Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Tehdään kullanvamous!
Vieras

#10 Re: Nyt alkaa myös riittää

28.09.2010 18:09

#9: - Nyt alkaa myös riittää

Mitä ihmettä ne 200 turvanpieksäjää siellä "öljymäellä" palkkansa eteen tekevät kun niillä on jokapaikkaan AVUSTAJAT, jotka osaavat varmaan useinkin ne hommat paremmin kuin virallinen taho?

Ministereiden ja kansanedustajien ynnä siihen liittyvän laahusporukan tekemiset ja edesottamukset on saatava suurennuslasin ja mikroskoopin alle tutkittavaksi. Siellä sitä on kirppuja, luteita ja täitä...

Eikö muka yhteiskuntajärjestelmää voi muuttaa ympäri ämpäri niin, ettei raskasperseisiä politiikkoja enää tarvittaisi meitä verottamaan?

 

Vastaukset

Milton
Vieras

#1021 Re: Re: Nyt alkaa myös riittää

2010-09-30 09:02:05

#10: Tehdään kullanvamous! - Re: Nyt alkaa myös riittää

Niinpä. Politiikka on varastetun rahan uudelleenjakoa, joskus hyviin tarkoituksiin mutta silloinkin tehottomasti. Väistämättä rahaa menee myös rosvojen taskuihin.

Oikea ratkaisu olisi lopettaa verotus, jokainen käyttäisi rahansa juuri niin kuin hyväksi näkee. Korruptio ja tehottomuus loppuisi saman tien. Moni vain luulee olevansa jotenkin riippuvainen valtiosta, ikään kuin rahan kierrättäminen valtion kassan kautta jotenkin ylläpitäisi elintasoa.

Jos aihe kiinnostaa niin esim. David Friedman tai Stefan Molyneux tarjoavat lisää luettavaa. :)

virkamiesnainen
Vieras

#2228 Re: Re: Nyt alkaa myös riittää

2011-03-10 14:30:13

#10: Tehdään kullanvamous! - Re: Nyt alkaa myös riittää

niin päälle vielä avustajien palkat (tosin osittain jotkut säätiöt maksaa ne).Ihan hyvin asiat voisi järjesetää niin ettei enää olisi tuota raskasta koneistoa A-mäellä mukamas päätöksenteossa. Eivät ne ihan oikeasti mitään tee kuitenkaan (tai joku joskus jotain ihan pientä) Valtion virkamiehet hoitaa kaiken, tarpeeksi direktiivejä tulee EU.sta, lait valmistetaan ministeriöissä. 200 kumileimaisinta. Puolet riittäisi. Miettikää mitä ne saa tuon palkan lisäks. Pitkät lomat, vaaliavustusta, esiintymispalkkioita, lahjuksia ym.

Eduskunnan kovapalkkaiset suojatyöläiset!

#2943 Re: Re: Nyt alkaa myös riittää

2014-02-13 13:55:50

#10: Tehdään kullanvamous! - Re: Nyt alkaa myös riittää

Jaa, että vielä palkankorotus maan surkeimmalle 200 joukkiolle, joista vähintään puolet luistavat täysistunnoista, mutta käyvät kyllä kirjottautumassa istuntoon, mutta poistuvat samantien- korkeat paperipinot näiden luikurien pöydillä sekä tv-kuvaus todistavat, mitä nämä pyrkyrit todellisuudessa ovat-   mistä nälle roistoille oikein maksetaan kohtuuttomia palkkioita- valtiosääntöä ja perustuslakia on muutettava siten, että 100 kansanedústajaa riittää- silloin ei varmaan puolet uskaltaisi jatkuvasti luistaa täysistunnoista ja valtio ja veronmaksajat säästäisivät palkkkustannuksissa, päivärahoissa ja matkakuluissa!

Joku

#3239 Huoh

2014-03-26 14:20:51

Olisi voinut vähän edes yrittää pohjustaa tuota alotusviestiä.

JOKU RAJA

#5112 Re: Re: Nyt alkaa myös riittää

2014-04-06 16:13:10

#10: Tehdään kullanvamous! - Re: Nyt alkaa myös riittää


VOI MITEN MAHTAVAA NÄHDÄ ETTÄ SUOMESSAKIN VOI VAIKUTTAA NÄKYVÄSTI EDES MIELIPITEESEEN -


HYVÄ SUOMI, HYVÄ SUOMEN KANSA! NYT PUHUTAAN Y H D E S S Ä, PITÄKÄÄ PINTANNE!!! NYT RIITTÄÄ!!!