Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti

Etkö voisi myöntää tahallista salakuljetusta ja hiljentyä?

#517 Eija parka!

19.12.2011 20:31

Kirjoitusasusta päätellen täällä ei enää puolusta Daltonia kuin Eija itse, ja sitten hän kuvittelee että kun täällä on myös tuonnin ja eläintenhoidon asiantuntijoita (ilmeisesti 1-2 eri henkilöä), että kukaan tavis ei voisi kirjoittaa asiantuntevasti ja tietää tuonnin pykälistä. Eli kuvittelee että läänineläinlääkäri viettäisi vapaa-aikaansa netissä kiukuttelemassa tällaisesta pikku-asiasta.
Herää Eija! Sulje tietokone ja mene vaikka tilaamaan aaseillesi vuolija, harjaamaan "rakkaita" hevosiasi tai luomaan lantaa.

Vastaukset


Vieras

#518 Re: Eija parka!

2011-12-19 20:57:10

#517: Etkö voisi myöntää tahallista salakuljetusta ja hiljentyä? - Eija parka!

Kyllä täällä on vielä monia surullisia Daltonin ystäviä. Kiukuttaa nin suunnattomasti tämä Läänineläinlääkärin johtama viattoman eläimen tappo. Toivon, että hän vielä jonain päivänä kohtaa oman sydämensä kylmyyden.

 

KAIKKEE SOOPAA, VIITITTEKIN?

#524 Re: Eija parka!

2011-12-20 00:04:37

#517: Etkö voisi myöntää tahallista salakuljetusta ja hiljentyä? - Eija parka!

Jossain sivuilla, ihan asianasta tietävät, sanoivat, että  turvallista on tuoda joko Norjasta tai Ruotsista ja Eija toi Ruotsista, niin sitten viel pitää aukoo päätä ja käydä eläin tappamassa. On teidän tietonne ja toimintanne,niin syvältä, että..... menkää itteenne, ootte niin raukkoja ihmisiä. HÄVETKÄÄ!