Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

Mikko L.
Vieras

#76 Onko kansanedustaja(t) tullut hulluiksi?

29.01.2011 07:18

Pertti Hemmilän lakialoitteen huolestuttava puoli ei ole se purevatko koirat kuinka paljon (purevat mutta vähemmän kuin hevoset Suomessa) vai onko roduissa jotakin eroja (ei ole), kyse on aivan olemattoman mitättönästä asiasta, josta uutispulatoimittajat yrittävät repiä otsikoita.
Varsinainen ongelma ja huolestuttavuus on, että miten on mahdollista, että kansanedustaja ylipäätänsä tuhlaa kallista aikaa näin tyhmiin ja turhiin asioihin. Meillä on Suomessa todellisia ongelmia! Sairaaloissamme kuolee vuosittain 1 500 potilasta huonoon hygieniaan, joidenkin vanhusten hoito on täysin retuperällä, Suomessa on koko joukko kodittomia, varattomia ja huolenpitoa tarvitsevia mutta mitä tekee kansanedustaja Pertti Hemmilä? Tekee lakialoitteen lemmikkien kieltämiseksi! O tempora, o mores, eikä millään hyvällä.
Tuollainen lakialoite on kaikista pahin, turha, ei voi toimia, kallis, vie resursseja muilta oikeasti tärkeiltä asioilta, aiheuttaa huolta ja ahdistusta kansalaisille, osoittaa politikon täydellistä eristäytymistä rahvaasta.
Tällaiselle pelleilylle on tultava loppu! Ikävä kyllä ainoa tapa vaikuttaa on äänestäminen, joka on kyllä melkooisen tehotonta.
Toinen tapa on tämä adressi, allekirjoitin sen jo, ja kyllä tällä tulisi olla vaikutusta.
Lähetin lisäksi viestin asiasta kaikille kansanedustajille, myös Pertti Hemmilälle. Odotan vastausta ja kerron tällä palstalla jos vaivautuvat vastaamaan.
Nyt lähden aamulenkille "laumanvartijalauman" kanssa, niin kauan kuin se on laillista tässä neuvostotasavallassa.

Vastaukset

Maria

#77 Re: Onko kansanedustaja(t) tullut hulluiksi?

2011-01-29 07:28:04

#76: Mikko L. - Onko kansanedustaja(t) tullut hulluiksi? 

Kävin muuten kyseisen kansanedustajan sivuilla, on hän tehnyt kyllä paljon muutakin - ja itse asiassa aika paljon hyviä aloitteita monelta eri alalta. Ehkä tämä koira-aloitteen tarkoitus oli hyvä, mutta keino vääränlainen.