Korvensuoran suuralueelle yhtenäinen peruskoulu

Kommentoitu viesti

Veroja maksava äänestäjä

#1 Oppivelvollisella on myös oikeuksia

11.10.2012 14:10

Oppivelvollisella lapsella on oikeus riittävään uneen, turvalliseen ympäristöön kouluissa sekä koulumatkoilla ja nykyaikaisiin työkaluihin (kuten kielistudio). Noita vähimmäisedelletyksiä ja oikeuksia ei Oulun päättäjissä ole toistaiseksi tunnustettu. Kunnallisvaaliehdokas: onko sinusta kantamaan vastuuta tästä ? Aloita adressista ja tuo itsesi muutenkin julki, mikäli haluat ääneni. Kanna vastuusi tulevien äänestäjien eli lasten hyväksi.

Vastaukset

Jari Laru

#2 Re: Oppivelvollisella on myös oikeuksia

2012-10-11 20:37:27

#1: Veroja maksava äänestäjä - Oppivelvollisella on myös oikeuksia

Olen samaa mieltä. Korvensuora tarvitsee koulunsa, ja laajemminkin: Koillinen suunta ansaitsee saman huomion kuin muutkin alueet. Itse tarkastelen laiminlyötynä seutuna koko aluetta aina Jääliin saakka. Kiimingin kuntataajamassakin on omat ongelmansa, mutta nyt sitä on "entrattu" isolla rahalla.

Mutta tosiaan, meidän kuusamontien varren asukkaiden täytyy nostaa uudessa Oulussa meteliä. Strategisella tasolla tahtotilamme täytyy olla jaettu. Emme voi käpertyä tarkastelemaan omien alueidemme etuja tällä suuntaa Oulua, sillä isommat (kaupalliset/kunta)palvelut tahtovat kummasti löytää tiensä lähes pelkästään nelostien suuntaisesti/meren rannalle/oulujoen rannalle.

Terveisin, Jari Laru, 367 (Kansallinen Kokoomus), http://www.jarilaru.eu
Politiikan ulkopuolella toimin Jäälin asukasyhdistyksen puheenjohtajana