Antonio Dalaksen puolesta

Kommentoitu viesti

T

#25 Antonion puolesta!!

27.03.2012 21:08

Tässä tämä taas nähtiin, millasta toimintaa Suomen johdolta ja Maahanmuuttovirastolta asiaa kohtaan on! Kaikki hyvät ja työtätekevät maahanmuuttajat heivataan takaisin kotimaahansa, Antoniolla oli suorastaan loistava elämä Suomessa! Kaikki "pahat" ihmiset ja kaikenmaailman rikolliset kyllä saa oleskeluluvan Suomeen, mutta hetiku on tämmönen KUNNON poika, niin annetaan kenkää... Ei ole mitään kehumista tässä Suomen johdon toiminnassa! Kun kuulin, että Antonio on haettu Pudasjärveltä, menin sanattomaksi. En käsitä, miten tämä voi olla mahdollista!!

Jos poika on asunu parin vuoden ajan jo Suomessa, oppinu suomen kieltä, kulttuuria, toimintaa täällä ja halusi tosissaan tehdä työtä Suomessa, miksi niin viattomalta ihmiseltä viedään kaikki niinkuin tikkkari pois? Suututtaa.. kyllä meni yöunet!

Toivotaan yhdessä Antoniolle parasta ja oleskelulupa Suomeen! Odotan sitä päivää tosi paljon että Antonio on takaisin meidän kanssamme täällä Suomessa..!

Vastaukset

Minä 12345

#84 Re: Antonion puolesta!!

2012-03-30 14:16:05

#25: T - Antonion puolesta!!

Hvä että on ihmisiä jotka haluavat auttaa. Antonio ei ole ainoa jolle on käynyt näin. Muitakin kunnollisia nuoria on palautettu samalla tavalla. Mutta nytkin on Suomen vankilassa henkilöitä jotka ovat tehneet ihmisoikeusrikkomuksia murhia ym.kauheita tekoja. Heitä suojellaan koska heidät kotimaassa surmattaisiin. Voi kun tietäis mitä pitäis tehdä.