EI tuulivoimaloita Kaskisiin

Kommentoitu viesti

N.I.M.B.Y

#10 Re: O9ma lehmä ojassa

15.08.2012 22:10

#9: herätkää - Oma lehmä ojassa

Koitappa ajatella asiaa näin. kun otetaan jokaiselle tuulimyllylle suojavyöhykkeen pinta-ala kertaa tuulimyllyjen määrä niin se on prosenttuaalisesti todella paljon kaskisten maapinta-alasta.

jos joku haluaisi rakentaa esimerkiksi kauhajoelle tuulivoimalapuiston ja ilmoittaisi että käyttöön tulee 6-8% koko Kauhajoen pinta-alasta niin hullunahan sitä pidettäisiin.

lehdessä (suupohjan sanomat 15.8) herra Leppinen (Kaskisten tuulivoima oy)on kommentoinut suoja-alueiden kokoa 0.3-0.4 hehtaaria, mutta kun kun asiaa hieman kooklettaa niin huomaa että alueet ovat paljon suurempia, kuten täällä on jo mainittu.(enkä tarkoita suomi24 keskustelufoorumia)

on totta että kaskisiin pitäisi saada lisää teollisuutta ja teollisia työpaikkoja ja kuormitusta sataamaan, mutta nämä kun siihen tulevat niin sitten ne myös siinä ovat pysyvästi.eikä siihen viereen mitään laitosta voi rakentaa, joka voisi oikeasti työllistää useamman kuin lehtijutussa mainitun 2 henkilöä.

kuvittele muuten näkyä meripenkalta kun tulet Kaskisiin.. kaukana Kristiinasta n.25 km Karhusaaresta näkyy hienosti pohjolan voiman piippu n.110 metriä korkea ja näkyy sieltä 3 myllyäkin( eivät muuten pyörineet tänään ) mieti miltä näyttää, kun Mervento ja WinWind kokoajan tekevät korkeampia myllyjä että ne saisivat edes sen 1/3 nimellistehosta täytettyä niin naselli korkeudet alkavat lähennellä tai jo ylittää 100 metriä ja siihen vielä lapakorkeus päälle niin ollaan lähellä sellaisia korkeuksia jossa Usain Boltillakin menee tasamaalla parikymmentä sekunttia.

 

Jos niin paljon diggaat myllyistä, niin muuta Reposaareen, tänne näkyville emme niitä halua tekemään peruuttamatonta tuhoa

 

oli miten oli, mutta näin on sanois Hannu Karpokin ja Enska sanois kauheeta

 

Vastaukset


Vieras

#11 Re: Re: O9ma lehmä ojassa

2012-08-15 22:50:46

#10: N.I.M.B.Y - Re: O9ma lehmä ojassa

Tässähän oli nyt tää, että sitä valitusta tulee vastaa joka paikassa. Ja suoja-alueet on joka paikassa samat, että onko sillä mitään väliä mistä ne menee? Uskon yhä, että suurin ongelma ihmisillä tässä on se omien hommien pilalle meneminen, eihän sitä kukaan omalle kohdalleen halua, mutta ei elämä voi olla pelkkää ruusuila tanssimista