Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti

Puutteita tiedoissa

#551 Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

23.12.2011 09:22

Teille virkaeläinlääkäreille on jo aiemmin esitetty toivomus, etää ESIINTYKÄÄ NIMELLÄNNE !
Me Daltonin ystävät tiedämme sitten, missä tiedoissa teillä on aukkoja, jotka vaativat korjaamista.
Hoitakaa eläinsuojeluasiat kuntoon navetoissa, sikaloissa, turkistarhoissa, koiratehtaissa jne , niissä riittää työtä.
Huolehtikaa myös, että eläinlääkäripäivystyksessä olisi AINA pätevä eläinlääkäri ! Nyt eläimiä on menetetty eläinlääkärin puoskaroinnin takia.

On aivan järetöntä tuhlata aikaa paperisodassa, kun eläimet kentällä huutavat apua ! Auttakaa kärsiviä eläimiä ja pitäkää jalat maassa !

Pas*aset siat jne teurastomoissa ovat varmasti suurempi terveysriski ihmisille kuin Ruotsista puutteellisin tiedoin tuodut eläimet. Järjen käyttö asioiden hoidossa on sallittu !

Vastaukset


Vieras

#554 Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

2011-12-23 13:43:47

#551: Puutteita tiedoissa - Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen 

 

Lehdon ja viranomaisten julkisuuteen antamissa tiedoissa on eroavaisuuksia. Itse luotan viranomaisten antamiin tietoihin ja ihmettelen miksi Lehto sivuuttaa olennaiset seikat. Hän on keskittynyt puhumaan vain tubi testistä, vaikka on jättänyt hoitamatta olennaiset velvoitteet. Myöntäessään ne, ihmiset voisivat ottaa opiksi. Luvaton tuonti ei ole eläimen edun mukaista. Minä ainakin esiinnyn täällä ihan omana itsenäni ja olen vieras. Jos Lehdolla ei olisi ollut niin eläimensä tuonnissa ja tiedoissa niin suuria aukkoja, viranomaiset tuskin olisivat lopettaneet sitä. Tämä on ikävä tosiasia. Juuri elintarviketurvallisuuden, eläintautien torjunnan ja eläinten hyvinvoinnin vuoksi nämä määräykset ja lait ovat olemassa. Hyvä että ne koskevat kaikkia eläimiä kaikissa Euroopan maissa. Jos jotain hyvää tapauksesta voisi löytää, nyt ainakin julkisuudessa on ollut esillä miten käy, jos yrittää luvattomasti eläimiä tuoda. Vastuu on tuojan. Miten kukaan voi olla niin piittaamaton, ettei välitä omien tai muiden eläinten turvallisuudesta. Toivottavasti tämä oli viimeinen laittomasti maahantuotu eläin. Puoskareiksi ja akoiksi nimittely on ala-arvoista. Eläinlääkärit ovat joutuneet toimimaan lain velvoittamana, enkä usko hetkeäkään heidän nauttineen tilanteesta. Tuojan pitäisi myötää tekonsa ja koska Evirasta olisi varmasti kerrottu seuraukset ja ne myös jopa netistä löytyvät, on käsittämätöntä miksi vierittää syy muiden niskaan. Suomessa karanteeni ei onnistu, koska virallista valvottua karanteenipaikkaa ei ole. Tuontimaa ei ota alpakkaa tietenkään takaisin. Siksi eläin lopetetaan.