säilyttäkäämme swengi järvenpäässä

Kommentoitu viesti

Tuomas Andersson

#26 Re: Höpö höpö

08.05.2012 19:33

#7: Mufloni - Höpö höpö

Minkälaista hyötykäyttöä herra/rouva sitten haluaisi tilalle..? Varmaan pari kerrostaloa ja siistin sisäpihan. Lissun grillikin on turha, siihenkin sais pari kerrostaloa. Niin, ja parit liikennevalot.

Swengi on viihtyvyydellään ja viihdetarjonnan monipuolisuudella ylivoimaisesti (!) Järvenpään paras KALJAJUOTTOLA. Ei sitä saa pystyyn minne vain. Huonokuntoinen ehkä, muttei toki hyödytön. Laitahan jonkin uuden kerrostalon kivijalkaan irkkupaari, osta sinne pari neliapilaa ja myy kilkennyä hanasta. Katsotaan vähän ajan päästä miten menee.

Tämän katkeran "kehityksenvaalijan" kommentin voitte jättää ihan huoletta huomioimatta.

Ei niin paljon uutta, ettei jotain vanhaakin. Kehitystä, pah.

 

 

Vastaukset

Hanna

#41 Nyt vois loppua tää kaupunkimaiseman raiskaus!

2012-08-20 15:47:54

Kauhistelin uuden Pajalan alueen kaavaa. Iso puisto on hyvä idea, mutta siihen se sitten loppuukin.

En yksinkertaisesti näe mitään järkeä siinä, että vanhoja vielä korjauskelpoisia taloja puretaan ja tilalle rakennetaan luonnottomia betonipönttöjä ja näyteikkunaparvekkeita!

Päättäjät, haloo!!

Pajalan alue olisi sijainniltaan mitä mainion koko kaupungin yhteiseksi olohuoneeksi. Aikaisemmin rakennettu kävelykatu kun ei ole tähän tarkoitukseen koskaan päätynyt. Vanhoista taloista voisi säilyttää sen, mitä on taloudellisesti mahdollista, rakentaa vähän uutta tilalle, maisemaan istuen.

Paikalle sopisi hyvin kahviloita, lasten leikkipuistoa yms. ulkoilutilaa. Kulttuurihistoriaa mukaillen käsityöpajaa ja taidenäyttelyä, kesäisin ulkoilmakonserttia ja talvisin klubeja, mahdollisuudet on rajattomat! Tarvitaan vain vähän mielikuvitusta ja osaavia ihmisiä, joita tiedän tästä kaupungista löytyvän enemmän kuin tarpeeksi. Täällä on paljon nuorta muutosvoimaa, joka odottaa vain mahdollisuutta näyttää kykynsä!

Swengi on valitettavasti vain yksi tämän ajan ahneuden uhreista.

HOK elannolle kaavoitettu Pajalan tontti huutaa vääryyttä ja ison koneiston rattaiden pysäytys tuntuu lähes mahdottomalta ajatukselta, mutta ei luovuteta vielä! Rauhaa, rakkautta ja kapinahenkeä!