Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia.


Vieras

#351

10.05.2011 14:53

hävytöntä.

Vieras

#352 mitäpä vielä ??

20.07.2011 16:47

itsellä sakemanni NYT ja TULEVAISUUDESSA !!! puuttuis tämä jermu vaikka mielummin maahanmuuttoon,nehän ne enempi vahinkoa tekee !!
turhautunut turhiin

#353 just joo!!!!!!!!!!!!!

20.07.2011 16:54

on siinä äijällä ongelma, mistä ei edes ymmärrä mitään.. liekö katkera ku ei vanhemmat ostaut sil lapsena koiraa tai jotain..! meillä suomessa kyllä hitto olis oikeitakin ongelmia eikä tälläista turhaa sontaa..!!!

Vieras

#354

26.07.2011 05:30

Täysin tarpeeton lakialoite.

Vieras

#355

03.12.2011 17:56

Mielestäni mitään koirarotua ei tulisi kieltää Suomessa,kaikilla on joku tarkoituksensa,oli se sitten työ-tai harrastustehtävä.Sitäpaitsi suurin osa Suomessa ihmisen kimppuun käyneistä koirista ovat olleet palveluskoiria,eivät laumanvartija-tai taistelukoiria.Kaikkien koirarotujemme kanssahan tehdään jatkuvasti töitä että ne sopeutuisivat nyky-yhteiskuntaan,asiat ovat menneet hyvään suuntaan jos ajattelee millaisia listassa olevat koirat ennen olivat.Suomessa ei yleensä koirataistelujakaan järjestetä ja entisistä taistelukoiristakin kasvatetaan yhteiskuntakelpoisia seurakoiria.
TiiPii

#356 Re: Pertille kiitos!

03.12.2011 18:48

#34: Kllm-63 - Pertille kiitos!

Loistavaa, olen samaa mieltä kanssasi..Osittain. On koiria ja Koiria ;)


Vieras

#357

04.12.2011 03:09

Mielestäni tiettyjen koirarotujen kieltämisellä ei voiteta mitään. Siitä ei aiheudu mitään muuta kuin paljon mielipahaa. Koskaan ei yhden tai kahden yksilön takia saa yleistää ja pilata koko rodun mainetta. Kuitenkin loppujen lopuksi koira on aina koira ja se joka koiraa kouluttaa ja kasvattaa sekä ohjaa, on siellä hihnan toisessa päässä. Hän loppupeleissä vastaa siitä, mitä hänen koiransa tekee ja millainen se on. Ei koira kenenkään kimppuun hyökkää, jos se on oikein sosiaalistettu ja omistajansa hallinnassa - olipa se sitten minkärotuinen "tappajakoira" hyvänsä... Se onkin sitten ihan eri asia, pitäisikö omistajaa kouluttaa - ja miten.
Juuh ai että niin vai!

#358 Re: Just joo

04.12.2011 22:05

#57: anikani - Just joo

Mee hoitoon. Itse omistan sakemannin ja meidän perheessä niitä aina ollut ja toi sun kirjotelmas kuulosti rodun selkkaukselta? Taidat olla siis joku ihmiin joka on kuitenkin roturasisti ö_o En tässä tapauksessa edes aijo kirjoittaa adressia. Siinähän kieltää kerta täällä MUISTA roduista aatellaan kaikkea p*skaa vaikka muut noiden omistajat yrittää nimenomaan auttaa kirjottamalla nimensä adressiin ja jne.

En siis ole kannalla että joo kaikki laumanvartijat pois suomesta VAAN voitaisiin rajoittaa tai kasv. voisivat katsoa kelle koiransa myyvät vähän tarkemmin tai sit kannattaa vaan opetella noiden ongelmaihmisten kouluttaa koiransa oikein ennen ku edes hankkivat rotua. Oispa semmonen testi jossa katotaa sopiiko koirat omistajilleen ):

Hmm..

#359 Re: Marialle

04.12.2011 22:10

#75: en luovuta suosiolla - Marialle

Just..Ei tommossia AGGREJA koiria kuulukkaan tuoda kyseisiin tapahtumiin. Sehän on päivänselvää,jos omasi ei ole hanskassa senkään tkaia että se on vihainen niin sinuna aikuisena ihmisenä en vaarantaisi muita ym. ahneutesi/typeryytesi takia. Kannattaa miettiä minkä koiran ottaa koska jos haluaa jonkun koirapuistokoiran/näyttelykoiran/kaikkienkaverin niin ei kannata mitä tahansa ottaa. Et voi aatella itsekkäästi kun minä minä minä haluan viedä koirani näyttelyihin tms. ON meidänkin koiran kimppuun meinannut joku pyreneittenmastiffi käydä kiinni MÄTSÄREISSÄ. Huomaa että omistajalla ei ollut tietoa ettei vihaista koiraa saa tuoda ylipäätään mätsäreihin/näyttelyihin. omani siis vain käveli tosta ohi kun tuon ongelmaihmisen koira mörähti pöydän alta ja ois satavarmasti purrut omaa koiraani mikäli omistaja ei sitä olisi rauhoitellut!! ENKÄ siis yleistä,on noita mukaviakin ja paljon mut joo tossa tapauksessa mukavuus oli kaukana.


Vieras

#360

06.12.2011 20:13

kannatan vain sellaisten rotujen kieltoa jokka ovat sairaaksi jalostettuja

Vieras

#361

11.03.2012 18:33

Ei näin saa tehdä missään nimessä, kaikki koirat on tasa-arvosia, eikä niitä voi kieltää.

Vieras

#362

04.05.2012 18:31

aivan kauheata koira-rotujen kielto!!! koiran käyttäytyminen on kouluttajasta / koulutuksesta kiini!! ei koirasta (♥) !!!!!!
Omistajat kuriin

#363

04.05.2012 18:53

Niin eihän se koiran vika ole jos omistaja ei osaa kouluttaa tai ole muutan kykenevä pitämään koiraa. Ennemminkin tarvitaan laki näitä ääliö omistajia kohtaa.
http://www.adressit.com/vaarallisten_koirien_omistajat_kuriin
Tuossa on hyvä adressi taas siihen ongelmaan

Vieras

#364

01.06.2012 18:38

No huhhuh... Enemmän olen kyllä kohdannut aggresiivisia chihuahoja kuin pitbulleja joita koko ajan väitetään vaaralliseksi lajiksi.
Että maailmassa onkin yhtä tyhmiä ihmisiä kuin tuo apina.
FF

#365 Johan on pertillä ongelmat.

12.02.2013 02:01

Tosin.. "Hälyttävää tässä lakialoitteessa on se, että Pertti Hemmilän väitteet ovat täysin vääriä ja valheellisia. Jos tutkitaan Suomessa tapahtuneita koirien aiheuttamia onnettomuuksia ei yhdessäkään kuolemaan johtaneessa tapauksessa ole ollut ainuttakaan Pertti Hemmilän luettelossa mainittua koirarotua, ei taistelukoiraa, eikä laumanvartijakoiraa."

Olisi kiva nähdä mistä tuo fakta on revitty, tai tuo "tutkimus" niin kauan tämä pertin sana on ihan yhtä legit kun tuokin väite. Sen enempää en tässä puolia lähde ottamaan. Typerä aloite ja typerä adressi näillä faktoilla. Ja kyllä, omistan koiran.
Made

#366

12.02.2013 15:10

Itselläni on pitti pentu 6kk,jota on sosiaalistettu ja totuteltu kaikenlaisiin koiriin.Ei ole tehnyt pahaa kenellekään ja osaa leikkiä niin pienten,kuin isojenkin koirien kanssa.Silti lenkillä koiraani PURI KETTUTERRIERI!Jonka omistaja vielä väitti,ettei koira mitään tee!!!

OMISTAJISSA siis vika eikä tietyissä roduissa!Pitäisi Hemmilän tutustua koiriin ja niiden OMISTAJIIN pikkasen paremmin ja tajuta,ettei vika ole rodussa vaan siinä ihmisessä hihnan toisessa päässä!
Oman kokemukseni mukaan (useista erilaisista koirista vuosien varrella)voin sanoa käsi sydämellä,että usein ne PUREVAT KOIRAT ovat niitä "mamman pikku palleroita",joita on kohdeltu,kuin somistetta ilman kuria ja järjestystä.Se,ettei pikku koira saa aikaseksi yhtä pahaa jälkeä,kuin isompi koira ei tee niiden puremisesta YHTÄÄN SEN HYVÄKSYTTÄVÄMPÄÄ!

Lehtien kirjoitukset siitä,että mikä koira on purrut yms.ei IKINÄ oteta huomioon,että mitä se pikku koira on sitä ennen tehnyt.Koira kuitenkin puolustaa itseään,kuten tekee ihminenkin.
Tosiaan hyvin sosiaalistettu ja kasvatettu koira on hyvä perheenjäsen rodusta riippumatta!Mitä hyötyä siitä seuraa,että joku koirarotu kielletään?Ei YHTÄÄN MITÄÄN!Tärkeintä on se millaisia koiria käytetään jalostukseen,eikä kukaan täysjärkinen käytä aggressiivista tai sairasta koiraa tähän tarkoitukseen!
doglover

#367 Kaikilla koirilla on hampaat ja kaikki pitää peruskouluttaa

23.04.2013 15:09

Lapsena (4-8v.) pelkäsin kuollakseni perhetuttumme kahta CHIHUAHUAA. Ne haukku jokaiselle liikkeelle ja äänelle. Juoksi varpaisiin kiinni ja puri(en olis ikinä halunu ottaa kenkii pois ku mentiin kylään), tuli sohvalle viereen murisemaan, hyökkäili käsiin kiinni vaikka istuit paikoillasi. Molemmat teki isot ja pienet tarpeet sisälle, vaikka olivat täys kasvuisia. Käy sääliksi tollasia rääpäleitä joilla ei oo itseluottamusta, että kaikkea vastaan pitää hyökätä.

Tällä yritän kertoa sitä, että agressiivisuus, pelko ja epävarmuus ei oo rodusta kiinni.
Näiden suurin aiheuttaja on omistaja, joka ei osaa/pysty kouluttamaan koiraa ja olemaan sille johdonmukainen johtaja.

Nyt itelläni on kaksi urosta, rotikka ja kääpiöpinseri. Ylimmät ystävät.
Käpi on saanu ihan saman koulutuksen ku isoveikka. Ei räksytä, ei pure ja on "nöyrä". Pienet koirarodut tuppaa olemaan vähän ylimielisiä ja nirppanokkia. Mä häpeisin lenkillä silmät päästä jos mun pojat ei osais käyttäytyy. Se antais musta tosi huonon kuvan koiranomistajana jos kaikki vastaan tulevat pitäis syödä tai muuten vaan pelotella kuoliaaks.

Sitten kun näistä pojista aika jättää, niin uuden koiran hankinta on varmasti pahimman ohi mentyä mielessä. Rodut joista haaveilen ovat staffi, pitti, broholmer, dogo argentino, preza canario, cane corso lista vaan jatkuis :) Mutta toivottavasti näitä unelmia ei eduskunta romuta.
höhö!

#368 Re: Mitä ihmettä!

23.04.2013 19:13

#1: Minna Kolu - Mitä ihmettä!

voi, pertti,pertti! kaikki koirat tappaa ja hyökkii jos niitä kaltoin kohdellaa! eikö ole mitään tärkeempää täs elämässä. miten saada rikolliset kuriin etteivät esi. nappaile mummojen käsilaukkuja keskellä kirkasta päivää! huomaa pertistä ettei kyllä ole mikään viisas mies!!!


Vieras

#369

26.12.2013 06:56

Mirva Perälä,... Miksi Jaat linkkiä vaikka omas Sait ja tapoit .... Tv.. Entinen AvoPuolison
Viivi

#370

27.01.2014 21:01

Yksikin koiran raatelema lapsi on liikaa. Lupaan ääneni henkilölle joka puoltaa koiraveron nostoa asianmukaiselle tasolle.
Koiranp. on jo puistot täynnä kun ihmisillä on kahta ja kolmekin miehenkokoista koiraa narussa.
Ihmiset ottaa koiria eikä heillä ole minkäänlaista halua eikä osaamista koirien kouluttamiseen.
Koiravero sellaiselle tasolle, että niitä ei kannata pitää kuin korkeintaan yksi/talous.
Pysyvä eläintenpito kielto.

#371 Re: Kaikilla koirilla on hampaat ja kaikki pitää peruskouluttaa

28.01.2014 18:21

#367: doglover - Kaikilla koirilla on hampaat ja kaikki pitää peruskouluttaa

Käytännössä suomessa ei tarvita koiria joita ei pystytä pitämään aisoissa,ja nämä on ilman muutaa vietävä eläinlääkärille lopetettavaksi,joten tältä osin hemmilän aikanaan ja sittemmin poisvetämä lakialoite oli torso.

2 pitbullin ja rottweilerin omistaja

#372 Re: koira

31.10.2014 18:28

#164: petri pyykkönen - koira 

 puhuu itse herra joka luovuttaa pentujansa hakkaajien ja sellaisten ihmisten käsiin joilla ei ole hajuakaan koiran koulutuksesta TAI edes ymmärrä lukea koiraansa/koiria!! Nykypäivän ihmiset kun vaan tehtailee rahan vuoks näitä seropeja ja sitten niitä joutuu ihan väärien ihmisten käsiin.. kasvattaja hyvinkin.


Vieras

#373

13.04.2015 17:22

Pidän Raumalla koirahoitolaa ja otan hoitoon kaikkia koirarotuja. Ihmisen pilaamia tapauksia joka rodussa!! Pentutehtailijoille suuremmat rangaistukset ym ratkaisua asiaan, koska ei koirien vika.
Ile

#374 Re: mikään ei ole niin vaarallinen kuin ihminen

27.06.2015 19:11

#6: johanna liimatainen - mikään ei ole niin vaarallinen kuin ihminen 

 Tuo on niin totta!  Kerrankin sai lukea jonkun järkevän ihmisen kirjoituksen!   Meille tulee kohta Dogo Argentino pentu ja olen ylpeä siitä!

caucasian

#375 Re: Re: Laumanvartija työssään

18.07.2015 20:07

#146: koirankaveriolenmä - Re: Laumanvartija työssään 

 Kielletään Soini ja Sipilä. Ajetaan heidät Afrikkaan.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?