Hallitus ei nauti kansan luottamusta.

Kommentoitu viesti

Reima Kultalahti

#20 Re: Re: väärin ajattelevat?

10.03.2012 11:22

#16: - Re: väärin ajattelevat?

eipäs näy paljoa poistettuja kommenttejakaan vain asiattomat poistetaan mutta kritisointi on aina tervetullutta ja sitä pitääkin olla,mutta akuankka juttuja ei täällä silti tarvita, myös allekirjoittaneista akuankat poistetaan ja kirjoittelu onkin nimetöntä mutta allekirjoituksissa pätee siis poisto jos on akuankka.

sen sijaan ns väärin ajattelevia ei ole koska jokaisella on oikeutensa ajatteluun ja asiallisia kommentteja ei poisteta jos ajatus ei kulje samaa rataa.

suomi on sananvapaa maa kunhan vaan sanat noudattaa hallituspuolueidemme tahtoa, suurimmat lehdetkin kun etsii vikoja mualta peittääkseen kokoomuksen töppäilyt, eikä ihme sillä lehtien omistajapohja on kokomustaustaista.

Se jolla on selkärankaa kirjoittaa aina omalla nimellään, muut huudelkoot puskista.

 

 

Vastaukset

UB Kokkolasta

#69 Re: Re: Re: väärin ajattelevat?

2012-04-06 11:52:11

#20: Reima Kultalahti - Re: Re: väärin ajattelevat?

Olet Reima aivan oikeassa. Minä en ole viitsinyt tänne tai ylipäätään minnekkään kirjoitella vaikka onkin usein ottanut päästä.

Mutta nyt kyllä alkaa mitta olemaan täysi. Ministerit kyllä nostaa omia palkkojaan mutta muita työntekijöitä kehottavat olemaan maltillisia palkankorotusvaatimuksissaan. Veroja kyllä nostavat alveja ja polttoaineveroja ja hyvillä laskutaidoillaan laskevat että kun nämä ihmiset ja yritykset ovat viime vuonna maksaneet näin paljon veroja ja jos näitä veroja ensi vuodeksi nostetaan tämän verran niin näiltä samoilta ihmisiltä tulee näin paljon enemmän euroja verolaariin. mutta kun eivät raukat ymmärrä että nämä yritykset joko menee nurin tai muuttavat ulkomaille missä helpommat olot yrityksillä niin eihän niitä veroja tule lainkaan ja näiden yritysten työntekijät joutuvat työttömiksi ja valtion pitää heille maksaa työttömyyskorvausta juuri siitä rahapussista mihin nämä korotetut verot piti tulla mutta joihin ei sitten tullutkaan mitään kun ne meni ulkomaille.