Pelikoneet pois kaupoista ja kioskeista

Kommentoitu viesti

day

#1 PELIKONEET POIS SUOMESTA !!!

06.09.2012 16:41

Hei, Liian monen koti on tuhoutunut pelikoneneiden takia. Olen seurannut läheltä ihmisiä joilla on tämä riippuvuus. Lapset on kulkeneet rääsyissä, jääkaapissa on pelkkä valo. Pelaaja valehtelee..ei oo tullut sossustakaan rahaa... valhe...valheen päälle . Tätäkö haluamme tulevalle sukupolvellemme. Menet kauppaan ja siinä se on. Ruokarahat kilisee koneen pohjalle ja lapset odottavat nälkäisenä kotona.
ONKO TÄMÄ OIKEIN ??? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa, eikä vain puhua. Sinun nimesi ei näy jos sitä et halua. Mikä estää kirjoittamasta ja kommentoimasta. On niitä jotka vain puhuu ja niitä jotka tekee edes jotain asian hyväksi.
Olen sitä mieltä, että
PELIKONEET POIS SUOMESTA !!!

Vastaukset

eikä

#17 Re: PELIKONEET POIS SUOMESTA !!!

2016-12-12 14:11:21

#1: day - PELIKONEET POIS SUOMESTA !!! 

 miksi pitäs saada pois niitä on sillon tällön kiva panna 20 centtisiä lompakon pohjalta koneeseen ja jos tulee voitto niin sekin on lussaa mutta menee ne rahat turhempaakin

Veikkauksen ylpeä tukija

#18 Re: PELIKONEET POIS SUOMESTA !!!

2017-04-08 05:00:19

#1: day - PELIKONEET POIS SUOMESTA !!! 

 Omapaha ongelma ku tunkee paljon kun voisi kivat karkkirahat tienata jos pistää vaikka muutaman euron eikä jyystä 50 setelillä

 

Karri Etuaro

#23 Re: PELIKONEET POIS SUOMESTA !!!

2019-03-20 10:55:00

#1: day - PELIKONEET POIS SUOMESTA !!! 

Olen samaa mieltä kannssanne.Vihdoinkin joku on nostanut tämän ongelman esiin.

Porukka ottaa pikavippejä että voisivat voittaa takaisin mitä ovat hävinneet ja kuilu syvenee.

Mitään todellista voittomahdollisuutta niissä ei ole mytta veikkaus ruokkii ihmisiä voton mahdollisuudella mikä on järjetöntä koska niissä koneissa on tarkoitus nyhtää vähäosaisilta loputkin.

  

Surku

#26 Re: PELIKONEET POIS SUOMESTA !!!

2019-03-29 12:51:42

#1: day - PELIKONEET POIS SUOMESTA !!! 

Netin kautta pelattuna suurin osa rahoista menee. Jos joku kauppaan mennessä tai tullessa roposensa koneeseen laittaa se on pientä verrattuna nettiin, jossa minimitalletus on 10e. Et kosketa rahaa konkreetisesti ja yhtäkkiä huomaat, että tili puoli tyhjä. Toki, jos paha peliongelma saatat notkua päivän saman koneen edessä, että saat menetetyt rahat edes takaisin.Pelata ei saisi , kuin erikseen tehdyissä pelihalleissa, joihin liittyminen vaatisi talketusrajojen tekemistä. Veikkauksen ja Pafin nettipelaaminen saa talouden kuralle, jos peliongelma on.