Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

anikani
Vieras

#57 Just joo

29.01.2011 00:46

Kieltäkää samalla sakemannit,mäyräkoirat,chihut. Tuolla tanskan maalla tehdyt tilastot kertoivat näiden rotujen purreen eniten omistajaa/toisia koiria/vierata ihmisiä. Kielletään samalla myös ihmisiä saamasta lapsia, koska vanhempina pahoinpitelevät muita. Ainiin se olikin sallittua, eikä meitä voi lopettaa tässä maassa :(. Onhan noissa amstaffeissa se vaara, että voi tukehtua kuolaan kun toinen nuolee naamaa :) Se vasta vaarallista on.

Vastaukset

Juuh ai että niin vai!

#358 Re: Just joo

2011-12-04 20:05:36

#57: anikani - Just joo

Mee hoitoon. Itse omistan sakemannin ja meidän perheessä niitä aina ollut ja toi sun kirjotelmas kuulosti rodun selkkaukselta? Taidat olla siis joku ihmiin joka on kuitenkin roturasisti ö_o En tässä tapauksessa edes aijo kirjoittaa adressia. Siinähän kieltää kerta täällä MUISTA roduista aatellaan kaikkea p*skaa vaikka muut noiden omistajat yrittää nimenomaan auttaa kirjottamalla nimensä adressiin ja jne.

En siis ole kannalla että joo kaikki laumanvartijat pois suomesta VAAN voitaisiin rajoittaa tai kasv. voisivat katsoa kelle koiransa myyvät vähän tarkemmin tai sit kannattaa vaan opetella noiden ongelmaihmisten kouluttaa koiransa oikein ennen ku edes hankkivat rotua. Oispa semmonen testi jossa katotaa sopiiko koirat omistajilleen ):