Vastustamme Keuruun Pioneerirykmentin lopettamista

Kommentoitu viesti

Kolikon toinen puoli

#82 erilainen mielipide keuruun seudusta

21.02.2012 08:27

Keuruulla asuneena, siellä osan intistä käyneenä voinen sanoa että onko se nyt aivan oikein, että aamulla kun heräsi sai yskiä verta sekä nyt on astmalääkitys ollut päällä kotiutumisesta lähtien käytössä vaikken keuruulla ollutkaan kuin räjähdekoulutuksen ja pionaukin. Kapiaisilta puuttuu kaikki järjenkäyttö, kaiken pitää tapahtua huutamalla kuten vanhoina hyvinä aikoina. Keuruu on sellainen paikka niin kokonaisuudessaan että lopettakoot koko kaupungin vaikka varuskunnan mukana. Itsekeskeisiä ihmisiä. kunnan ja varuskunnan asiat päätetään konjakkikabineteissa, veronmaksajathan siitä kärsii. En tule koskaan palaamaan synnyinseudulleni jo aivan sen takia millaisia ihmisiä siellä asuu.

Keneltäkään keuruulla palvelleista en ole kuullut mitään positiivista kasarmin toiminnasta, toisinkuin esim Hallista, Parolasta, Lentosotakoulusta, Niinisalosta ym..

Vastaukset


Vieras

#83 Re: erilainen mielipide keuruun seudusta

2012-02-21 23:22:41

#82: Kolikon toinen puoli - erilainen mielipide keuruun seudusta

Se on sellaista, kun kapiaiset ovat jumittuneet talvisotaan. Kirjaimellisesti. Lisäksi yksikään kapiainen, edes esikunnassa ei pysty tunnustamaan tosiasiaa, että kyseisen varuskunnan kasarmilla EI PYSTY ELÄMÄÄN saatikka suorittamaan varusmiespalvelusta, ei se ihan sattumaa ole että Keuruulla suurin osa varusmiehistä keskeyttää palveluksensa hengitysvaikeuksien takia, paljon enemmän kuin muissa varuskunnissa.