Antonio Dalaksen puolesta

Kommentoitu viesti

Liisu

#15

27.03.2012 19:40

Jokaisen virkaintoisen viranomaisen pitäisi kyllä tällaisessa tapauksessa asettua itse Antonion asemaan. Se on jo suuri ihme, että hän on aikoinaan päässyt pakenemaan henkensä uhalla moisesta paikasta. Ja toinen suuri ihme on se, että hän on pystynyt aloittamaan "uuden elämän" täällä Suomessa. Tällainen toiminta viranomaisten taholta on IHMISARVOA LOUKKAAVAA ja täysin ajattelematonta. Toivottavasti Antonio pääsee mahdollisimman pian takaisin Suomeen!!

Vastaukset

Liisu

#23 Re:

2012-03-27 20:24:54

#15: Liisu -

Tarkennusta vielä edelliseen: että en tosin tiedä onko hän aikoinaan tarkalleen ottaen joutunut lähtemään kotimaastaan henkensä uhalla. Mutta niin kuin adressin etusivulla lukee, niin tilanne on lähtöhetkellä ollut kuitenkin uhkaava. Ja en näe kyllä etusivulla olevan kirjoituksen perusteella mitään syytä, miksi hänet on pitänyt palauttaa takaisin kotimaahansa. Ihan itkettää hänen kohtalonsa. Toivon Antonio Dalakselle parasta!

Järki käteen!

#90 Re:

2012-04-14 12:07:58

#15: Liisu -

Viranomaisten pitää noudattaa lakia, eikä tehdä typeriä - ja eriarvoistavia - päätöksiä tunnepohjalta tai nettikirjoitusten perusteella.

Angola on turvallinen maa, eikä meillä ole elatusvelvollisuutta sen asukkaisiin. Suurin vääryys asiassa on se, että hepulle maksettiin verovaroin lentolippu toiselle puolen maapalloa!