ryks

Kommentoitu viesti

Simplex IX

#16 Kuntakartta tuli jo

14.01.2012 20:13

Pian,jo helmi-maaliskuussa, tulevat kartat myös

lakkautettavista/yhdistettävistä maakunnista
jäljelle jäävistä seurakunnista
lakkautettavista varuskunnista
Yhistyvistä keskussairaaloista
lakkaavista aluesairaaloista
ammattikorkeakouluista,
ammattikouluista,
lakkavista ely- ja avi-keskuksista jne.

Palvelut loittonevat kuin lähtevä laiva satamasta.
Keskittävät voimat, kokoomus, sosiaalidemokraatit ja vihreät ajavat rakenteita ja palveluja yhteen, isompiin yksikköihin. Se koskee meitä kaikkia.
Muistetaan tämä mm kunnallisvaalissa 28.10.2012 siellä Riihimäen ja Lopen kunnassakin. Nekin kuntayksiköt muuten siirtyvät lakanneiden kuntien historiahaarstajien ja viireinä museoihin ja keräilijöille.

Vastaukset

Politiikkoihin kyllästynyt

#36 Re: Kuntakartta tuli jo

2012-01-17 09:40:53

#16: Simplex IX - Kuntakartta tuli jo

Tämä on provokaatiokirjoitus; ihmisten tyerveyden kustannuksella tässä leikkii keskustapoliitikko, joka sotkee asiaan siihen kuulumattomia argumentteja. Vallasta ei pidä kamppailla - palvelujen saatavuus ja taso on kansalaisten perusoikeuksien toteutumisen tae! Jos Hvkää ja Rmäen seudun kunnat yhdistettäisiin muodostuisi vahva kuntapoliittinen voimakenttä, joka olisi voimakkaampi kuin Hlinna; ja sitähän siellä pelätään ja vedotaan "heimoromantiikkaan" kaikin voimin.

Pääradan risteysaseman seutukunta on osa Pohjois-Uuttamaata, kuluisi luonnollisena osana Uudenmaan sairaanhoitopiiriin. RYKS:n Hvkään sairaalan kanssa yhteistyö ja työnjako olisi itsestään selvyys, ellei asukkaita pakkosuunnattaisi Aulangon harjulle! K-HKS ei tietenkään sitä tunnusta, sahaisi sillä poikki oman oksansa. Ryks:in riisumisella parannellaan shp:n asemia taistelussa, jossa - kuntauudistuksesta riippumatta ja sen ohella - on pudotettava sairaanhoitopiirien lukumäärää.

Adressista puuttuu tärkeä vaatimus - maakuntalaitos ja heimoromantiikka on maan hallitojakojen pohjana kumottava!

Sairaalan erikoisosaamista tarvitseva potilas

#45 Re: Kuntakartta tuli jo

2012-01-22 08:47:57

#16: Simplex IX - Kuntakartta tuli jo

Eihän sotketa asioita - tässä protestissa on kysymys potilaan oikeuksista ja tarkoituksenmukaisesta hoidon porrastuksesta. Hämeenlinnan poliitikkojen pussiin vain pelaat, kun sotket kuntauudistyuksen tähän asiaan. Jätät siten riihimäkeläisille politiikoille kertomatta, ettet tykkää heidän vetelyydestään ajaa meidän seudun potilaiden parasta. Ovat mukana ajamassa alas toimivaa sairaalaa, meidän etuja palvellaan, kun erikoissairaanhoidon peruspalvelut on saaatavissa paikkakunnalla. Eiks`sovita hoidetaan tätä asiaa eikä politikoida kuntauudistushankkeen vastustajien (hallitusopposition) pussiin!