Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Kannabis kuuseen täältä!
Vieras

#2286 Äly hoi?

14.10.2010 15:49

Kannabis ei tee mitään muuta, kuin päihdyttää ihmisen luulemaan olevansa terve ja onnensa huipulla, vaikka samaan aikaanhan hamppu tuhoaa ihmisen aivosoluja ja terveyttä.

Vastaukset

Vieras1987
Vieras

#2290 Re: Äly hoi?

2010-10-15 10:10:01

#2286: Kannabis kuuseen täältä! - Äly hoi?

samaa voi sanoa alkoholin vaikutuksista ihmisiin,tuhoaa aivosoluja ja terveyttä !

lailliseksi ehdottomasti. kannabiksen käytössä ei saa itseään samanlaiseen örvellys-häirikkö tilaan kuin alkoholin kanssa,pilven polttelusta tipahtaa=nukahtaa korkeintaan. koskaan en ole nähny tai kuullu kenenkään pilven polttajan käyttäytyneen väkivaltaisesti kavereita tai muita ihmisiä kohtaan,toisin kun alkoholin alaiset joita näkee tappelemassa joka ke,pe,la ja su + muinakin päivinä.

ennenkuin kannabiksen vastustajat rupeavat haukkumaan käyttäjiä nisteiksi ja itse äitimaan lahjaa,kannabista,huumeeksi OTTAKAA SELVÄÄ asiasta,jotta näette myös sen toisen puolen. ette vastustajat uskokkaan, kuinka moni pössyttelijä on tehnyt teille ravintolassa ruuan,leikannut hiukset tai myynyt vaikka ulkomaan matkan. hauskaa seuraavaa kauppareissua teille vaan, myös se mukava lähikaupan myyjä voi olla kannabiksen kannattaja !!

Vieras
Vieras

#2299 Re: Äly hoi?

2010-10-18 14:40:32

#2286: Kannabis kuuseen täältä! - Äly hoi?

Kannabis ei tuhoa aivosoluja vaan vaikuttaa tavalla, joka vapauttaa dopamiinia tietyillä alueilla tavallista enemmän. Alkoholi taas salpaa hermosolujen välisiä yhteyksiä aivoissa ja suurina määrinä tuhoaa aivosoluja.