingin Sanomat 29.8.2019:

Isä, mummo ja raskaana oleva äiti löytyivät sammuneina pienten lasten luota Helsingissä uutenavuotena, seurauksena ehdotonta vankeutta ja sosiaalitoimia

Kyllä vetää sanattomaksi. Perussuomalaisita on aivan normaali aja luontevaa että äiti ja poika ja pienten lasten isä ja äiti ovat umpijuovuksissa ja samuneina samaan aikaan ja samassa paikassa. Kyllä käy niin sääliski näitä lapsi parkoja ja vielä syntymätöntä lasta kun isä, äiti ja isoäiti ovat tuollaisia vanhemmiksi ja isovanhemmiski täysin kelpaamattomia ihmisiä!

Sosiaali toimen rahat ovat vähissä koska niitä on jouduttu leikaamaan jotta saataisiin lisää rahaa perussuomalaisten katkaisu hoitoon jotka eivät selvästikkään auta mitään! Kyllä tuollainen isä pitäisi kastroita ja äiti stertriloida ja persu mummo samaten ja laittaa loppu iäkseen vankilaan!

Perus suoamalsiet yllyttävät ampumaan poliiseja vaika parempi olisi, että perus suomalaiset ampuisivat toisaan!!1

Sanat eivät riitä kuvaamaan raivoa jota tunnen tämän asian vuoksi! Suomalaiset pikku lapset joutuvat persujen rasismin kohteeksi! HÄVETKÄÄ!!!

Hyi helv...

Voi jumal...

Perkle!

Vihainen ja järkyttynyt isänmaallinen suomalainen

#138 Milla Aronen joutui persun murhaamaksi

02.09.2019 16:20

Iltasanomat 2.9.19:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006225343.html

Varusmiespalvelustaan suorittaneen Milla Arosen murhaaja on perussuomalainen mies ja murhan motiivina on se, että tämä mies ei kuten muutkaan perussuomalaiset hyväksy sitä, että naiset voivat käydä armeijan. Persuthan ovat sitä mieltä että tasa-arvo on mennyt liian pitkälle ja naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä, vaikka he eivät sitä ääneen sanokaan.

Miksi tämän murhaajan poliittista kantaa ei kerrota? Miksi häntä suojellaan? Tämä loukkaa syvästi kansan oikeustajua!

Valkoinen kantasuomalainen heteromies

#139 Suomalaiset koululaiset persujen väkivallan uhreina!

11.09.2019 14:19

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006234857.html

Tämä persujen viha ja väkivalta kaikkea ja kaikkia kohtaan on nyt saatava kuriin! Uutisessa puhuttiin sekavasta miehestä. Voiko kyseessä olla kukaan muu kuin perussuomalaisten kannattaja? Kannustan kaikkia porvoolaisia järjestämään mielenosoituksen, jossa vastustetaan persujen lapsiin kohdistamaan väkivaltaa.

Hirvittää ajatellakin, että persujen varapuheenjohtaja on opettajatar, joka aivan tietoisesti lietsoo tällaista väkivaltaa!

Mitä muuta tämä voi olla kuin suomalaisiin lapsiin kohdistuvaa rasismia?

Hävetkää, persut!!!

Kuka suojelisi suomalaisia lapsia perussuomalaisilta???

#140 Re: Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina!

20.09.2019 14:20

#130: Voi suomalaisia lapsiparkoja - Suomalaiset lapset suomalaismiesten rikosten uhreina! 

Nyt on tullut uusia todistetita siitä, että tekijä on Persu. Ylen (20.9) mukaan epäilty on 57 vuotias mies joka on ollut "Kirkkovaltuutettu, luontoyrittäjä, koiraharrastaja, aktiivinen mielipidekirjoittaja."

Nämä tuntomerkit sopivat hyvin Perussuomalaisiin. Mies on tietenkin kirkovaltuutettuna vastustanut homoseksuaaleja ja pitänyt homoseksuaalisuutta syntiinä ja vastustanut nais pappeutta. Hän on toiminut luontoyrittäjänä. Aika  moni yjksitysiyrittäjä on Persu. Aktiivisena mielipidekirjoittajana hän on tietenkin esittänyt "maahanmuuttokriittisiä" näkemysiään.

Tämän miehen rikoksen iljettävyyttä kuvaa mainiosti se, että jopa hänen puolustus asianajajansa irtisanoutui.

---

#141 Suomalaiset opiskelijat rasismin uhreina!

01.10.2019 17:19

Perussuomalaiset korostavat toistuvasti Tukholman maahan muuttaja valtaisissa lähiöissä tapahutuvia ampumisia merkkinä maahanmuuton haitallisuudesta. Entäpä meillä Suomessa? Kuopion koulu hyökkäys on tietenkin jonkun perussuomalaisen nuoren miehen järjestämä mustasukkaisuus draama, jahtasihan tekijä naista joka kuoli hyökkäyksessä. 

 

Perussuomalaiset kertovat myös musliminaisten alistetusta asemasta muslimimiestne komennossa. Kun suomalainen nainen haluaa erota perus suomalaisesta miehestä hän voi joutua maksamaan siitä hengellään. Perus suomalainen mies ottaa naisen erohalut henkilökohtaisena miehuuden luokkauksena jonka vuoksi mies katsoo olevansa oikeuettu kostoon. Tämä nähtiin taas Kuopion tapauksessa.

 

Minä kysyn nyt teiltä Sanna Antikainen, Juho Eerola, Ritva Kike Elomaa, sivari-Jussi Halla-aho, Petri Huru(-ukko), Olli Immonen, Vilhelm Junnila, Kaisa-Juuso (mies vai nainen?), Arja Juvonen, Toimi "nussittuna nukkuisit paremmin" Kankaanniemi, Ari "Brother Christmas" Koponen, Jari Koskela, Jouni Kotiaho, ha-ha-haa Sheikki Ali-Hassan... ei kun Sheikki Laakso, Rami Lehto, Mikko Lundén, Leena Meri, Juha Mäenpää, Jani Mäkelä, Jukka Mäkynen, Veijo Niemi, Mika Niikko, Tom Packalén, Mauri Peltokangas, Sakari Puisto, Riikka Purra, Lulu ("Lululla oli kolme mieltä") Ranne, Mari Rantanen, Minna Reijonen, Jari Ronkainen, Sami Savio, Jenna Simula, Riikka Slunga-Poutsalo, Ville Tavio, Ano Turtiainen, homo-Sebastian Tynkkynen, Veikko Vallin, Ville Vähämäki ja Jussi Wihonen: miten meni noin niinkuin omasta mielestä? Tällaistako teidän puolueenne ideologia on???

 

Sanokaa minun sanoneen: tämä tekijä on perussuomalaisten ehdokaanna Kuopiossa seuraavissa kunnallis vaaleissa.

Asioista tietävä

#142 Persut kuvittelevat ratkaisseensa Kuopion kouluhyökkäyksen

02.10.2019 11:26

Poliisi tutkii Kuopiossa eilen tapahtunutta kouluhyökkäystä. Perussuomalaiset ovat mielestään jo selvittäneet tapauksen: tekijä on "tietenkin" turvapaikanhakija, jonka nimeä persut vaativat julkistettavaksi. Kun kävi ilmi, että tekijä onkin syntyperäinen suomalainen, persut närkästyivät hänen nimensä julkistamisesta. Todellinen syyllinen persujen mielestä on "vihervasemmisto", joka ei anna rahaa tarpeellisiin mielenterveyspalveluihin. 

Persujen takki kääntyi taas: kun rikoksen tekijä on maahanmuuttaja, hän on rikollinen, joka sopii vaikka lynkata juuri persujen toimesta, mutta kun tekijä on supisuomalainen, on hän viaton olosuhteiden uhri vailla minkäänlaista vastuuta. Persut tarjoavat lääkkeeksi loputonta päänsilitystä ja ymmärrystä.

Odotan kauhulla hetkeä, jolloin persut julistavat uhrit syyllisiksi, kun nämä eivät "antaneet" tekijälle ja tekijän sankariksi. Tekijän puhelin taitaa kohta soida, kun persut soittavat ja toivottavat tervetulleeksi puolueeseen ja kuntavaaliehdokkaaksi.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.10.2019 13:54


Tilastoista tietävä!

#144 YLE SORTAA MEITÄ SUOMALAISIA!

07.11.2019 22:26

Ylen 7.11. julkaisema puolue"kannatus"gallup on väärennös. Kuinka ihmeessä Perussuomalaisten kannatus voi olla 6 prosenttiyksikköä suurempi kuin toiseksi suosituimman puolueen ja kuinka ihmeessä Perussuomalaiset muka ovat voineet kolminkertaistaa kannatuksensa vajaassa vuodessa? Ylen luvuissa on niin paljon ilmaa että kyseessä on suoranainen rasismi meitä suomalaisia kohtaan! Millä oikeudella YLE tekee tällaista minun verorahoillani?? Oikea luku on se että 80 prosenttia suomalaisista vastustaa Perussuomalaisia!

Perussuomalaisten vihollinen nro 1

#145 Persut taas vauhdissa!

29.11.2019 16:06

Helsingin Sanomat 29.11.2019:

 

Rynnäkkökiväärin anastaneen yliluutnantin syyte ex-puolison surmaamisen valmistelusta kaatui hovissa

Muutoin hovioikeus pysytti yliluutnantin yli kahden vuoden tuomion, joka tuli muun muassa entisen puolison vainoamisesta, pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta.

 

Julkaistu: 29.11. 15:13

 
 
RYNNÄKKÖKIVÄÄRIN Puolustusvoimilta anastaneen yliluutnantin syyte törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta kaatui Rovaniemen hovioikeudessa. Käräjäoikeus oli katsonut, että muun muassa sarjatuliaseen anastaminen viittasi siihen, että mies suunnitteli rikosta lastensa äitiä kohtaan.

Hovioikeuden mukaan ei tullut kuitenkaan näytetyksi, että mies olisi tehnyt päätöksen entisen puolisonsa surmaamisesta.

HOVIOIKEUS piti miehen palvelusrikosta ja kavallusta törkeinä, kun käräjillä mies oli tuomittu perusmuotoisista rikoksista.

Muutoin hovioikeus pysytti yliluutnantin yli kahden vuoden tuomion, joka tuli muun muassa entisen puolison vainoamisesta, pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta. Yliluutnantti muun muassa uhkaili lapselleen ”repivänsä äidin pään irti”.

Lisäksi mies tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Rikokset tapahtuivat Rovaniemellä vuosina 2017–2018. STT ei julkaise yliluutnantin nimeä seksuaalirikoksen uhrin suojelemiseksi.
 
 
"STT ei julkaise yliluutnantin nimeä seksuaalirikoksen uhrin suojelemiseksi." Seli seli, tarkoitus on suojella tätä kantasuomalaista rikollista. Sanomattakin on selvää, että tämä henkilö on perussuomalainen. Ei ole ensimmäinen kerta, kun perussuomalaiset uhkailevat suomalaisia naisia avioerotilanteissa. 
 
Huomenna tulee kuluneeksi 80 vuotta Talvisodan syttymisestä. Sotaveteraanit eivät taistelleet sen vuoksi, että ym. kaltaisia Perussuomalaisia työskentelee Armeijassa. 
 
TÄMÄ ON SOTAVETERAANIEN HÄPÄISYÄ JA RASISIMIA SUOMALAISIA KOHTAAN!
 
PERUSSUOMALAISET ON HETI EROTETTAVA ARMEIJAN PALVELUKSESTA! SITÄ PAITSI POLIITTINEN TOIMINTA ON UPSEEREILTA KIELLETTY!
Super... eikun perSumies

#146 Sotaveteraanit ja Lotat häpäistiin Linnan juhlissa!

06.12.2019 19:33

Nähty televisiossa Linnan juhlien tanssi lattialla: kaksi naista halasi toisiaan kesken tanssin ja heidän miehensä kättelivät toisiaan! Sota veteraanit eivät taistelleet sen vuoksi että Linnan Juhlissa tehdään etiketti virheitä !! Nyt kyllä loppui Linnanjuhlien seuraaminen! Toivottavasti Tasavallan Presidentti puuttuu tällaiseen Suomen Kansaa loukkaavaa käytökseen!

Järkyttynyt

#147 PERSUMIES PUUKOTTI 10-VUOTIASTA TAMPEREEN CITYMARKETISSA!!!!!

18.12.2019 15:14

https://yle.fi/uutiset/3-11124770

"Epäillyllä ei poliisin mukaan ole ulkomaista taustaa." 

 

Kyllä jokainen voi aavistaa mitä tässä on tapahtunut: epäilty on perussuomalainen jolla on paha mieli ja uhri ja hänen isänsä ovat maahanmuuttajia. Tämä tietenkin salataan kun persuja halutaan taas kerran "ymmärtää".

Isänmaallinen suomalainen

#148 ADRESSI MIKA NIIKON, VILLE VÄHÄMÄEN JA JUHA MÄENPÄÄN EROTTAMISEKSI EDUSKUNNASTA

23.01.2020 16:26

(Kopioi alla oleva teksti, liitä se tekstinkäsittelyohjelmalla uuteen dokumenttiin ja tulosta. Voit tulostaa dokumenttia haluamasi määrän ja levittää sitä vapaasti.)

 

ADRESSI MIKA NIIKON, VILLE VÄHÄMÄEN JA JUHA MÄENPÄÄN EROTTAMISEKSI EDUSKUNNASTA

 

Me allekirjoittaneet isänmaalliset suomalaiset vaadimme perussuomalaisten kansanedustajien Mika Niikon, Ville Vähämäen ja Juha Mäenpään erottamista seuraavista syistä:

 

1) Mika Niikko ja Ville Vähämäki ovat salanneet osakkuutensa Kiinan valtioon kytkeytyvässä teknologiayhtiössä. Perussuomalaisten äänestäjiä tällainen ei tietenkään häiritse, mutta  kuinka luotettava, uskottavuudesta puhumattakaan, kansanedustaja voi olla, jos hän salaa asioita?

2) Mika Niikko on myynyt sähkötupakkaa oman yrityksensä kautta samaan aikaan kun hän puhui eduskunnassa sähkötupakan puolesta. Kansanedustajan ei kuulu ajaa bisneksiään toimiessaan kansanedustajana.

3) Juha Mäenpäätä vastaan ollaan nostamassa syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Valtakunnansyyttäjä tarvitsee syytteen nostamiseen eduskunnan luvan (!). Tällainen on ehdottomasti  kansan oikeustajun vastaista! Voiko kuka tahansa tehdä rikoksen joutumatta edesvastuuseen, jos vain liittyy perussuomalaisten jäseneksi? Eihän tämä näin voi olla! Kansanedustajan syytesuojasta säädetään perustuslain 30 §:n 2 momentissa. Tämä lainkohta on kumottava välittömästi, koska on käynyt ilmi, että perussuomalaiset käyttävät sitä väärin.

 

Me allekirjoittaneet esitämme lisäksi  perussuomalaisille syvän paheksuntamme Suomen kansan nimissä puhumisesta. Todellisuudessa 75 % Suomen kansasta ei tue eikä hyväksy perussuomalaisten toimia eikä puheita.

 

Tämä adressi luovutetaan kaikille eduskuntaryhmille, hallitukselle, tasavallan presidentille ja tiedotusvälineille.

 

Nimi                                                                         Nimi

 

 

VITU MITÄ SETTII

#149 Re: Koulupojan murhasta epäilty on persu

05.02.2020 06:09

#126: - Koulupojan murhasta epäilty on persu 

KEEE HHEE EHEEEHEE HEE EEHEEE EHEHEHEH EHEH EHEHE EEHEHE HEHEHEH EHEHEHEHEHEHEHEHE HEHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHH HHHHHHHHH HHHHHH HH

;) TOI OLI HYVÄ! KAS KU EI MUL LEIKANNU!

 

''HOMO SEXSUAALISEN R KAIS RIKOKSEN TEKIJÄ ON PERSU KOSKA OULUS EI KERROTA ET TEKIJÄ OIS MUTAKUONO TAI PENIS NAHATION SOMALI JA UHRIKI SUOMALAINEN PIKKU P3RSE!''

PS:*

 

PITÄÄ OLLA HUUMORIA

 

SIEG HAIKIT VAAN KAIKILLE!

 

PAKKO OLI RE POSTAA ;)> KHÄHÄHÄÄ NIIN KOVAA VITU SETTII! AIVAN PÄHEEETÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

#150 Re: Koulupojan murhasta epäilty on persu

05.02.2020 06:11

#126: - Koulupojan murhasta epäilty on persu 

Vieras

#126 Koulupojan murhasta epäilty on persu

27.12.2018 16:42

Helsingin Arabianrannassa tapahtuneesta koulupojan murhasta epäilty on persu. Tämä on pääteltävissä seuraavista seikoista:

  • epäillyn etnistä taustaa ei ole mainittu, joten hän on suomalainen
  • epäillyllä on rikostaustaa
  • epäilty on saanut aiempia tuomioita vuosina 2001, 2003, 2005 ja 2007
  • Ylen uutisen mukaan "Vuonna 2007 mies tuomittiin pahoinpitelystä, joka alkoi sanaharkasta baari-illan jälkeen."

Jokainen voi ihan itse päätellä, mitä puoluetta suomalaiset rikolliset kannattavat. Lisäksi persujen kannatus on suurinta eri baareissa, joissa se nousee jopa 100 prosenttiin.

Ehkäpä epäilty mies perustelee tekoaan sillä, että tapahtumapaikan nimi oli Arabianranta ja hän luuli paikan olevan arabimaahanmuuttajien kansoittama.

Mutta persut kiittävät ja kumartavat, taputtavat päähän ja ottanevat yhteyttä eduskuntavaaliehdokkuuden merkeissä.