Parveketupakointi kiellettävä lailla

Kommentoitu viesti

lopettanut

#11 tupakoinnin lopettanut 14v sitten

02.02.2013 15:35

Meille tulee tupakansavua sisälle parvekkeen kautta vaikka ovi on kiinni,naapurit kun polttaa välillä 5h ni johan sitä katkua on,ei voi kesälläkään olla parvekkeella.Siitä johtuen todettu astma kiitos naapurien. Eikä tämä ole mitään turhanpäiväistä niuhottelua vaan todellinen terveyshaitta ja rahaa menee astmalääkkeisiin. Miksi kaikki ne kun polttaa ei vois muuttaa pois kerrostalosta meitä tupakoimattomia aina kyörätään pois.Vuokraa se maksan minäkin ja terassi kuuluu siihen.Kukaan ei ole niin itsekäs kun tupakoiva!
Jos taloyhtiön rakenteissa ei ole todettu vikoja, parvekkeella tupakoiva on velvollinen huolehtimaan siitä, ettei tupakansavua pääse kulkeutumaan naapurihuoneistoon. Tällainen tilanne syntyy silloin, kun tupakansavua kulkeutuu parvekkeelta esimerkiksi korvausilmaventtiileiden kautta sisälle asuntoon. Tällöin terveydensuojeluviranomaisen toimenpidemääräys annetaan haittaa aiheuttavan huoneiston haltijalle.

Taloyhtiö voi myös kieltää tai rajoittaa hallituksen tai yhtiökokouksen päätöksillä tupakointia kiinteistön yhteisissä ja yleisissä tiloissa (kuten piha-alueilla, rappukäytävissä tai tuuletusparvekkeilla) ja/tai kiinteistön muissa tiloissa. Jos taloyhtiön tupakointikieltoja ja – rajoituksia ei noudateta, taloyhtiön tulisi neuvotella asianosaisten kanssa. Taloyhtiö voi antaa kirjallisen varoituksen sääntöjen vastaisesta toiminnasta.

Vastaukset


Vieras

#12 Re: tupakoinnin lopettanut 14v sitten

2013-02-02 15:36:19