Puolustamme lääkärien oikeutta toimia omantunnon mukaan.

Kommentoitu viesti

JK
Vieras

#3 Abortti on murha

09.01.2011 23:31

Suomessa yli 10 000 syntymätöntä lasta tapetaan joka vuosi.

Muinoin lähi-idässä uhrattiin pieniä vauvoja Molok-epäjumalalle, jonka tulikuumaksi kuumennetun kuvan sylissä lapsi paloi kuoliaaksi. Myös Israelilaiset lankesivat palvomaan Molok Jumalaa ja heitä kohtasi Jumalan väistämätön tuomio. Jumala on hyvä Jumala ja Hän vihaa vääryyttä.

Me suomalaiset tahraamme kätemme ihmisverellä. Syntymättömien ihmislasten verellä. Viaton ihmisveri huutaa maasta. Jumala ei voi siunata maata, johon viaton veri on vuotanut. Tämän meille opettaa jo kertomus Kainista ja Aabelista. 1 Moos 4:10-14. Kain myös karkotettiin synnyinmaastaan veljensä murhan vuoksi. Emme voi ottaa näitä varoituksia kevyesti.

Kuinka kauan tämä voi jatkua? Kuinka kauan me sallimme tämän jatkua? Ihmiset ovat säätäneet lait ja ihmiset voivat myös niitä muuttaa. Meidän tulee tehdä parannus, rukoilla ja kääntyä pois synnistä. Silloin saamme anteeksi ja pahat tekomme pyyhitään pois. Menetettyjä lapsia emme saa takaisin, mutta oman elämämme ja tulevien lasten elämän voimme pelastaa.

Valinta on meillä.

Vastaukset

Puritaani

#23 Re: Abortti on murha

2014-12-01 08:39:54

#3: JK - Abortti on murha 

Suomessa yli 10 000 syntymätöntä lasta tapetaan joka vuosi.

10000 ei edes riitä. Määrä on satoja kertoja suurempi.

Miksi nykyajan ihminen ei ota vastuuta itsestään, toisesta ihmisestä ja omista lapsistaan?

Vastuu siirretään aina jollekin toiselle; Selkärangaton mies siirtää vastuun naiselle (Käytitkö pillereitä?), nainen siirtää vastuun miehelle (Käytitkö kondomia?). Lopulta vastuu siirretään tilanteeseen täysin syyttömälle lääkärille ja hoitohenkilökunnalle. Onko oikein?

Tämän ajan jumalia ovat mm. seksi, mukavuudenhalu, raha, vastuuttomuus ja itsekkyys.

Näiden jumalien palvomiseksi ollaan valmiita murhaamaan lapsia, jopa estämään ihmisen elämän alkaminenkin.

Minäkeskeinen ihminen harrastaa vastuutonta seksiä lukuisten muiden vastuuttomien itsekeskeisten kanssa, mukavuudenhalusta. Markkinat ovat kehitelleet tähän jumalanpalvelukseen lukemattomia sakraaliaineita, pillereitä, kumeja, piuhojen katkaisuja ym. välineitä. Sairaalan alusastia on se viimeinen uhrimalja.

Markkinamiesten jumala on raha.

Markkinamiesten saarna on seksi. Markkinointimateriaalia riittää. Pornoa, viinaa, huumeita, vaatteita, autoja, taloja, luksusta, ehkäisyvälineitä jne. Kaikkia näitä markkinoidaan seksillä. Rahan takia. Rahan, jolla palvotaan sitten itsekkyyden jumalaa.

Ihmisen jumala on raha.

Avioliitto ei ole mukava, puolisoon liittyy rakkauden lisäksi vastuu. Lapsi ei aina ole mukava; lapsen hoitoon kuuluu vastuu. Vastuu ei ole mukava. Lapsen hoito vaatii rahaa. Sitä ei muka ole riittävästi koska pitää saada kaikki itselle.

Ehkäisy on murha.

Ellet ole valmis ottamaan vastuuta puolisosta ja lapsista, älä "harrasta" seksiä.

Rakkaus ei ole synonyymi seksille. Seksi ei ole synonyymi rakkaudelle.