Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

Munanjatke
Vieras

#89 Ihan hyvä aloite

29.01.2011 09:45

Ko. koirien omistajien koulutus/älykkyystason huomaa jo näistä kommenteista.

Väärissä käsissä tälainen koira on kuin ladattu ase. Oikein kohdeltuna koirat sinänsä ok, mutta nimimerkkini mukaiseen käyttöön niitä Suomessa hankitaan.

Turha verrata raiskaajiin ja pedofiileihin, eihän nämä kaksi aihetta sivua toisiaan millään lailla.

Kenenkään koiria ei ole esitetty lopetettavaksi, vaan esitys koski kasvatus/tuontikieltoa.

Vastaukset

"Aggressiivisten miesten naisille aiheuttama uhka on todellinen"
Vieras

#100 Tarkennuksia mieskieltoon vastauksena "Munanjatkeelle"

2011-01-29 10:48:27

#89: Munanjatke - Ihan hyvä aloite 

Omassa kirjoituksessani lainasin Aamulehdestä otsikoita, joissa miehet olivat tappaneet/pahoinpidelleet/raiskanneet naisia ja koirakiellon tavoin provosoivasti ehdotin kieltolakia miehille.  Koirat ja miehet ovat verrattavissa keskenään, jos lähdetään yksittäistapausten perusteella yleistämään koko lajia.

 

Viitaten kommenttiisi: ”Oikein kohdeltuna koirat sinänsä ok”… Minunkin mielestäni miehet ovat oikein kasvatettuna ja kohdeltuna ihan ok. Joten ehdotankin täydellisen mieskiellon sijaan jonkinmoisen eugeniikan (rotuhygienian) harjoittamista: Sterilisoidaan kaikki väkivaltarikoksiin syyllistyneet miehet ja näiden sukulaiset.... ja lisäksi määrätään kova rangaistus niille vanhemmille, jotka eivät ole lapsistaan onnistuneet kasvattamaan yhteiskuntakelpoisia.

 

Mielenkiinnolla odotan, miten tämän kirjoituksen perusteella arvioit koulutus-/älykkyystasoani. Olen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut nainen, jolla on "munanjatkeena" iso koira (ei mikään lakialoitteen roduista). Kiltin kotikoirani ansiosta olen kuitenkin saanut lenkkeillä illan pimeydessä metsäpoluillakin koiran kanssa rauhassa ilman pelkoa joutumisesta väkivallan kohteeksi.